Spalna paraliza

Prikaz 1 prispevka (od skupno 8)
 • Avtor
  Prispevki
 • #16403
  ozelot
  Participant

  Meni se ta spalna paraliza dogaja od leta 95. Mal berem po netu kaj in kako se temu streže pa mi ni všeč kako si to razlagajo nekateri.

  Ko mam jest to situacijo je ponavdi tako, da čutim prisotnost nekega bitja. Velikokrat ga tudi vidim kot senco na zidu, čutim kako me ovohava za vratom in po glavi, tepta po meni ali pa gre od nog do glave kot nek valjar in me tišči v posteljo. Včasih ko se zbudim zaradi njegove prisotnosti pa kar plane name kot mačka. Pravzaprav bi mu tudi pripisal nekatere mačje lastnosti. Ponavadi je to vedno isto bitje ampak ne vedno. Dojemam ga kot neko zelo negativno bitje. Ko me okupira mi poizkuša odvzet zmožnost pozitivnega razmišljanja ali celotnega spektra razmišljanja kar počne tako, da mi meša glavo z zelo močnim piskanjem. Edino čustvo ki ga pusti je strah. Zdravniki pravijo, da je to halucinacija ampak jest vem da ni. S tem bitjem se da fino komunicirat. Ko se navadiš seveda. Zlahka ga odsloviš in jaz ponavadi celo uživam ko se “bodeva” ker vem da sem zmagal že davno. Verjetno mi ni treba posebej opisovati ohromelosti in nezmožnosti govorjenja. To bitje se hoče futrat z mojim strahom ampak od mene gre precej lačen ponavadi.
  Jaz sem ta problem začel nekako uspešno reševati potem ko sem se nekako ozaveščal kaj človek je od kje izvira pa izvor, luč,… in vse to. Omeniti moram da mi je prvi orgonit ki sem ga postavil v spalnico ful spremenil tele obiske na bolje. Ko sem rekel, da bitje ni vedno isto smatram, da razna druga bitja uporabljajo tak način da kokreirajo z nami. Na tak način sem doživel že obisk 15 malih možičkov in raznih vesoljcev. Vse skupaj se je zdelo kot sanje ali privid ampak jaz vem da je bilo res. Zakaj uporabijo paralizo ne vem. Mogoče zato ker bi se mi poškodovali med begom in nas zavarujejo. To velja za tista pozitivna bitja.

  Skratka moje mnenje je, da to niso prividi edino če je privid vse kar ni iz 3D sveta.

  Lepo je če deliš

  Vedno znova vse po starem

  #16405
  strelka
  Participant

  nisem noben stručko ….najmanj za kakšne diagnoze ali napotke duhovneBig smile.

  kot vem se to dogaja takrat …no sanjači pravijo vmesna stopnja med budnostjo in pa sanjami …
  hjm zlo močna energija ..in vidmo marsikaj kar drugače ne bi …ne da tega ni ..ampak v budnem sanju je to zakrito…
  če bi komu to razlagal…bi ja morda rekel privid nekaj kar ni ..možno, ampak možno pa da to tudi ni …
  Zdej me pa razumi …če me moreš.Big smile
  Me pa zanima ..kaj bi na tole tvoje in pa tud moje rekel Avatar, ko se zmeraj mal “važička” kako lucidno sanja ..
  Big smile
  to pa kot pravjo je šele začetek…bojda…

  strelka2012-09-08 16:44:55

  Lepo je če deliš
  #16407
  tadej pretner
  Moderator

  ozelot wrote: Meni se ta spalna paraliza dogaja od leta 95. Mal berem po netu kaj in kako se temu streže pa mi ni všeč kako si to razlagajo nekateri.

  Ko mam jest to situacijo je ponavdi tako, da čutim prisotnost nekega bitja. Velikokrat ga tudi vidim kot senco na zidu, čutim kako me ovohava za vratom in po glavi, tepta po meni ali pa gre od nog do glave kot nek valjar in me tišči v posteljo.

  Mislim, da sem spalno paralizo doživel trikrat v lajfu, ampak zanimivo, da tretjič predvčerajšnjim in to na zelo podoben način kot ti (zateženo temno bitje). Ne vem, kaj bi rekel. Ko sem pred časom vprašal možakarja, ki me je učil izventelesno izkušnjo, za kaj pri tem gre, je rekel nekaj podobnega kot Strelka, da gre pač za stanje med sanjami in budnostjo, ko hkrati dojemaš fizični in astralni svet, premakniti pa se ne moreš.
  Je pa pri vsem skupaj nekaj zanimivosti:
  – Ko sem vadil izventelesno izkušnjo, sem enkrat prišel v stanje, ko sem bil “napol zunaj” in je tako ostalo vsaj dvajset minut. Dojemal sem le fizični svet, to, da sem bil z energijskim telesom le na pol v fizičnem pa se je odražalo tako, da sem se opotekal. Nekaj podobnega se je nelajkrat zgodilo tudi nekaterim pri vajah equilibriuma.
  – Ko sem imel svojo prvo zavestno astralno projekcijo, je bilo na astralu seveda čuda enga folka (takšna in drugačna bitja) in ko sem se vrnil, sem se stalno oziral okoli sebe, kje je kdo. Ko pa sem prišel recimo predvčerajšnjim iz spalne paralize, v kateri je bil prisoten omenjeni črni težak, pa sem se počutil čisto normalno, kot da ni bilo nič.
  Povedati hočem, da je očitno kup podvariant teh stanj – lahko si napol zunaj, pa percipiraš le fizični svet, lahko oba, pa z dogodki ne moreš upravljati, lahko le astralnega, pa z dogodki ne moreš upravljati, lahko le astralnega, pa z dogodki lahko upravljaš, imaš tud variante, ko na astralu lahko upravljaš z občutki, ne pa z dogodki … Skratka, cela jeba Wink
  Lepo je če deliš
  #16412
  AVATAR
  Član
  Tadej…tvoji posti so vedno tako ” zanimivi “

  Ne vem, če so sanje astralni svet…pač to kar pod-razumevate pri tem izrazu.

  Ja, Strelka imel sem kar veliko lucidnih sanj…tudi namerno se lahko v njih prebudim, če to želim…in nič od tega kar ljudje opisujejo nasplošno pri meni ni isto…Ko se ozavestim, da sanjam se v bistvu sanje podrejajo moji volji in imam vso moč nad dogajanjem.
  Predvidevam, glede na to, kaj vse ljudje sanjajo in se jim dogaja…da je to pač subjektivna stvar…njihove percepcije-zaznave…Če pomislim, mi ljudje tudi v realnosti čudno izgledajo ( tuje ).
  Lepo je če deliš
  #16415
  glas
  Participant

  ozelot wrote: Edino čustvo ki ga pusti je strah. Zdravniki pravijo, da je to halucinacija ampak jest vem da ni. S tem bitjem se da fino komunicirat. Ko se navadiš seveda. Zlahka ga odsloviš in jaz ponavadi celo uživam ko se “bodeva” ker vem da sem zmagal že davno. Verjetno mi ni treba posebej opisovati ohromelosti in nezmožnosti govorjenja. To bitje se hoče futrat z mojim strahom ampak od mene gre precej lačen ponavadi.

  Jaz sem preživel kakih 10 let svoje mladosti v takšni naključni “nočni družbi”.. Smile
  Nisem pa tega dojemal kot neko prav posebno bitje, ampak le kot moj lastni ultimativni strah, znotraj mene samega in izziv se z njim soočiti..
  Po letih in letih fajtanja z njim, sem ugotovil, da tako ne bom rešil nič, le pogosteje se je dogajalo in še bolj me je srkalo, vedno hitreje in učinkoviteje me je paraliziralo (glas, gibanje, …).. Tako sem sklenil, da bom poskusil prebuditi svojo budni um zavesti v sanjah samih in se poskusil spomniti svoje afirmacije iz budnega sveta.. To sem si ponavljal dan za dnem.. In treniral sem tako dolgo, da sem izmojstril svojo lucidnost sanjanja in kot ključ, ki sem si ga zastavil, da se mi enkrat v sanjah, uspe popolnoma predati temu, kar se mi približuje in kar mi povzroča paralizo, ko skušam ubežati.. Začelo mi je uspevati, soočal sem se s svojimi največjimi grozotami in dajal vse od sebe, da se jim pustim, da me posrkajo, brez da se umikam.. To je bil največji del zmage, ker le takrat razrešiš, ko greš v vse kar ti prej lahko predstavlja grozo.. (Pustiti mu moraš, da ti “naredi” to za kar je pri tebi.. Wink ) Spomnim se še mnogih naknadnih scenarijev, ki sem jih doživljal nevtralno, kot da gledam film,.. nisem se upiral.. to bilo je zelo zanimivo in intenzivno potovanje, spomnim se tudi, da se doživljal lastne smrti na različne unikatne načine in se niti fizično nisem več prebudil, ampak le v sanjah sem se prebudil za eno plast sanjanja in nadaljeval drugje…

  ..
  .

  Lepo je če deliš

  “Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

  #16417
  strelka
  Participant

  Smile

  če čist lajično pomislim je pa zanimivo ..da te nikoli ne paralizira …kaj prijetnega …
  ampak skačejo po tebi takšne in drugačen gravže…Ermm
  Ja Avatar …vem da sanjajš lucidno , ker si velikokrat to omenil ..no saj jaz sem “prebrala”…tako med vrsticami , kar pišeš tukaj.Smile
  pa vendar , če se ti zdijo ljudje v “normalnem svetu”…čudni ..in je veliko bolj težko jih obvladat..potem je tudi tista lucidnost …bolj iluzija …?
  Zakaj je potem lucidno sanjanje koristno..npr. …?
  na forumu sanjčev ..se bere marsikaj ..,.npr …lahko te kdo pride obiskat , dela s tabo kar se mu zljubi..npr.
  Ampak ..a se to samo v njegovi glavi dogaja ..al lahko tudi tisti, ki ga obišče to tudi doživlja …?
  Potem še nekaj …če se vse dogaja le v tvoji glavi …zakaj lahko komuniciraš z umrlimi …zakaj npr, srečaš nekoga v sanjah , pa ga potem srečaš ..pa še veliko takih for je …Embarrassed.
  Vprašanja so namenjena vsem ..Wink.
  Drugače pa Ozelot…jz npr. sem imela tud podobno izkušnjo …samo meni se je to dogajala po stopnicah -postopoma ….
  skratka, ko je tista gravža čist znorela …me je začela stiskati za vrat…in blazno ji je smrdelo iz gobca…
  se je pa dogajalo točno ob določeni uri in tudi določen dan je bil…Ermm. sem prav zanalašč bila pozorna, kdaj se mi to dogaja…
  Jaz sicer nisem bila tako prijazna …ker mi ni bilo všeč , da se kdorkoli polašča mojega telesa…
  npr..ko sem se ga uspela rešit al pa udarit in podobno ..sem se zbudila.
  Enkrat sem celo vidla kako je nekaj švignilo skozi okno…šipoEmbarrassed.
  pač no zrela za psihiatra….LOL.
  No pa še tole ..enkrat sem pa šla čist iz telesa -slučajno , ker o tem nisem nikoli kaj namerno počela …niti nisem v to smer kaj razmišljala…
  in mi je bil tak grozen občutek …ko sem sama sebe vidla kako ležim nepremično na postelji …
  občutek kot da ti je zmanjkal kisika …in si v brezračnem prostoru -vakum… takrat je bila pa tišina …
  nobenih gravž , čudakov …ampak samo jaz ..in “jaz -truplo” na postelji, ista soba zavese, kar pa nisem pogledala pa je bila budilka, ker če bi takrat pogledala bi lažje potem vedela lai je bilo res ali so bile samo sanje.Smile
  Tako da …ne vem kaj je bilo.
  Ko sem se pa takrat na silo vrnila, predvsem zaradi nelagodnega občutka …sem se pa zbudila zelo zelo utrujena…
  no to … sem pa najbolj srečna, ko zaspim trdno …rečemo, ko angelčekBig smile. Ker takrat se spočiješ …v kompletu.Big smile.

  strelka2012-09-10 15:54:04

  Lepo je če deliš
  #62598
  ozelot
  Participant

  Spalna paraliza (brez raznih temnih bitij) je prehod med dimenzijami. Človek se dejansko ustraši ker ima občutek da ne more dihat vendar je to lažni občutek saj lahko dihaš v vseh dimenzijah. ( Bashar)

  Lepo je če deliš

  Vedno znova vse po starem

Prikaz 1 prispevka (od skupno 8)
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.