Odgovori na: Osebni kristal

Forum Duhovnost Forumi Kristali Osebni kristal Odgovori na: Osebni kristal

#60996
Janja
Participant

tadej pretner piše:

Morda se motim, a predvidevam, da ima hči glavobole zato, ker je v osnovi zelo čustvena in energična, a te energije iz različnih vzrokov ne izrazi (jo blokira). Morala bi se energijsko dobro povezati z zemljo. Rdeči jaspis sicer ima to funkcijo, a bo verjetno malo premalo. Fino bi bilo, če bi ji kdo “odprl” meridiane nog (predvsem ledvica, jetra, žolčnik in vranico), koristile pa bi ji tudi aktivnosti, pri katerih bi svojo notranjo energijo lahko izrazila. Eden od univerzalnih kamnov za srečo je recimo jadeit (žad). Tu pri nakupu malo pazljivosti – pod imeno, žad pogostokrat prodajajo nefrit, lizardit in še marsikaj.

 

Ja, hčerka je res zelo čustvena in verjetno tudi energična, čeprav se drži bolj nazaj – mogoče jo zavira njena sramežljivost.

Zanima me, kaj si mislil pod “Fino bi bilo, če bi ji kdo “odprl” meridiane nog (predvsem ledvica, jetra, žolčnik in vranico)“, ali mi lahko koga na obali priporočaš za to. Nekaj sem brala, da tudi moxa odpira meridiane (če se v to sploh kaj spoznaš?). In pa katere aktivnosti si imel v mislih s “koristile pa bi ji tudi aktivnosti, pri katerih bi svojo notranjo energijo lahko izrazila.”

Ja, en kup vprašanj se mi poraja… Knjigo mala enciklopedija pa sem začela tudi brati.

Sama sem začela iskati alternative za uravnavanje ščitnice, saj so mi odkrili avtoimuno bolezen ščitnice, čeprav za enkrat nimam medikamentnega zdravljenja – krvne vrednosti so v mejah normale, imam pa občutek, da mi primanjkuje energije – konstantno sem utrujena oz. bolj kot utrujena zaspana. Tako sem prišla tudi do “zdravilnih kamnov” in verjamem, da mi lahko dajo energijo.

Nekje sem prebrala, da za črni turmalit veže nase sevanja, zato te bi vprašala ali je ta primeren kamen, da ga postavim v pisarni zraven računalnika in pa tudi doma, ga bi postavila zraven računalnika – ali bi bil za to primernejši kakšen drugi kamen?

Še enkrat hvala za vse odgovore in želim ti lep dan :)

Janja

 

Lepo je če deliš