Odgovori na: Odpadanje las, suh skalp in Moldavit

Forum Duhovnost Forumi Zdravje in alternativna medicina Odpadanje las, suh skalp in Moldavit Odgovori na: Odpadanje las, suh skalp in Moldavit

#62812
tadej pretner
Moderator

Pozdravljeni. Sem nov na forumu in vam pišem zaradi težav, ki naj bi jih povzročil premočan Moldavit, saj sumim, da naj bi mi nekako vplival na kožo (suha) in skalp in zaradi tega naj bi mi zdaj odpadali lasje. To je skrčena verzija.

Kupil sem ga v novembru 2016 z namenom, da ga uporabim za stimuliranje 6. in 7. čakre, ker si že nekaj časa zelo želim doživeti izventelesno izkušnjo za katero vem že 11 let in imam doma tudi nekaj knjig na to temo. Preden sem kupil kamen sem že doživel 2 nepopolni spontani astralni projekciji (leta 07 in 15), ker sta se končali preden bi bil v celoti zunaj in preden bi karkoli videl z eteričnimi ”očmi”. 5 gramski Moldavit sem v glavnem nosil okoli vratu na verižici in po kakšno uro ali dve na glavi v predelu kronske čakre in med meditacijo na čelu, ker sem mislil, da mi bo pomagal stimulirat čakre in lažje naredit astralno projekcijo. Učinke kot so ščemenje, razbijanje srčne čakre, toplota, pretakanje energije po telesu in glavobol sem čutil. Na začetku sem tudi približno 4x spal z njim, na steni je bil pritrjen takoj za kronsko čakro. Približno v istem času, ko sem začel uporabljat Moldavit sem opazil, da sem dobil zelo suho kožo po obrazu, skalpu in praktično povsod v telesu, še posebej na podplatih. Občutek kot, da mi kožo zateguje, še posebej na čelu in po skalpu, kjer je bil tak občutek, kot da bi si lasišče namazal z lepilom, če sem razgibaval obrazne mišice.

Predvidevam, da si postal tudi nekoliko bolj občutljiv na mraz in da te “suha koža” občasno precej srbi. Če je temu tako, si z moldavitom aktiviral eno od mijazem, verjetno psorično (te dni se bo na portalu duhovnost.si “pojavil” en moj članek o miazmah). Zakaj je do tega prišlo, tule ne bom razlagal. Kupi si tole http://www.alge-chlorella.si/ V dozi je 550 tablet, narejenih iz zmletih alg (povsem naravna zadeva). Ker imajo nekateri kar burno reakcijo na te alge, začni s 3 x 4 kom dnevno, a čim bo mogoče, preidi na 3 x 10 kom dnevno. Problem s suho kožo/skalpom/aktivirano miazmo bi moral zelo hitro izginiti.

6 dni po nakupu Moldavita in po spanju z njim se je nekega jutra zgodila čudna stvar. To jutro ga nisem imel za glavo. Sanjal sem astralno projekcijo (nisem se zavedal) in v teh sanjal sem letel, šel skozi hiše, stene, strehe, pač zelo zabavne sanje v katerim sem mislil, da delam astralno ampak se  samega sebe nisem zavedal. Potem sem se zbudil in sem opazil, da imam spalno paralizo. Ležal sem na desnem boku z zaprtimi očmi in sem lahko le plitko dihal. Nekaj sekund kasneje sem opazil, kot da bi se me nekdo ali nekaj fizično dotaknilo po riti. Po tem sem se lahko premikal, sem hitro odprl oči in pogledal, kdo je v sobi, vendar ni bilo nikogar. Zelo čudno….. Takrat sem že pomislil, da je mogoče neka eterična entiteta prišla do mene z nekim dobrim ali slabim namenom.

To po mojem nima veze z moldavitom. Zaradi nečesa si pač nekoliko dlje ostal med “dvema svetovoma” oziroma tudi enega od astralnih svetov zaznaval na fizični ravni. Če se to zgodi poredko, pač ni problematično.

Februarja letos sem  zopet po enem letu obiskal svojega bioenergetika, ki tudi dela astralno, je jasnoviden in podobno. Povedal sem mu o Moldavitu in morebitnem eteričnem obisku neke entitete v mojo sobo in mu rekel, če lahko vpraša moj Višji jaz, kaj se je takrat dejansko dogajalo v sobi, tudi na višji frekvenci vibracije na eterični ravni. Nekdo ali nekaj je očitno res prišlo do mene in mi dobronamerno preprečilo odprtje čaker in teh stvari, ki so se zaradi Moldavita predčasno aktivirale, ampak še ni bil ta pravi čas, ker je bilo še riskantno.

Avtentični vidci so sila redki, zato se čim prej začni zanašati raje nase ;o)

V zvezi s suho kožo in odpadanjem las ne vem na koga naj se obrnem za nasvet.

Ponujam stavo, da boš po treh tednih jemanja klorela alge opazil razliko ;o)

Lepo je če deliš