Žitni krogi

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Žitni krogi

 • Avtor
  Prispevki
 • #20731
  glas
  Participant

  Žitne kroge večina želi razumeti in (z umom) razlagati, jih dešifrirati itd.. ampak ni nujno da je to njihov osnovni namen.. Žitni krog je dovolj da ga pogledaš in gledaš nekaj časa in tako prejmeš podatke na subtilnih nivojih in to je to! Kot da bi si s tem updejtaš svoj softwer

  Verjetno poznate zelo močno povezavo našega energetskega telesa z merkavo.. Podobno je naš energetski jaz povezan še z tisoči simboli, veliko teh simbolov najdemo tudi v starih izročilih ali so jih posvojile religije, ogromno simbolov pa šele prihaja in počasi se spoznavamo z njimi nazaj..

  Ko gledaš žitne kroge, ne rabiš uporabljati uma, le poglej jih in s tem sprožas proces samospominjanja..

  Tukaj jih je nekaj iz letošnjega leta:

  http://augureye.blogspot.dk/2013/07/2013-crop-circles-mid-season-gallery.html

  Lepo je če deliš

  “Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

  #20800
  glas
  Participant

  Žitni krog v: Wessex Ridgeway, Nr Roundway, Wiltshire, Anglija

  24.7.2013

  če kdo ve zakaj je 13 planetov naj kar pove..

  Lepo je če deliš

  “Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

  #20801
  ozelot
  Participant

  13 vijačni DNK

  Lepo je če deliš

  Vedno znova vse po starem

  #20803
  snowcat :)
  Participant

  Kaj mene pa fascinira je dejstvo, da vidiš kroge šele iz višine. Na višini, na kateri se človek po naravni poti ne nahaja. Ali je to mogoče mišljeno za ljudi, ki znajo potovati izven telesa in da oni kao res čutijo, berejo, kaj simboli sporočajo ? Ali je predvideno, da človek osvoji manifestacijo do take mere, da lahko leti ? Torej je že pogruntal tisto duša-razum-zavest-podzavest-materialno jazz ? Ali je nujen pogoj tehnološki razvoj, da človek lahko leti, da vidi ? /balon, letalo, …/ Torej je pogruntal, da materialno /tehnologija/ je samo sredstvo.

  Malo me to spomni na situacijo, ko je moja mama hotela, da preberem eno knjigo /o puncah za punce ;-)/ in jo ,,skrila,,.

  snowcat

  Lepo je če deliš
  #20804
  snowcat :)
  Participant

  PS: a so krogi /simboli/ sploh mišljeni za človeka ?

  snowcat

  Lepo je če deliš
  #20805
  glas
  Participant

  snowcat :) wrote: PS: a so krogi /simboli/ sploh mišljeni za človeka ?

  snowcat

  Delno so seveda mišljeni za človeka/ljudi, ampak bistvo bi naj bilo že, da simboli in energija, ki jih prinašajo že brez tega, da jih “razumemo/vidimo” opravlja svoje poslanstvo..

  Levitacija (in astralno potovanje) je morda naravno stanje duha (tudi v fizičnem telesu), ampak niso krogi namenjeni le tem, ki to že obvladajo.. Vsekakor je tem bitjem jasno, da bo tehnologija dostavila simbole do vseh ljudi, ki bodo odprti za to.. Mnogo ljudi pa dobi tudi direktno izkušnjo žitnega kroga, ko se gre sprehajati po novonastalem krogu in tudi tam marsikaj doživi, saj vstopiji v center energetskega odtisa simbola..

  Da pa je samoumevno, da bitja ki delajo odtise teh simbolov na Zemljo, upoštevajo tudi naš tehnološki razvoj pa je jasno tudi zaradi tega, saj je NASA poslala leta 1974 signal v vesolje (za vesoljske brate);

  sporočilo je bilo kot strnjena koda, kaj in kdo smo in je vsebovalo osnovne informacije:

  – o naši znanosti, matematiki in logiki..

  – o lokaciji kje se nahajamo v solarnem sistemu in kateri planet naseljujemo

  – o obliki naše DNK

  – o fizičnem izgledu ljudi

  – in da komuniciramo preko radijskih signalov (preko katerega tudi pošiljamo to sporočilo v vesolje)

  Nato je leta 2001 preko žitnega kroga prišel povratni odgovor v enakem zapisu, kot je bil poslan. In so nam se oni predstavili nam! Zraven te zakodirane samoprestavitve pa je bil še majhen samoportret v obliki obraza.., to sta dva redka žitna krogam ki ta pravokotne oblike in sta kot direktni odgovor na naš odposlani signal..:

  – predstavijo drug solarni sistem iz katerega prihajajo

  – silhueto njihovih teles

  – obliko njihove nečloveške DNK

  – in da uporabljajo mikrovalovne antene za komuniciranje in prenašanje podatkov za razliko od naših radijskih anten..

  V tem filmčku od 25minute naprej je to lepo in na kratko razloženo tud:

  https://www.youtube.com/watch?v=lEV5AFFcZ-s

  Lepo je če deliš

  “Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

  #20806
  snowcat :)
  Participant

  Ok, torej imamo ET-varianto /zelo poenostvaljam/. Isto pa imamo bakterije v črevesju ali mravlje v hiši ali avro mojih rožic v kopalnici… vse to obstaja in deluje /beri – je aktivno/. Vprašanje je KAJ ZDAJ ? S magnetom smo se sprijateljili preko kompasa. S bakterijami v črevesju preko hrane /pač ne jemo tisto ki jih ubija/ in lahko s veseljem sedimo na školki. S mravljami, da ne puščamo ostanke hrane na mizi in nam ni potrebno jih ubijati. Pri rožah smo opazili, da bolje rastejo, če imajo lepo okolje /sonce, dobro atmosfero, …/.

  Za mene so ET ista zadeva. Torej – imajo svoj namen, jaz imam svoj namen. Sem vibracijsko bitje in oddajam signal, dam – dobim. Delujem. Sem totalno navdušena nad obstojem ET. In to zaradi tega, da se mi je zdilo prav čudno, da bi narava imela samo nas :-). Tista superiornost človeka mi je bila zmeraj malo neverjetna.

  Prav bi rada vedela kako se zabavajo :-)

  snowcat

  Lepo je če deliš
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.