Odgovori na: Odpadanje las, suh skalp in Moldavit

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Odpadanje las, suh skalp in Moldavit Odgovori na: Odpadanje las, suh skalp in Moldavit

#62816
tadej pretner
Moderator

Torej, če bom jemal klorelo, mi skalpa ne bo zategovalo in se mi bodo potem odpadli lasje začeli obnavljati?

Aktivirana miazma je spustila v telo toksine, zaradi katerih imaš suho in srbečo kožo. Korela bo toksine vezala nase in tako se bodo izločili, koža pa se bo popravila. Če ti bodo pa nazaj zrasli vsi lasje, pa ne vem.

Ta bioenergetik je legitimen videc, ker mi je že s pogledom v avro in povezavo z Višjim jazom povedal stvari o men, ki jih nihče drug ne ve in sem sam že nekaj časa slutil o njih.

Ne vem s kom imaš opravka, a načeloma sem se “legitimnih jasnovidcev” v lajfu nagledal … Če nekdo reče, da bo vprašal tvoj višji jaz, mi seveda zazvonijo alarmni zvonci. Do svojega višjega jaza, ki ni nič drugega, kot tvoja resnična narava, nima nihče bolj čistega dostopa kot ti. Kdor pa recimo iz ayurvede pozna povezavo posameznih telesnih značilnosti s psihološkim profilom, pa zlahka igra jasnovidnega aura readerja. Kot sem rekel – avtentični jasnovidci so redki kod zobje v ustih osemdesetletnika.

Lepo je če deliš