Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
- This topic has 4,919 odgovorov, 35 glasov, and was last updated 4 years, 5 months nazaj by
strelka.
-
AvtorPrispevki
-
19. 7. 2012 ob 14:42 #15729
strelka
Participantnekdodrug wrote:
mene tale..Bashar-no ta ki ga kanalizira –že tako nervira , ko govori , da ga tud poslušat ne morem ..to je prvič. Živčen tip se mi zdi …Tako da tudi betovna nisem poslušala…pač
Moje mnenje …nima veze.
Ne vem kaj je s tabo Ozelot ….
Glasba je tko kot magija……energija …sama po sebi …so note toni …in sam ustvarjaš melodijo …tud če jo slišiš..
če ti pa nekdo sugerira …kaj bo ta glasba…kaj bo povzročila in če ti čist preveč notri padeš ..in tvoja bariera pade…..potem pa se lahko marsikaj dogaja ….
Mogoče bo Robert ki hipnotizira..kaj več znal povedat ..kaj se dogaja v možganih …
drugače pa ja možno neusklajenost možganskih polovic ..ena je pri tebi preterana …Samo moje mnenje …me pa zanima kaj bi je na to rekel profi psihoterapevt…Tudi ti kdaj preveč resno vzameš ali noter padeš pri black metalu se spomnim iz preteklosti da te v takšen čuden občutek spravi
Lej: …ja padem ….
Ampak tehnično je melodija taka kot je …c je c d je d .moli fisi..če je pa konfuzno je pač konfuzno …
.
Da glasba prebudi spomine , čustva …to je pa itak znano.Da sem se pa jaz začela smejat ..ko so sledila tvoja opzorila pa tud ne vem …spontano sem se začela smejat …kaj se pa Ozelotu dogaja …pa itak …medicinc mu bo povedal svoje …psihoterapevt mu bo povedal tudi svoje …nek duhovnež bo pa spet povedal svoje …skratka vsak ima svojo razlago…ozelota vseekakor bolj zanima duhovna …ker tej bo vrjel ….
Ostalo pa, marsikaj je lahko skrito …se ne sliši , se ne vidi …a obstajastrelka2012-07-19 15:29:05
19. 7. 2012 ob 14:55 #15730strelka
ParticipantOn zna tud zanimivo vzdušje izpostavit …….prav veselo pa nikoli
ti dve sta mi lepe stvaritveNick Cave To be by your side
Nick Cave & The Bad Seeds – Into My Arms
19. 7. 2012 ob 15:19 #15731strelka
Participant…
ne vem iz katerega leta je to …
tole je dobro…Oto Pestner, Jože Privšek: Če zapustil te bom
PA tale ..zimzelena…..tud stara …
Ray Charles – Georgia On My Mind
tako ..meni čist za sprostitevstrelka2012-07-19 15:20:12
19. 7. 2012 ob 15:33 #15733strelka
ParticipantoZELOT ..prilimaj kakšno!
Da slišmo kaj poslušaš.
Seveda če boš pri volji …19. 7. 2012 ob 16:04 #15734strelka
Participantozelot …a tule ravno tako slišiš …
tule ja pa mozart…19. 7. 2012 ob 16:52 #15736ozelot
Participantstrelka wrote: ozelot …a tule ravno tako slišiš …
tule ja pa mozart…kle je v redu.
k si vprašala kaj jest poslušam ti loh povem da poslušam bolj malo muske. Oziroma par ur na dan ampak to je frekventna muska 528hz al pa Moola mantra. To je skor vse.
Vedno znova vse po starem
19. 7. 2012 ob 17:46 #15737strelka
ParticipantNo bom pa jaz ….Moola Mantraja skor ...kaj je pa še zraven…? -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.