Vpliv glasbe na rast marjetic

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Vpliv glasbe na rast marjetic

Prikaz 1,429 prispevka (od skupno 4,920)
  • Avtor
    Prispevki
    strelka
    Participant

Andres wrote: Na odru nekdo nekaj nerazumno kriči. Plesat se na to glasbo ne da, skratka, že sama izvedba je na meji sposobnosti zdravega človeka. Ni res?

Sem pa nekoč experimentiral in na ženski, ki je imela raka, težka Metal glasba ni pomagala nič. Torej je še bolj strupena kot rak.

Andres

Big smile
    ja kaj pa vem …valčka se res ne da no …( hec).
    Najberž imaš predsodke o hevi metalu …Wink, ker ti enostavno ni všeč …ker se ti zdi kaj pa vem že prov prekletaBig smile
    Ne rečem , res prav pomirjen pri tej glasbi nisi …ampak živčen pa v stresu pa tud ne ..no saj jaz ne …ker v tem uživam.
    In če ve tem uživam in sem dobre volje ..tud ne morem verjeti , da bi name slabo vplivala …
    Ampak očitno to v tistem trenutku rabim…
    Ljudje smo pač različni in se različno odzivamo …kaj pa vem jest sem bolj v stresu, če kakšno zateženo opero poslušam ..kot pa en dober komad metalskiBig smile.
    Da bi pa nonstop to poslušala …pa verjamem , da se mi strgaBig smile.
    ampak mal pa čist paše…Wink
    Lepo je če deliš
    Andres
    Član

strelka wrote: Smile

No ja …pri Heavy metalu so poudarjeni inštrumenti …pa bobni ..pač kovinski zvok…
    Besedila so pač saj ponavadi mitologija …
    Kako da nima melodije …seveda jo ima …je pa poudarjen ritem…
    Pevka Nightwish…je operna pevka.
    Npr. jaz sem slišala pa da new age glasba še huje vpliva na možgane …Ermm, da je preveč umetna in ni pristna…Ermm

Tole glasbo bi lahko uporabili še za kakšen film vitezov, ali tudi ko so hitrosti z avtomobili.

Ni pa pravilo, da metal poje operna pevka. Le izbrala si tako. Navadno se nobenega ne razume, saj bogi tudi pet ne more, ker se toliko zvija. Pa še keten ima toliko gor, da mu pljuča skupaj drži.

Andres

Lepo je če deliš
    Andres
    Član

strelka wrote:

Na odru nekdo nekaj nerazumno kriči. Plesat se na to glasbo ne da, skratka, že sama izvedba je na meji sposobnosti zdravega človeka. Ni res?

Sem pa nekoč experimentiral in na ženski, ki je imela raka, težka Metal glasba ni pomagala nič. Torej je še bolj strupena kot rak.

Andres

Big smile
    ja kaj pa vem …valčka se res ne da no …( hec).
    Najberž imaš predsodke o hevi metalu …Wink, ker ti enostavno ni všeč …ker se ti zdi kaj pa vem že prov prekletaBig smile
    Ne rečem , res prav pomirjen pri tej glasbi nisi …ampak živčen pa v stresu pa tud ne ..no saj jaz ne …ker v tem uživam.
    In če ve tem uživam in sem dobre volje ..tud ne morem verjeti , da bi name slabo vplivala …
    Ampak očitno to v tistem trenutku rabim…
    Ljudje smo pač različni in se različno odzivamo …kaj pa vem jest sem bolj v stresu, če kakšno zateženo opero poslušam ..kot pa en dober komad metalskiBig smile.
    Da bi pa nonstop to poslušala …pa verjamem , da se mi strgaBig smile.
    ampak mal pa čist paše…Wink

Seveda smo različni ljudje. In tudi je res, kar si napisala, da imam proti tej zvrsti predsodke. Zanimivo, da kljub predsodku nisem našel enega samega primera, ki bi mu kakršen koli komad težke glasbo karkoli pomagal.
    Kot praviš pomirja ravno ne. Seveda ne in ker si bolj metalka kot ne bi bila primerna za testiranje. En teden šopaš samo metal in naslednji teden izbrane AGT pesmi, ki se jih občasno sliši tudi na radiu. Kakšno spremembo bi morebiti že videla, četudi bi to bilo v obliki, ko bi ti kdo rekel, da se prfukjena, ali obratno. Da si prav posebno lepo razpoložena.

Andres

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

strelka wrote:

Wink

Evo ene zate, Strelka:

http://www.youtube.com/watch?v=PqAPVB4u9Zs

(original je sicer iz začetka sedemdesetih od banda Spooky tooth, ampak je tale verzija boljša)

Hvala , hvala …Big smileCool
    Bom pa tud Spooky zob poslušala…ker ga ne poznam …
    Lahko pa sedaj mal več poveš ..zakaj si zbral ravno to skladbo od Judast PriestaBig smile.?

Nobenega posebnega razloga ni. Odkril sem jo pred kratkim in všeč mi je pr’bliž’n tolk kot Obeliksu divje svinjeLOL

Lepo je če deliš
    janko
    Član
    strelka
    Participant

Andres wrote:

Smile

No ja …pri Heavy metalu so poudarjeni inštrumenti …pa bobni ..pač kovinski zvok…
    Besedila so pač saj ponavadi mitologija …
    Kako da nima melodije …seveda jo ima …je pa poudarjen ritem…
    Pevka Nightwish…je operna pevka.
    Npr. jaz sem slišala pa da new age glasba še huje vpliva na možgane …Ermm, da je preveč umetna in ni pristna…Ermm

Tole glasbo bi lahko uporabili še za kakšen film vitezov, ali tudi ko so hitrosti z avtomobili.

Ni pa pravilo, da metal poje operna pevka. Le izbrala si tako. Navadno se nobenega ne razume, saj bogi tudi pet ne more, ker se toliko zvija. Pa še keten ima toliko gor, da mu pljuča skupaj drži.

Andres

Itak da ni …
    Kot tudi ni , da se vsi derejo ko nori…Tongue.
    Ti bom dala pa še dva primera…
    Kjer se poje ..to je hevi metal…skratka čist obični ljudje …brez keten ..majo pa vsi superge …Big smile.
    No pa tole …
    Ti preveč poslušaš..-vse različice metala …kar pa priznam jih, jaz tud ne prebavljam …Wink, ker padeš v ene čudne občutke …
    Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

tadej pretner wrote:

Wink

Evo ene zate, Strelka:

http://www.youtube.com/watch?v=PqAPVB4u9Zs

(original je sicer iz začetka sedemdesetih od banda Spooky tooth, ampak je tale verzija boljša)

Hvala , hvala …Big smileCool
    Bom pa tud Spooky zob poslušala…ker ga ne poznam …
    Lahko pa sedaj mal več poveš ..zakaj si zbral ravno to skladbo od Judast PriestaBig smile.?

Nobenega posebnega razloga ni. Odkril sem jo pred kratkim in všeč mi je pr’bliž’n tolk kot Obeliksu divje svinjeLOL

Ok ..jaz jo nisem poznalaBig smile.
    SEm pa malo raziskovala ….
    in če boš mel čas si lahko na wikipediji prebereš ..kaj so tej pesmici predpisali …Tongue.
    Kasneje so to ovrgli ….
    Kot zanimivost …Tongue.
    Wink..
    sem mislila da bo Andres tud kaj takega zaznalTongue…ker jaz nisem sam, jaz sem itak pristranska po njegovemLOL.

strelka2012-02-07 11:15:20

Lepo je če deliš
Prikaz 1,429 prispevka (od skupno 4,920)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.