Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
nekdodrug wrote:
mene tale..Bashar-no ta ki ga kanalizira –že tako nervira , ko govori , da ga tud poslušat ne morem ..to je prvič. Živčen tip se mi zdi … Tako da tudi betovna nisem poslušala…pačMoje mnenje …nima veze .Ne vem kaj je s tabo Ozelot ….Glasba je tko kot magija……energija …sama po sebi …so note toni …in sam ustvarjaš melodijo …tud če jo slišiš..če ti pa nekdo sugerira …kaj bo ta glasba…kaj bo povzročila in če ti čist preveč notri padeš ..in tvoja bariera pade…..potem pa se lahko marsikaj dogaja ….Mogoče bo Robert ki hipnotizira..kaj več znal povedat ..kaj se dogaja v možganih …drugače pa ja možno neusklajenost možganskih polovic ..ena je pri tebi preterana …Samo moje mnenje …me pa zanima kaj bi je na to rekel profi psihoterapevt…Tudi ti kdaj preveč resno vzameš ali noter padeš pri black metalu se spomnim iz preteklosti da te v takšen čuden občutek spravi
strelka2012-07-19 15:29:05
… ne vem iz katerega leta je to …
strelka2012-07-19 15:20:12
oZELOT ..prilimaj kakšno!
ozelot …a tule ravno tako slišiš …
strelka wrote: ozelot …a tule ravno tako slišiš …
tule ja pa mozart…
kle je v redu.
k si vprašala kaj jest poslušam ti loh povem da poslušam bolj malo muske. Oziroma par ur na dan ampak to je frekventna muska 528hz al pa Moola mantra. To je skor vse.
Vedno znova vse po starem