Predlogi … spremembe

 • Avtor
  Prispevki
 • #21202
  Daigu
  Participant

  Tadej mi je omenil, da na vsake toliko; bolj pogosto kot ne; živi linki ne delujejo. Zatorej, bo potrebno v forum po dolgem času, poseči malo globje. Vmes so se tudi socialna omrežja močno razširila, in, pomnožice se združujejo/-mo na različnih mestih in naslovih.

  Predloge, česa pogrešate ali si želite, lahko objavite spodaj. Sam imam nekaj dodatkov že v izdelavi (povezava na FB, ocenjevanje komentarja-všečkanje, …); vendar, ker gre za dokaj komplekso reč, če že nekaj spreminjamo, spremenimo to tako, da nam bo vsem olajšalo uporabo. Sam imam svojo uporabniško izkušnjo; o lastni, lahko poveste le sami. In; ponujene priložnosti je smiselno izkoristiti.

  Lepo je če deliš
  #22076
  glas
  Participant

  A všečkanje se le beleži, a bo možno tudi tako, da lahko pogledaš komu je bilo všeč (kdo je všečknil tvojo objavo)..

  Lepo je če deliš

  “Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

  #22077
  ozelot
  Participant

  Men verjemte da se všečkanje ne obnese. Enkrat sem to že napisal. Bralec potem verjame napisanemu na podlagi všečkov ne na podlagi texta. Resnica včasih boli in ni nikomur všeč in zaradi tega bojo lahko najpomembnejše izjave prezrte. Všečkanje je dobro le za pumpat ego. Nekdo nekaj napiše, dva trije mu všečkajo in avtor pumpa ego in se ne zaveda da so mu všečkali trije največji bumbarji sveta. Če se vidi kdo je všečkal je pa spet tako da če ti všečka nekdo ki je “pomemben” je spet ego kar v luftu…skratka všečkanje meni ni všeč ker ni od tega nobene koristi.

  Bi pa jest predlagal da bi forum imel opcijo objave slik z enostavno povezavo downloada iz računalnika in video povezave iz npr. youtube tako da se na objavljenem oknu pojavi ekran i ne samo link.

  Upam tudi da se nekoč naučim citirat sporočila ker do zdej moja logika ni bila sorodna z načinom ki ga ponuja forum.

  Fajn je tudi da ste razširili poštni predal Smile.

  ozelot2013-12-28 12:41:25

  Lepo je če deliš

  Vedno znova vse po starem

  #22078
  glas
  Participant

  ozelot wrote: Men verjemte da se všečkanje ne obnese…

  No pol pa itak to ne velja za forum, ker forum itak nima všečkanja, ampak možnost izraza hvaležnosti..
  Če ti je res kaj všeč. se lahko zahvališ, kar je zelo podporno pri duhovnem razvoju, saj je izražanje hvaležnost stanje, ki prinaša najboljšo pozicijo kreiranja rezultatov, ki jih želimo v življenju..

  Se opravičujem ker sem v prejšnjem postu pisal o všečkanju..

  Lepo je če deliš

  “Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.