Odpadanje las, suh skalp in Moldavit
Forum Duhovnost › Forumi › Zdravje in alternativna medicina › Odpadanje las, suh skalp in Moldavit
- This topic has 19 odgovorov, 5 glasov, and was last updated 7 years, 3 months nazaj by tadej pretner.
-
AvtorPrispevki
-
1. 6. 2017 ob 23:29 #62806Astro-ManParticipant
Pozdravljeni. Sem nov na forumu in vam pišem zaradi težav, ki naj bi jih povzročil premočan Moldavit, saj sumim, da naj bi mi nekako vplival na kožo (suha) in skalp in zaradi tega naj bi mi zdaj odpadali lasje. To je skrčena verzija.
Kupil sem ga v novembru 2016 z namenom, da ga uporabim za stimuliranje 6. in 7. čakre, ker si že nekaj časa zelo želim doživeti izventelesno izkušnjo za katero vem že 11 let in imam doma tudi nekaj knjig na to temo. Preden sem kupil kamen sem že doživel 2 nepopolni spontani astralni projekciji (leta 07 in 15), ker sta se končali preden bi bil v celoti zunaj in preden bi karkoli videl z eteričnimi ”očmi”. 5 gramski Moldavit sem v glavnem nosil okoli vratu na verižici in po kakšno uro ali dve na glavi v predelu kronske čakre in med meditacijo na čelu, ker sem mislil, da mi bo pomagal stimulirat čakre in lažje naredit astralno projekcijo. Učinke kot so ščemenje, razbijanje srčne čakre, toplota, pretakanje energije po telesu in glavobol sem čutil. Na začetku sem tudi približno 4x spal z njim, na steni je bil pritrjen takoj za kronsko čakro. Približno v istem času, ko sem začel uporabljat Moldavit sem opazil, da sem dobil zelo suho kožo po obrazu, skalpu in praktično povsod v telesu, še posebej na podplatih. Občutek kot, da mi kožo zateguje, še posebej na čelu in po skalpu, kjer je bil tak občutek, kot da bi si lasišče namazal z lepilom, če sem razgibaval obrazne mišice.
6 dni po nakupu Moldavita in po spanju z njim se je nekega jutra zgodila čudna stvar. To jutro ga nisem imel za glavo. Sanjal sem astralno projekcijo (nisem se zavedal) in v teh sanjal sem letel, šel skozi hiše, stene, strehe, pač zelo zabavne sanje v katerim sem mislil, da delam astralno ampak se samega sebe nisem zavedal. Potem sem se zbudil in sem opazil, da imam spalno paralizo. Ležal sem na desnem boku z zaprtimi očmi in sem lahko le plitko dihal. Nekaj sekund kasneje sem opazil, kot da bi se me nekdo ali nekaj fizično dotaknilo po riti. Po tem sem se lahko premikal, sem hitro odprl oči in pogledal, kdo je v sobi, vendar ni bilo nikogar. Zelo čudno….. Takrat sem že pomislil, da je mogoče neka eterična entiteta prišla do mene z nekim dobrim ali slabim namenom.
V januarju sem pa opazil, da se mi na vrhu glave in takoj nad čelom redčijo lasje. Po internetu sem pogledal, da lahko lasje odpadajo zaradi suhega skalpa. Primerjal sem tudi svoje fotografije pred Moldavitom in zdaj v mesecu maju in razlika na prvi pogled že počasi postaja vidna, od blizu pa precej. Če bi bila naravna pleša bi bila to absolutno prehitra razlika v pol leta. V družini ni plešavosti in imam 28 let. Čeprav na splošno nimam najbolj gostih las. Zdaj novi lasje ne rastejo in pretirano suh skalp pa lahko povzroči šibke korenine brez možnosti obnovitve, če las odpade. Je možno, da mi je suho kožo posredno povzročil premočan Moldavit? Toliko ur sem ga imel za glavo, da je očitno moralo nekam udarit. Pred leti sem edino takrat dobil suho kožo, če sem vzel preveč pantotenske kisline (vitamin B5), ki zmanjša izločanje sebuma in preprečuje mozolje.
Februarja letos sem zopet po enem letu obiskal svojega bioenergetika, ki tudi dela astralno, je jasnoviden in podobno. Povedal sem mu o Moldavitu in morebitnem eteričnem obisku neke entitete v mojo sobo in mu rekel, če lahko vpraša moj Višji jaz, kaj se je takrat dejansko dogajalo v sobi, tudi na višji frekvenci vibracije na eterični ravni. Nekdo ali nekaj je očitno res prišlo do mene in mi dobronamerno preprečilo odprtje čaker in teh stvari, ki so se zaradi Moldavita predčasno aktivirale, ampak še ni bil ta pravi čas, ker je bilo še riskantno. Očitno je pri teh duhovnih in metafizičnih zadeva timing vse. Ne spomnim sem, če sem imel suho kožo že takrat med obiskom entitete ali sem jo dobil po tem. Poskušal je kožo nekako popravit samo se bojim , da se ni ravno poglobil v izvor težave oziroma ni povprašal po vzroku pri mojem Višjem jazu. Kakšnih posebnih zdravstvenih težav pa ni videl… Že prej mi je povedal, da mi je astralna projekcija tako ali drugače itak namenjena (astrologija se strinja), ampak šele tisti dan, ki je od zgoraj določen in očitno nič prej. Ta dan naj bi bil v bližnji prihodnosti, kdaj točno pa ne vem :( Te informacije niti Višji jaz ni želel povedat. Astralno naj bi že prakticiral v prejšnjih živjenjih in to bo spet samo prišlo do mene.
Kamna zdaj že 4 mesece ne uporabljam. Poguglal sem tudi za alternativne vzroke odpadanje las, kot je na primer pred izbruhom kundalini energije ali t.i. razsvetljenja, če lahko temu tako rečem. Ta vzrok se mi zdi malo verjeten, ker je sta Moldavit in suha koža prišla bolj ali manj istočasno. Pred 3 tedni sem začel jemat izvleček grozdnih pešk v prahu (grape seed extract), vitamin D3, B kompleks in C vitamin za preprečevanja odpadanja las. Kmalu bom pa videl, če je kakšen napredek. Prav tako že nekaj časa jemljem magnezijev klorid tako, da je moja češarika že več kot 2 leti odkalcinirana, ampak magnezij jemljem zato, da me zopet ne zagrabi išias. Zdaj, ko je toplo, mi koža na obrazu kljub suhosti postane potna in vlažna, ampak mi jo kljub temu še zmeraj zateguje. Nič ne bi imel proti, če bi mi lasje odpadali pri 50 ali 60. letih, ne pa že zdaj. Pred nekaj dnevi sem prav zaradi tega primera obiskal svojega zdravnika. Izvidi krvi in urina niso pokazali nič, sem zdrav kot riba kar se izvidov tiče. Hormoni, testosteron, ščitnica in vse ostalo je OK. Pred obiskom zdravnika sem mislil, da mi je Moldavit preveč vplival na hipozo, ta na ščitnico, ta pa na kožo in skalp. V zvezi s suho kožo in odpadanjem las ne vem na koga naj se obrnem za nasvet.
2. 6. 2017 ob 20:32 #62812tadej pretnerModeratorPozdravljeni. Sem nov na forumu in vam pišem zaradi težav, ki naj bi jih povzročil premočan Moldavit, saj sumim, da naj bi mi nekako vplival na kožo (suha) in skalp in zaradi tega naj bi mi zdaj odpadali lasje. To je skrčena verzija.
Kupil sem ga v novembru 2016 z namenom, da ga uporabim za stimuliranje 6. in 7. čakre, ker si že nekaj časa zelo želim doživeti izventelesno izkušnjo za katero vem že 11 let in imam doma tudi nekaj knjig na to temo. Preden sem kupil kamen sem že doživel 2 nepopolni spontani astralni projekciji (leta 07 in 15), ker sta se končali preden bi bil v celoti zunaj in preden bi karkoli videl z eteričnimi ”očmi”. 5 gramski Moldavit sem v glavnem nosil okoli vratu na verižici in po kakšno uro ali dve na glavi v predelu kronske čakre in med meditacijo na čelu, ker sem mislil, da mi bo pomagal stimulirat čakre in lažje naredit astralno projekcijo. Učinke kot so ščemenje, razbijanje srčne čakre, toplota, pretakanje energije po telesu in glavobol sem čutil. Na začetku sem tudi približno 4x spal z njim, na steni je bil pritrjen takoj za kronsko čakro. Približno v istem času, ko sem začel uporabljat Moldavit sem opazil, da sem dobil zelo suho kožo po obrazu, skalpu in praktično povsod v telesu, še posebej na podplatih. Občutek kot, da mi kožo zateguje, še posebej na čelu in po skalpu, kjer je bil tak občutek, kot da bi si lasišče namazal z lepilom, če sem razgibaval obrazne mišice.
Predvidevam, da si postal tudi nekoliko bolj občutljiv na mraz in da te “suha koža” občasno precej srbi. Če je temu tako, si z moldavitom aktiviral eno od mijazem, verjetno psorično (te dni se bo na portalu duhovnost.si “pojavil” en moj članek o miazmah). Zakaj je do tega prišlo, tule ne bom razlagal. Kupi si tole http://www.alge-chlorella.si/ V dozi je 550 tablet, narejenih iz zmletih alg (povsem naravna zadeva). Ker imajo nekateri kar burno reakcijo na te alge, začni s 3 x 4 kom dnevno, a čim bo mogoče, preidi na 3 x 10 kom dnevno. Problem s suho kožo/skalpom/aktivirano miazmo bi moral zelo hitro izginiti.
6 dni po nakupu Moldavita in po spanju z njim se je nekega jutra zgodila čudna stvar. To jutro ga nisem imel za glavo. Sanjal sem astralno projekcijo (nisem se zavedal) in v teh sanjal sem letel, šel skozi hiše, stene, strehe, pač zelo zabavne sanje v katerim sem mislil, da delam astralno ampak se samega sebe nisem zavedal. Potem sem se zbudil in sem opazil, da imam spalno paralizo. Ležal sem na desnem boku z zaprtimi očmi in sem lahko le plitko dihal. Nekaj sekund kasneje sem opazil, kot da bi se me nekdo ali nekaj fizično dotaknilo po riti. Po tem sem se lahko premikal, sem hitro odprl oči in pogledal, kdo je v sobi, vendar ni bilo nikogar. Zelo čudno….. Takrat sem že pomislil, da je mogoče neka eterična entiteta prišla do mene z nekim dobrim ali slabim namenom.
To po mojem nima veze z moldavitom. Zaradi nečesa si pač nekoliko dlje ostal med “dvema svetovoma” oziroma tudi enega od astralnih svetov zaznaval na fizični ravni. Če se to zgodi poredko, pač ni problematično.
Februarja letos sem zopet po enem letu obiskal svojega bioenergetika, ki tudi dela astralno, je jasnoviden in podobno. Povedal sem mu o Moldavitu in morebitnem eteričnem obisku neke entitete v mojo sobo in mu rekel, če lahko vpraša moj Višji jaz, kaj se je takrat dejansko dogajalo v sobi, tudi na višji frekvenci vibracije na eterični ravni. Nekdo ali nekaj je očitno res prišlo do mene in mi dobronamerno preprečilo odprtje čaker in teh stvari, ki so se zaradi Moldavita predčasno aktivirale, ampak še ni bil ta pravi čas, ker je bilo še riskantno.
Avtentični vidci so sila redki, zato se čim prej začni zanašati raje nase ;o)
V zvezi s suho kožo in odpadanjem las ne vem na koga naj se obrnem za nasvet.
Ponujam stavo, da boš po treh tednih jemanja klorela alge opazil razliko ;o)
2. 6. 2017 ob 23:19 #62814Astro-ManParticipantHvala za odgovor! :) Skalp me zadnje čase nekoliko srbi, to je možno tud kot stranski učinek izvlečka grozdnih pešk, če jih vzameš v večjih količinah. Torej, če bom jemal klorelo, mi skalpa ne bo zategovalo in se mi bodo potem odpadli lasje začeli obnavljati? Ta bioenergetik je legitimen videc, ker mi je že s pogledom v avro in povezavo z Višjim jazom povedal stvari o men, ki jih nihče drug ne ve in sem sam že nekaj časa slutil o njih.
3. 6. 2017 ob 7:39 #62816tadej pretnerModeratorTorej, če bom jemal klorelo, mi skalpa ne bo zategovalo in se mi bodo potem odpadli lasje začeli obnavljati?
Aktivirana miazma je spustila v telo toksine, zaradi katerih imaš suho in srbečo kožo. Korela bo toksine vezala nase in tako se bodo izločili, koža pa se bo popravila. Če ti bodo pa nazaj zrasli vsi lasje, pa ne vem.
Ta bioenergetik je legitimen videc, ker mi je že s pogledom v avro in povezavo z Višjim jazom povedal stvari o men, ki jih nihče drug ne ve in sem sam že nekaj časa slutil o njih.
Ne vem s kom imaš opravka, a načeloma sem se “legitimnih jasnovidcev” v lajfu nagledal … Če nekdo reče, da bo vprašal tvoj višji jaz, mi seveda zazvonijo alarmni zvonci. Do svojega višjega jaza, ki ni nič drugega, kot tvoja resnična narava, nima nihče bolj čistega dostopa kot ti. Kdor pa recimo iz ayurvede pozna povezavo posameznih telesnih značilnosti s psihološkim profilom, pa zlahka igra jasnovidnega aura readerja. Kot sem rekel – avtentični jasnovidci so redki kod zobje v ustih osemdesetletnika.
3. 6. 2017 ob 10:29 #62817Astro-ManParticipantSem malo poguglal za to psorično miazmo in naj bi žveplo (verjetno tudi MSM) delovalo zelo antipsorično. Kako je možno, da mi je Moldavit aktiviral miazmo? Ta bioenergetik mi ni rekel, da mi bo vprašal Višji jaz, to sem ga sam prosil, ker drugač teh stvari o sebi ne bi zvedel, ker on se v to niti ne spušča sam od sebe. V enem njegovem intervjuju je povedal, da bi vsak terapevt moral imeti sposobnost povezave z onostranstvom… kar tudi pomeni z Višjim jazom – ta pa itak ve, komu lahko kaj pove.
4. 6. 2017 ob 5:44 #62818tadej pretnerModeratorSem malo poguglal za to psorično miazmo in naj bi žveplo (verjetno tudi MSM) delovalo zelo antipsorično. Kako je možno, da mi je Moldavit aktiviral miazmo?
Tule imaš prvi del enega mojega članka, ki govori o bolečinskih telesih in kontrolnih mehanizmih https://duhovnost.eu/blog/procesiranje-custvenih-problemov-s-povezanim-dihanjem-spremljajoci-pojavi/
V glavnem – bolečinska telesa in kontrolni mehanizmi ustvarijo v sistemu navidezno ravnotežje, v katerem vse za silo funkcionira. Ko nekaj to navidezno ravnotežje poruši (moldavit z novimi energijami), se lahko aktivira tudi miazma. Nekateri avtorji, ki ne poznajo pojma miazem, to razlagajo skozi t.i. Heringov zakon (dr. Constantine Hering). Ta pravi nekako takole: Ko se dotaknemo in sprožimo zdravljenje na vzročnih ravneh, se sproži v telesu sistem samozdravljenja, ki vodi iz centra na periferijo. Zato začne telo “potiskati” vzroke bolezni iz bolj pomembnih sistemov na manj pomembne (koža). ZAto se pri resnem duhovnem delu na koži rade pojavijo dolgotrajne neprijetne reakcije.4. 6. 2017 ob 10:59 #62819Astro-ManParticipantAha, zdaj že bolj razumem. Pa bi se to miazmo dalo pozdravit samo z bioenergijo? Pozabil sem prej omenit, da imam tudi alergijo na cvetni prah, ampak ta je še za silo pod vplivom lanskoletnega obiska pri bioenergetiku. Še to bi vprašal, če mi klorela pozdravi miazmo, je možno, da se bo ta vrnila, če bi spet uporabljal Moldavit?
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.