Odgovori na: Osebni kristal

Forum Duhovnost Forumi Kristali Osebni kristal Odgovori na: Osebni kristal

#61002
tadej pretner
Moderator

Ja, hčerka je res zelo čustvena in verjetno tudi energična, čeprav se drži bolj nazaj – mogoče jo zavira njena sramežljivost.
Zanima me, kaj si mislil pod “Fino bi bilo, če bi ji kdo “odprl” meridiane nog (predvsem ledvica, jetra, žolčnik in vranico)“, ali mi lahko koga na obali priporočaš za to. Nekaj sem brala, da tudi moxa odpira meridiane (če se v to sploh kaj spoznaš?). In pa katere aktivnosti si imel v mislih s “koristile pa bi ji tudi aktivnosti, pri katerih bi svojo notranjo energijo lahko izrazila.”

Mislil sem na kvalitetno akupresuro ozemljevanja, zlasti če bi jo naredil kdo, ki to dela s torzijskim poljem. Na obali žal ne poznam nikogar, ki to izvaja, o moxi pa nimam pojma.
Imel sem v mislih kakšno aktivnost, v kateri bi se povsem sprostila in se izrazila, tako telesno kot verbalno.

Sama sem začela iskati alternative za uravnavanje ščitnice, saj so mi odkrili avtoimuno bolezen ščitnice, čeprav za enkrat nimam medikamentnega zdravljenja – krvne vrednosti so v mejah normale, imam pa občutek, da mi primanjkuje energije – konstantno sem utrujena oz. bolj kot utrujena zaspana. Tako sem prišla tudi do “zdravilnih kamnov” in verjamem, da mi lahko dajo energijo.

Tudi pri teh stvareh (pomanjkanje energije) obstaja nekaj refleksnih točk, kot tudi dihalnih fint, ki ti raven energije orenk dvignejo. Poglej, če je v podforumu alternativna medicina kakšna primerna tema, drugače pa lahko odpreš novo z naslovom “pomanjkanje energije” ali kaj podobnega.

Nekje sem prebrala, da za črni turmalit veže nase sevanja, zato te bi vprašala ali je ta primeren kamen, da ga postavim v pisarni zraven računalnika in pa tudi doma, ga bi postavila zraven računalnika – ali bi bil za to primernejši kakšen drugi kamen?

Po mojem so za takšne stvari najboljši bakrovi minerali- malahit, hrizokolla ipd.

Lepo je če deliš