Svetlobna puščica

Forum Duhovnost Forumi Radiestezija Svetlobna puščica

Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Avtor
  Prispevki
 • #1648
  grega
  Član

  Če smo o svetlobnem nihalu…pa še o svetlobni puščici. Nekje sem prebral, da jo Tadej kar koristno uporablja (ne vem pa če jo ta zanj še aktualno). Zanima me sama primerjava s kristalno palico. Ali sta glede uporabe enakovredni? Kot berem pri Turnšku jo uporabljamo za energiziranje hrane, nevtralizacijo škodljivih mest, zdravljenje, podporo pri kristaloterapiji…Kakšen primer praktične uporabe?

  Lepo je če deliš
  #1697
  tadej pretner
  Moderator

  grega wrote: Če smo o svetlobnem nihalu…pa še o svetlobni puščici. Nekje sem prebral, da jo Tadej kar koristno uporablja (ne vem pa če jo ta zanj še aktualno). Zanima me sama primerjava s kristalno palico. Ali sta glede uporabe enakovredni? Kot berem pri Turnšku jo uporabljamo za energiziranje hrane, nevtralizacijo škodljivih mest, zdravljenje, podporo pri kristaloterapiji…Kakšen primer praktične uporabe?

  Lahko jo uporabiš za energijske prenose na daljavo na povsem identičen način kot kristalno palico. To je zihr. Nisem se pa kaj dosti igral z načini uporabe, kakršne propagira Turnšek (recimo, da nad hrano s svetlobno puščico preprosto narišeš v zraku osmico, pa je energizirana). Nisem imel občutka, da je ta način uporabe kaj prida učinkovit – hrano lahko veliko boljše energiziraš na kak drug način, recimo z nihalom. Ampak moram reči, da sem bil že v startu malce skeptičen do takega načina uporabe in je morda tudi zato temu primeren rezultat.

  Lepo je če deliš
Prikaz 2 prispevkov - od 1 do 2 (od skupno 2)
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.