Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
- This topic has 4,919 odgovorov, 35 glasov, and was last updated 6 years, 2 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
20. 10. 2012 ob 18:51 #17055strelkaParticipant
tole tudi prvič slišim …
tina turner… luštno…20. 10. 2012 ob 18:51 #17056nekdodrugČlanstrelka wrote:
Jz tega justina bibra sploh ne poznam …,tudi ne vem kaj poje ..tako da …pojma nimam.videa pa nisem poslušala-gledala ..ker kaj pa vem …med takimi subkulturami ( ha ,ha ) je vedno kako trenje …a ne …bojda se pankiči in metalci tudi niso svoj čas marali ..kaj šele kakšni disko manjaki …( govorim v prispodobah)je pa tako ..saj ,če nekaj ne maraš oz. nimaš širine pa najsi bo za karkoli-(govorim o glasbi , umetnosti) nasploh ..potem te najbrž tudi ni tam …pač si zabuben v tisti svoje …**************Tole bo pa v novem filmu no je že v filmu jamsa bonda 007ADELE – Skyfall
To je on samo zate sem ga tja šel iskat jaz ga nimam rad in se ga bom izognil…
http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4
To je čista resnica kot si ti napisala pride do trenja ali nezaželenih konfliktov ampak jaz takšne filmče ali video spote ko nimam rad grem mimo njih ali jih obidem in to je to… Čeprav nisem zabuben samo v metal in Rock še kaken pop mi je všeč in kakšna klasika 50′ in podobne stvari tudi jazz če že hočete ampak od vsega tega imam najraje black metal to je to…
20. 10. 2012 ob 18:56 #17057strelkaParticipantnekdodrug wrote: Še enkrat ti kar daj komentar takšnega ki si po tvojem nenju pesem zasluži pač imaš drugačen okus kot jaz in to mi je tudi všeč čeprav se kdaj ali pa velikokrat skupaj srečava z okusi glasb saj še vseeno rada poslušava rock in kakšen heavy metal ( Gotiko )….
kadar pogledam tvoj .ta post več piše ….hja …jaz sem ugotovila …da se glasbeni okus tud z leti menja …in vsaka generacija ..čeprav gredo skozi iste “fore” ..se razlikujejo v vsem tako pa in tudi v glasbi …20. 10. 2012 ob 18:57 #17058nekdodrugČlanstrelka wrote: tole tudi prvič slišim …
tina turner… luštno…Res je… Ena lepa popevka … Oprosti da ti nisem takoj komentiral saj sem mogel najprej svojo pesem do konca poslušat in preden sem to tudi do konca prišel je pa nekaj časa šlo
20. 10. 2012 ob 18:58 #17059strelkaParticipantnekdodrug wrote:
To je on samo zate sem ga tja šel iskat jaz ga nimam rad in se ga bom izognil…http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4
To je čista resnica kot si ti napisala pride do trenja ali nezaželenih konfliktov ampak jaz takšne filmče ali video spote ko nimam rad grem mimo njih ali jih obidem in to je to… Čeprav nisem zabuben samo v metal in Rock še kaken pop mi je všeč in kakšna klasika 50′ in podobne stvari tudi jazz če že hočete ampak od vsega tega imam najraje black metal to je to…
no fant rad poje, …predvsem za svoje istoletne poslušalke… in zgleda mu uspeva.20. 10. 2012 ob 19:06 #17060nekdodrugČlanstrelka wrote:
Še enkrat ti kar daj komentar takšnega ki si po tvojem nenju pesem zasluži pač imaš drugačen okus kot jaz in to mi je tudi všeč čeprav se kdaj ali pa velikokrat skupaj srečava z okusi glasb saj še vseeno rada poslušava rock in kakšen heavy metal ( Gotiko )….
kadar pogledam tvoj .ta post več piše ….hja …jaz sem ugotovila …da se glasbeni okus tud z leti menja …in vsaka generacija ..čeprav gredo skozi iste “fore” ..se razlikujejo v vsem tako pa in tudi v glasbi …Spomnil sem se še nekaj pa sem kar zraven dopisal…
Ja prav imaš menja se hitro ampak trenutno je meni okus obstal pri miru vsaj za enkrat že od leta 2008 se mi ni skoraj spremenil mogoče kakšna pesem da mi je zdaj všeč ko mi prej ni bila to ja in še kakšno skupino najdeš ko ti je všeč in podobno… ( Starejši si bolj razumeš sporočilo glasbe ) Takole bom povedal na začetku naprimer nekje leta 2003 sploh nebi pomislil da bi mi lahko kdaj bil black metal všeč ampak nekje leta 2005 sem ga začel že intenzivno poslušat ne vseh pesmi ampak določene in vsako leto mi je postajalo vedno več skupin všeč in zdaj smo tam kot smo, skoraj vse najbolj zane skupine od black metal dobro poznam skoraj jih ni več ( znanih skupin ) da jaz nebi poznal tako kot ime benda kot ime pesmi trenutno še samo pesmi skupaj zbiram tiste ki sem jih vpreteklostih spustil so mi kar zlepa postale všeč ( torej bolj kot si star lažje razumeš ) in končaš tam kot sem trenutno jaz “Intenzivni ali pa že odvisni poslušatel balck metala ” in nič več ne bom napisal saj nimam več kaj…
21. 10. 2012 ob 10:15 #17061strelkaParticipantnekdodrug wrote:
Ja prav imaš menja se hitro ampak trenutno je meni okus obstal pri miru vsaj za enkrat že od leta 2008 se mi ni skoraj spremenil mogoče kakšna pesem da mi je zdaj všeč ko mi prej ni bila to ja in še kakšno skupino najdeš ko ti je všeč in podobno… ( Starejši si bolj razumeš sporočilo glasbe ) Takole bom povedal na začetku naprimer nekje leta 2003 sploh nebi pomislil da bi mi lahko kdaj bil black metal všeč ampak nekje leta 2005 sem ga začel že intenzivno poslušat ne vseh pesmi ampak določene in vsako leto mi je postajalo vedno več skupin všeč in zdaj smo tam kot smo, skoraj vse najbolj zane skupine od black metal dobro poznam skoraj jih ni več ( znanih skupin ) da jaz nebi poznal tako kot ime benda kot ime pesmi trenutno še samo pesmi skupaj zbiram tiste ki sem jih vpreteklostih spustil so mi kar zlepa postale všeč ( torej bolj kot si star lažje razumeš ) in končaš tam kot sem trenutno jaz “Intenzivni ali pa že odvisni poslušatel balck metala ” in nič več ne bom napisal saj nimam več kaj…
Starejši si bolj razumeš glasbo …?
Kaj pa vem …veš ne vem kaj bi bilo , če bi ti zašopal eno
tvojo black metalsko osemdeset letnemu gospodu …?Ali enemu malemu otročku …?
iN potem pa enemu v srednjih letih?
Kaj misliš kdo bi bolj pravilno »razumel« to glasbo in kdo
bolj prvinsko odzival ?Ni važno , ali pa eno lady gaga…nima veze?
meni se je okus za majčekeno spremenil …. Zde ima rada tudi kaj drugega ….čist odvisno od mojega počutja …
Bom pa eno zdele prilepila en linkec..na tole mačke reagirajo
–(preskušeno na mladem šestmesečnem zelo igrivem in brihtnem mucku)…ful se umirijo ..in zadovoljno predejo? -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.