Reply To: Vpliv glasbe na rast marjetic

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Vpliv glasbe na rast marjetic Reply To: Vpliv glasbe na rast marjetic

#13460
Andres
Član

strelka wrote:

Na odru nekdo nekaj nerazumno kriči. Plesat se na to glasbo ne da, skratka, že sama izvedba je na meji sposobnosti zdravega človeka. Ni res?

Sem pa nekoč experimentiral in na ženski, ki je imela raka, težka Metal glasba ni pomagala nič. Torej je še bolj strupena kot rak.

Andres

Big smile
ja kaj pa vem …valčka se res ne da no …( hec).
Najberž imaš predsodke o hevi metalu …Wink, ker ti enostavno ni všeč …ker se ti zdi kaj pa vem že prov prekletaBig smile
Ne rečem , res prav pomirjen pri tej glasbi nisi …ampak živčen pa v stresu pa tud ne ..no saj jaz ne …ker v tem uživam.
In če ve tem uživam in sem dobre volje ..tud ne morem verjeti , da bi name slabo vplivala …
Ampak očitno to v tistem trenutku rabim…
Ljudje smo pač različni in se različno odzivamo …kaj pa vem jest sem bolj v stresu, če kakšno zateženo opero poslušam ..kot pa en dober komad metalskiBig smile.
Da bi pa nonstop to poslušala …pa verjamem , da se mi strgaBig smile.
ampak mal pa čist paše…Wink

Seveda smo različni ljudje. In tudi je res, kar si napisala, da imam proti tej zvrsti predsodke. Zanimivo, da kljub predsodku nisem našel enega samega primera, ki bi mu kakršen koli komad težke glasbo karkoli pomagal.
Kot praviš pomirja ravno ne. Seveda ne in ker si bolj metalka kot ne bi bila primerna za testiranje. En teden šopaš samo metal in naslednji teden izbrane AGT pesmi, ki se jih občasno sliši tudi na radiu. Kakšno spremembo bi morebiti že videla, četudi bi to bilo v obliki, ko bi ti kdo rekel, da se prfukjena, ali obratno. Da si prav posebno lepo razpoložena.

Andres

Lepo je če deliš