Vpliv glasbe na rast marjetic

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Vpliv glasbe na rast marjetic

Prikaz 2,136 prispevka (od skupno 4,920)
  • Avtor
    Prispevki
    ozelot
    Participant

Grem v sredo k psihoterapevtu….sam panavadi ko grem je tako da zamenjava vlogi LOL

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem

nekdodrug
    Član

ozelot wrote:
    Mene zanima pa nekaj drugega v zvezi z glasbo. Pred nekaj dnevi sem na youtube najdu tole: http://www.youtube.com/watch?v=li-N_GD_sWc  Vse skupaj je ful zanimivo. Že sama teorija o tem je super če je res. Nevem zakaj nebi bilo res. No pri meni je bilo takole; Ta odlomek sem poslušal pred spanjem. Dal sem si slušalke in poslušal. Med poslušanjem zaspal in čez kako uro ali dve sem se zbudil še malo zavestno poslušal pa ugasnil. Glasba mi je zelo ugajala in sem res užival med poslušanjem. Zdej že dva dni mi pa nekaj ne štima. Ko poslušam se mi zdi da se note sploh ne ujemajo kaj šele inštrumenti. Cela pesem se mi zdi podobna neprijetnemu hreščanju ki nima nobenega smisla. Danes sem se o tem pogovarjal z enim psihoterapevtom. Zgleda da je moje dojemanje nekam zašlo. Al je kaj v zvezi z usklajevanjem možganskih polovic ali kaj drugega. Itak se že cel julij počutim nekam drugače. Ne znam opisat ampak jest sem čisto drug kot prej. Tudi igranje šaha je nekaj povsem novega zame čeprav ga igram par ur dnevno. ..da ne omenjam odnose z ljudmi,… kaj dogaja pojma nimam. No povdarek je na skladbi. Ne slišim je več tako kot sem jo od začetka. Pa sem probu na različne predvajalnike.

Poznam par takšnih pesmi kot je to pa ne to da ko poslušam so drugačne vedno so iste ampak odvisno od razpoložljivosti moje jo drugače razumevam… To je nekakšna Atmosfera v glasbi mogoče si jo že kdaj zasledil ampak v metalu je tega zelo veliko že včeraj sem jih par objavil ampak to še vseeno ni tisto kaj jaz mislim ampak je tudi že nekakšna black metal atmosfera in vsaka pesem to vsebuje jaz sem to tvojo pesem kaj si jo ti tukaj noter objavil poslušal enih 7x ampak sem vedno enako slišal ampak note se ravno ne skladajo tako kot bi se morale ne poznam ravno dobro in se tudi ne ukavrjam z njim tem kaj jo je napisal malenkost vem iz os šole ampak to sem zapustil pred 8 leti tako da se nebi tako daleč nazaj rad poglabljal ampak spomnim se da smo to velikokrat obdelovali… Mogoče je takšen eksperiment za nalašč naredil naprimer Hayden ali nekako tako, je naredil takšno atmosfero saj takrat so prišli tisti, ki so prišli gledat spat v opero in zaradi tega je naredil takšne hitre in glasne tone na določen trenutek če si mogoče že kdaj zasledil….

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

strelka wrote: Ermm

mene tale..Bashar-no ta ki ga kanalizira –že tako nervira , ko govori , da ga tud poslušat ne morem ..to je prvič. Živčen tip se mi zdi …Confused Tako da tudi betovna nisem poslušala…pačEmbarrassed
    Moje mnenje …nima veze Wink.
    Ne vem kaj je s tabo Ozelot …Wink.
    Glasba je tko kot magija…Big smile…energija …sama po sebi …so note toni …in sam ustvarjaš melodijo …tud če jo slišiš..
    če ti pa nekdo sugerira …kaj bo ta glasba…kaj bo povzročila in če ti čist preveč notri padeš ..in tvoja bariera pade…..potem pa se lahko marsikaj dogaja …Big smile.
    Mogoče bo Robert ki hipnotiziraBig smile..kaj več znal povedat ..kaj se dogaja v možganih …
    drugače pa ja možno neusklajenost možganskih polovic ..ena je pri tebi preterana …
    Samo moje mnenje …me pa zanima kaj bi je na to rekel profi psihoterapevt…Wink

Tudi ti kdaj preveč resno vzameš ali noter padeš pri black metalu se spomnim iz preteklosti da te v takšen čuden občutek spravi Big smile

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

Tukaj imate eno lepo metalsko atmosfero, zelo dolga pesem je ampak je izvrstna

Hypothermia – Skogens Hjärta

DSBM ( zvrst okrajšava )

http://www.youtube.com/watch?v=kUVK84knNZw&feature=related

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

In še ena pesem ki je atmosfera

DM (zvrst, okrajšava )

http://www.youtube.com/watch?v=4abrhnK4Q04&feature=related

Lepo je če deliš
    nekdodrug
    Član

Bathory-Blood Fire Death

http://www.youtube.com/watch?v=DsHAS3aoK5k

Lepo je če deliš
    ozelot
    Participant

metal muske nikol ne poslušam …edin ko jo užge sosed ma ga kaj hitro nazijam LOL

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem

Prikaz 2,136 prispevka (od skupno 4,920)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.