Odgovori na: OBČUTKI NA ENERGETSKIH TERAPIJAH

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast OBČUTKI NA ENERGETSKIH TERAPIJAH Odgovori na: OBČUTKI NA ENERGETSKIH TERAPIJAH

#61713
snowcat :)
Participant

Sem reiki mojstrca , a moj učitelj je že pokojni zato se obračam na vas v tej neljubi situaciji. Moja tečajnica je drugi tečajnici za vajo nudila Reiki terapijo na daljavo. Pacientka je imela bolečine v prsih in povečano temperaturo po terapiji. Ker se je bolečina stopnjevala-jo je obtožila, da ji je poslala negativno energijo. Jaz sem bila naučena, da med terapijami pride lahko -do napetosti, joka, tresavice, bolečine, vročine, da se pospeči bolezen in tako tudi sama predajam naprej. Prosim za vaše strokovno mnenje Zanima me kaj vse se na terpijah lahko dogaja. In kakšne so vaše izkušnje kot terapevt ali kot pacient! Vnapraj hvala! :rose: :rose: :rose: :rose: :rose:

Lepo je če deliš

Večina ljudi, ki se odloči se učiti in prakticirati Reiki ima za to razlog, ki je v prenosu odgovornosti za svoja dejanja (terapevt) v ,,roke,, mistične vesoljske energije ljubezni in vse, ki se zgodi stranki v ,,roke,, – saj jim je bilo usojeno. V ozadju je potreba za izogibanje se materialnemu svetu, ki je povezan s fizičnim bivanjem v fizičnem telesu in vsem tem povezanim ,,telesom bolečine,, na tem planetu s vsem tem smradom, krikom, bremeni, ozkimi izhodi, …. neskončnim iskanjem ljubezni izven sebe.

Če sem že v tem …. ni nobenega pošiljanja energije. Če bi človek resno doujel, da dejansko ,,aktivira,, svojo lastno energijo, ki je itak povezana s vsem in da s tem ,,aktivira,, ali podda v gibanje energijo, ki je ,,ciljem,, v osebi ,,v daljavi,, bi mu postalo vse bolj osebno in bi občutek odgovornosti za neposredna dejanja bil veliko bolj prisoten. Obstaja razlog za to, da stranke se bolj odzivajo na terapije na daljavo in to prav iz naslova ,,zaupanja ali predaje vesolju,, ne pa človeku (ga ne vidijo in podzavestno ga itak črtajo).

Povem Vam, da Zdenko Domančič je genij. Več in več izkušenj imam, več to vidim. Dokler iščemo ljubezen izven sebe, na isti način in s isto silo, iščemo krivca izven sebe. V tem labirintu ,,telesa bolečine,, pa nas vodijo strukture, ki smo sami zgradili, da ne čutimo naše telo bolečine. Drugače rečeno ,,žejnega čes vodo,, (ta prispodoba mi je res full všeč).

Vsak, ki resno misli delati s ljudmi, mora prvo delati sam s sabo in na sebi. Zato ker samo lastna izkušnja ima energetsko vsebino, kadar je posredovana naprej. Vse ostalo je mentalno nakladanje. Tega pa Reiki šole ne učijo, prav zaradi tega prenosa odgovornosti na ,,vesolje/ljubezen,,. Dokaz ? Evo vprašanje od mojstra Reiki via zgoraj ….

snowcat

 

Lepo je če deliš