Vpliv glasbe na rast marjetic
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Vpliv glasbe na rast marjetic
- This topic has 4,919 odgovorov, 35 glasov, and was last updated 6 years, 3 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
6. 2. 2012 ob 22:28 #13454strelkaParticipant
Andres wrote: Na odru nekdo nekaj nerazumno kriči. Plesat se na to glasbo ne da, skratka, že sama izvedba je na meji sposobnosti zdravega človeka. Ni res?
Sem pa nekoč experimentiral in na ženski, ki je imela raka, težka Metal glasba ni pomagala nič. Torej je še bolj strupena kot rak.
Andres
ja kaj pa vem …valčka se res ne da no …( hec).Najberž imaš predsodke o hevi metalu …, ker ti enostavno ni všeč …ker se ti zdi kaj pa vem že prov prekletaNe rečem , res prav pomirjen pri tej glasbi nisi …ampak živčen pa v stresu pa tud ne ..no saj jaz ne …ker v tem uživam.In če ve tem uživam in sem dobre volje ..tud ne morem verjeti , da bi name slabo vplivala …Ampak očitno to v tistem trenutku rabim…Ljudje smo pač različni in se različno odzivamo …kaj pa vem jest sem bolj v stresu, če kakšno zateženo opero poslušam ..kot pa en dober komad metalski.Da bi pa nonstop to poslušala …pa verjamem , da se mi strga.ampak mal pa čist paše…7. 2. 2012 ob 3:08 #13459AndresČlanstrelka wrote:
No ja …pri Heavy metalu so poudarjeni inštrumenti …pa bobni ..pač kovinski zvok…Besedila so pač saj ponavadi mitologija …Kako da nima melodije …seveda jo ima …je pa poudarjen ritem…Pevka Nightwish…je operna pevka.Npr. jaz sem slišala pa da new age glasba še huje vpliva na možgane …, da je preveč umetna in ni pristna…Tole glasbo bi lahko uporabili še za kakšen film vitezov, ali tudi ko so hitrosti z avtomobili.
Ni pa pravilo, da metal poje operna pevka. Le izbrala si tako. Navadno se nobenega ne razume, saj bogi tudi pet ne more, ker se toliko zvija. Pa še keten ima toliko gor, da mu pljuča skupaj drži.
Andres
7. 2. 2012 ob 3:14 #13460AndresČlanstrelka wrote:
Na odru nekdo nekaj nerazumno kriči. Plesat se na to glasbo ne da, skratka, že sama izvedba je na meji sposobnosti zdravega človeka. Ni res?
Sem pa nekoč experimentiral in na ženski, ki je imela raka, težka Metal glasba ni pomagala nič. Torej je še bolj strupena kot rak.
Andres
ja kaj pa vem …valčka se res ne da no …( hec).Najberž imaš predsodke o hevi metalu …, ker ti enostavno ni všeč …ker se ti zdi kaj pa vem že prov prekletaNe rečem , res prav pomirjen pri tej glasbi nisi …ampak živčen pa v stresu pa tud ne ..no saj jaz ne …ker v tem uživam.In če ve tem uživam in sem dobre volje ..tud ne morem verjeti , da bi name slabo vplivala …Ampak očitno to v tistem trenutku rabim…Ljudje smo pač različni in se različno odzivamo …kaj pa vem jest sem bolj v stresu, če kakšno zateženo opero poslušam ..kot pa en dober komad metalski.Da bi pa nonstop to poslušala …pa verjamem , da se mi strga.ampak mal pa čist paše…Seveda smo različni ljudje. In tudi je res, kar si napisala, da imam proti tej zvrsti predsodke. Zanimivo, da kljub predsodku nisem našel enega samega primera, ki bi mu kakršen koli komad težke glasbo karkoli pomagal.
Kot praviš pomirja ravno ne. Seveda ne in ker si bolj metalka kot ne bi bila primerna za testiranje. En teden šopaš samo metal in naslednji teden izbrane AGT pesmi, ki se jih občasno sliši tudi na radiu. Kakšno spremembo bi morebiti že videla, četudi bi to bilo v obliki, ko bi ti kdo rekel, da se prfukjena, ali obratno. Da si prav posebno lepo razpoložena.Andres
7. 2. 2012 ob 6:48 #13461tadej pretnerModeratorstrelka wrote:
Evo ene zate, Strelka:
http://www.youtube.com/watch?v=PqAPVB4u9Zs
(original je sicer iz začetka sedemdesetih od banda Spooky tooth, ampak je tale verzija boljša)
Hvala , hvala …Bom pa tud Spooky zob poslušala…ker ga ne poznam …Lahko pa sedaj mal več poveš ..zakaj si zbral ravno to skladbo od Judast Priesta.?Nobenega posebnega razloga ni. Odkril sem jo pred kratkim in všeč mi je pr’bliž’n tolk kot Obeliksu divje svinje
7. 2. 2012 ob 9:54 #13466jankoČlan7. 2. 2012 ob 10:46 #13468strelkaParticipantAndres wrote:
No ja …pri Heavy metalu so poudarjeni inštrumenti …pa bobni ..pač kovinski zvok…Besedila so pač saj ponavadi mitologija …Kako da nima melodije …seveda jo ima …je pa poudarjen ritem…Pevka Nightwish…je operna pevka.Npr. jaz sem slišala pa da new age glasba še huje vpliva na možgane …, da je preveč umetna in ni pristna…Tole glasbo bi lahko uporabili še za kakšen film vitezov, ali tudi ko so hitrosti z avtomobili.
Ni pa pravilo, da metal poje operna pevka. Le izbrala si tako. Navadno se nobenega ne razume, saj bogi tudi pet ne more, ker se toliko zvija. Pa še keten ima toliko gor, da mu pljuča skupaj drži.
Andres
Itak da ni …Kot tudi ni , da se vsi derejo ko nori….Ti bom dala pa še dva primera…Kjer se poje ..to je hevi metal…skratka čist obični ljudje …brez keten ..majo pa vsi superge ….No pa tole …Ti preveč poslušaš..-vse različice metala …kar pa priznam jih, jaz tud ne prebavljam …, ker padeš v ene čudne občutke …7. 2. 2012 ob 11:06 #13469strelkaParticipanttadej pretner wrote:
Evo ene zate, Strelka:
http://www.youtube.com/watch?v=PqAPVB4u9Zs
(original je sicer iz začetka sedemdesetih od banda Spooky tooth, ampak je tale verzija boljša)
Hvala , hvala …Bom pa tud Spooky zob poslušala…ker ga ne poznam …Lahko pa sedaj mal več poveš ..zakaj si zbral ravno to skladbo od Judast Priesta.?Nobenega posebnega razloga ni. Odkril sem jo pred kratkim in všeč mi je pr’bliž’n tolk kot Obeliksu divje svinje
Ok ..jaz jo nisem poznala.SEm pa malo raziskovala ….in če boš mel čas si lahko na wikipediji prebereš ..kaj so tej pesmici predpisali ….Kasneje so to ovrgli ….Kot zanimivost …...sem mislila da bo Andres tud kaj takega zaznal…ker jaz nisem sam, jaz sem itak pristranska po njegovem.strelka2012-02-07 11:15:20
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.