Vpliv glasbe na rast marjetic

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Vpliv glasbe na rast marjetic

Prikaz 2,710 prispevka (od skupno 4,920)
  • Avtor
    Prispevki
    nekdodrug
    Član

strelka wrote:

[Quote=nekdodrug]Ti očitno še nisi slišala prave depresivne pesmi ]

to pa ne vem ..vidim pa da smo si različni…Smile.
    kar si ti postnil mi je dolgčs…Embarrassed, jaz se naveličam …tisto dretje, pa tud …
    pa tud videi naredijo svoje …s tisto sivino …
    skratka ne vem …
    mogoče res ne poslušam take glasbe ali pa tudi za koga mogoče…Geek.

[/QUOTE]Jaz sem ti samo primerek dal da približno ugotoviš kaj jaz mislim kako naj bi zgledala depresivna glasba saj je zadnje čase ne poslušam ( zelo malo včasih sem jo več ) in zato imam nekakšno predstavo takšno saj sem večinoma depressivno metalsko glasbo poslušal čeprav tudi obstaja rock depresivna glasba če jaz pravilno vem ( saj sem rekel to sranje sem poslušal pred dvema letoma in sploh trenutno ne em kako mi je bilo to sploh lahko všeč )

——————————————————————————————-

Najdel sem nekaj zelo dobrega čisto po naključju… Z tem moškim se čisto strinjam pa tudi za obratno velja je … in zagovarja metal saj je del tega isto velja ali obratno naprimer pop metala čisto enkako ampak nekateri ljudje se tega ne zavedajo nekaj govorijo ko sploh res ni. Glede sovraštva in zaničevanja meni je vseeno kdo kaj je ( tisto kaj hoče bi je lahko ) saj živimo v svobodnem svetu ki se lahko glede zasebnosti vsak sam odloča in potem takšnem ga nima nekdo za žalit tisto kaj ima rad… Ko si ga ogledate lahko daste komentar na njega pa se bomo malo pogovorli o tem da malo preidemo na kaj bolj poučnega kot pa depresijo to vsak ve kaj je…

http://www.youtube.com/watch?v=JqlzwZPcusQ&feature=related

nekdodrug2012-10-20 17:50:14

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član
    strelka
    Participant

Smile

ja saj hvala…Smile
    Nekdodrug :
    ne vem kje si videl prebral …da koga žalim , pa se posmehujem …( še pa govoriš na splošno pa tudi prav)
    če pa nekdo poje in me spominja na trola v gozdu …kako poje, da bi bil srečen ..pa tud ne vidim v tem nobenga posmeha …
    mi je smešno …smešna priredba ..tebi je pa najbrž kaj drugega smešno.
    mene pač spominja na trolaBig smile.

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

Ne. Govorim o takšnih ljudeh ko s res posmehujejo iz tega, tudi ne maram da se kdo posmehuje iz Justina Bibra nimam ga rad ni pa ga potrebno žalit v tem smislu sem mislil in to ni veljalo zate to za tiste ki se če bi gledala video naprej tiste tri ko sem objavil je prav prikaz kako se posmehujejo. Ti ki poslušaš metal in rock se boš iz njih oni pa iz tebe, to ni potrebno če ti ni všeč sploh ne hodi tja nevem zakaj poslušaš če ti ni všeč in potem napišeš takšen komentar ki ni za nikamor in da jih užališ pusti jih na miru in to je to, če ga slučajno sovražiš in ga vidiš v časopisu, reviji enostavno listaš naprej kot da ga sploh ni ( to govorim na splošno če bi bila tašna ali jaz takšen ampak jaz nisem in ti tudi nisi saj sprejmeš takšno kotje če ti ni všeč napišeš dve besedi in to je to ne pa da žališ okoli ( še enkrat to je nasplošno ( za tiste ki to delajo( še enkrat na splošno to govorim kot primer )))). Ti si pač dala svoj komentar na to plus tega vem da ti tega nena rada poslušaš lahko bi ti napisal ali kaj podobnega ampak sem hotel slišat tvoj komentar pa nisem nič omenil kaj video predstavlja in to je zelo dobro da napišeš svojo misel takšno kot jo pač imaš ti ne takšno kot jo ima nekdo drug jaz imam rad black metal ampak tudi vsake pesmi ne in isto velja za vse druge metal podzvrst nekatere so mi všeč nekatere pa mi niso ( saj smo ljudje različni ) in vesel sem da si napisala tako kot si ti to predstavjaš ne pa tako kot ti nekdo drug pove ti kar daj komentar saj sem še potem bolj vesel če ga daš kot pa da ga ne daš v tem je smisel ( da ne lepim glasbe v prazno in jo nihče ne pogleda niti napiše kakšen komentar ). Še enkrat ti kar daj komentar takšnega ki si po tvojem nenju pesem zasluži pač imaš drugačen okus kot jaz in to mi je tudi všeč čeprav se kdaj ali pa velikokrat skupaj srečava z okusi glasb saj še vseeno rada poslušava rock in kakšen heavy metal ( Gotiko )….Thumbs Up

nekdodrug2012-10-20 18:32:24

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

Z tistimi 4 mi filmčki sem hotel samo predstavit da to kaj večina ljudi dela sploh ni potrebno če ti ni všeč pojdi stran, se odmakni ali sploh ne poslušaj v tem je smisel teh 4 filmov

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Smile

Jz tega justina bibra sploh ne poznam …Big smile,tudi ne vem kaj poje ..tako da …pojma nimam.Big smile
    videa pa nisem poslušala-gledala ..ker kaj pa vem …med takimi subkulturami ( ha ,ha Wacko) je vedno kako trenje …a ne …
    bojda se pankiči in metalci tudi niso svoj čas marali ..kaj šele kakšni disko manjaki …( govorim v prispodobah)
    je pa tako ..saj ,če nekaj ne maraš oz. nimaš širine pa najsi bo za karkoli-(govorim o glasbi , umetnosti) nasploh ..potem te najbrž tudi ni tam …pač si zabuben v tisti svoje …
    Tole bo pa v novem filmu no je že v filmu james-a bonda 007Smile

ADELE – Skyfall

strelka2012-10-20 18:52:57

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član
Prikaz 2,710 prispevka (od skupno 4,920)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.