Odgovori na: Osebni kristal

Forum Duhovnost Forumi Kristali Osebni kristal Odgovori na: Osebni kristal

#60990
tadej pretner
Moderator

Jaz: 12.10.1978 ob 9:50 v Kopru

Tvojo kombinacijo simbolizira hermanova krogla. Škorpijon iz ascendenta običajno v tej kombinaciji prevlada, zato ti bosta k ravnotežju najbolj pomagala kalcedon in/ali dumortierit.

VD mož: 15.5.1973 cca 23:45 v Kopru

Njegovo kombinacijo, ki je zelo zemeljska simbolizirata oker ali rjavkasti ahat. V duhovne sfere ga usmerja modri topaz.

02.11.2004 ob 23:14 v Izoli

Rdeči jaspis.

hči: 14.09.2006 ob 11:24 v Izoli.

Aktinolit, če pa ji je rdeča barva blizu (verjetno ji ni), pa je tudi zanjo o.k. rdeči jaspis.

Poleg tega bi vprašala kateri kamen bi priporočal za hči rojeno 2004, predvsem za preprečitev glavobola (ima namreč pogoste glavobole/migrene). Hči je navdušena nad kamni in mi je rekla, da hoče en kamen za srečo – v šoli za dobre ocene :)
Mogoče bi proti glavobolom pila eliksir?

Morda se motim, a predvidevam, da ima hči glavobole zato, ker je v osnovi zelo čustvena in energična, a te energije iz različnih vzrokov ne izrazi (jo blokira). Morala bi se energijsko dobro povezati z zemljo. Rdeči jaspis sicer ima to funkcijo, a bo verjetno malo premalo. Fino bi bilo, če bi ji kdo “odprl” meridiane nog (predvsem ledvica, jetra, žolčnik in vranico), koristile pa bi ji tudi aktivnosti, pri katerih bi svojo notranjo energijo lahko izrazila.

Eden od univerzalnih kamnov za srečo je recimo jadeit (žad). Tu pri nakupu malo pazljivosti – pod imeno, žad pogostokrat prodajajo nefrit, lizardit in še marsikaj.

Lepo je če deliš