maurica

Odgovori na forumu

 • Avtor
  Prispevki
 • #14132
  maurica
  Član

  Poznam par ljudi ki živijo težko življenje in ga nočejo spremenit ker po njihovem odplačujejo karmo. Pa nej če so se tako odločili jest jim ne morem pomagat. Zgleda kot da sprejemajo odgovornost za prejšnja dejanja v resnici pa nočejo sprejet odgovornosti za zdejšnja.

  Njihova izbira – njihova pot.

  Je pa reku zadnč St. Germain da če bi bila samo ena pot bi bil samo en človek.

  [/QUOTE

  Človek se preveč zatika v besedni zaklad izražanja, saj bi odplačevanje lahko drugače izrazili. Tisti ,ki je dovolj močen mu bo uspelo prej preobražati karmo, kot pa tisti, ki je šibkejši.
  Lepo je če deliš
  #14131
  maurica
  Član

  ozelot wrote:

  Vsi imamo dolgove ,ki jih odplačujemo in jih še bomo odplačevali. Če bi se človek zavedal, bi spoznal ,da skozi življenje, še kako pogosto posega tja, kamor nebi smel.

  To je pa kar nekej…tipičen izgovor za vse težave ki jih nimamo volje rešiti. Vtakneš se lahko kamorkoli le namera mora biti prava.

  Ja res je, opica je vzela z namenom ribo iz akvarija , da se nebi utopila. Res se tudi meni več ne da komentirat.
  Lepo je če deliš
  #14125
  maurica
  Član

  Vsi imamo dolgove ,ki jih odplačujemo in jih še bomo odplačevali. Če bi se človek zavedal, bi spoznal ,da skozi življenje, še kako pogosto posega tja, kamor nebi smel.

  Lepo je če deliš
  #14076
  maurica
  Član

  Bom povedala eno zgodbo. V šoli smo imeli nekoga , ki so ga starši prosili za pomoč pri zdravljenju otroka ,ker mu sam ni mogel pomagati, je prosil za pomoč Marjana ,saj so starši otroka, ki je bil zelo bolan živeli v drugi državi . Marjan je dejal ,da na takšen način sicer ne deluje, vendar se je kljub temu odločil za pomoč pri zdravljenju , seveda pa je bilo to dobrodošlo za nas učence, ker smo lahko sodelovali in se iz tega kaj naučili. Zakaj pišem o tem, da bi lažje razumeli, zakaj se nekateri ukvarjajo z vzrokom. In kje je bil razlog , za otrokovo težko zdravstveno stanje. Mati in otrok sta bila v isti vlogi v enem izmed prejšnih življenj, mati je takrat otroka umorila. V mes nastane nekaj generacij in vsi prenesejo vzorec destruktivnosti, pa se tega ne zavedajo , dokler ne pride do samoregulacije polja, ko se karma mora izvršit. Zdaj sta mati in otrok v tem življenju isti duši, isti kot v prejšnjem , torej imata karmične dolgove. Logično , da bi mati za svojega otroka naredila vse , vendar neve več, kako bi mu pomagala , medicina ni več uspešna pri izboljšanju. Nebi razlagala , kako je to izvedel , vendar pa je zdravljenje potekalo po celotni liniji od matere in otroka tukaj, pa po celotni liniji ivseh generacij nazaj do matere, ki je takrat dejanje storila, na nek način, pa sta tudi onadva sodelovala. Vem , da je takrat dejal, ni nujno , da bo otrok ozdravel, vendar pa je zdaj dobil možnost , da bo dobil zdravnika kot ga potrebuje , zdravila ki bodo zanj najbolj primerna itd. prej se je ravno na tem področju vedno zalomilo . Ta proces je bil precej naporen za vse , torej zakaj bi tratili čas za nekaj , kar nebi prinašalo plodnosti. Res je, da so rakavi ljudje takoj ozdraveli, toda ali je ozdravela tudi duša.

  Lepo je če deliš
  #14052
  maurica
  Član

  Tadej, meni je popolnoma vseeno ali to pije vodo ali ne, ker vem ,da imava različna mnenja in prav je tako.

  Ni pomembno ali nekdo govori o videnju, slišanju , branju, pač pa končni efekt,. ki se pokaže kot pozitivni rezultat, da sem na pravi poti. V letih dela z ljudmi sem lahko izkusila , nenaučeno s prakso. Kar se pa tiče preverjanja informacij ,tako smo se učili v šoli, torej ko zaupaš v blinkanje, lahko kakšnemu drugemu načinu preverjanja, če je to potrebno, takrat več ne dvomiš . A nihče ni nezmotljiv.
  Lepo je če deliš
  #14045
  maurica
  Član

  Kadar dobiš informacijo ni nujno ,da je prava ,zato pa se uporabljajo nihala ali blinkanje ali kaj drugega ,da tisto kar dobiš lahko tudi v trenutku preveriš, če drži. Eleven hvala.

  Lepo je če deliš
  #14041
  maurica
  Član

  Večina jih razmišlja na način ,da je šola zato ,da se naučiš vstopanja in branja potem pa deluješ kot mojster. Za moje pojme, pa je potrebna osebna zrelost, rast in razvoj na vseh ravneh, tako lahko tisto kar vidiš tudi preneseš in osebi posreduješ na način, ki ga prenese in razume. Večina se jih tudi ne zaveda , da vstopa v polje, ker jim razum tega ne dopušča. Tehnika še zdaleč ni tista ,ki bi te pripeljala do informacij pač pa razvoj zavesti. Morda zgleda vse skupaj tako enostavno, pa še zdaleč ni, odvisno od globine. Tako Ozelot samo spusti zavore in se ne obremenjuj stem, da si samo domišljaš.

  Lepo je če deliš