Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 659 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

halooohahahaha…..hahahaha…..

hahaha…..hahaha…sta obe naši nebulistični bejbi tko zimsko alpsko sončno obarvaniHug……hahahaha……..ejga….hk…hk….hk..na zdravje…jst pa klele sredi dolenjskih sončnih goric……hahahaha……aja, pa zdle je noč……črna…..in zvezdice……..hahahaha…..sem šla lih prej mal vun….pa bom verjeten dons še kdaj šla…..hahahaha…..no, ja srečno novo leto….hahahaha……Ying Yang…..hahahahaha….kuker Kitajci pa zajci pa te stvari…..hahahahahahaha….matr, da pr men zadnje leto pali lih čista usak praznik, no, ja usaj za nova leta…….hahahaha….kukr u smislu…… hk….hk…hk……na zdravje ….hahahaha…..izstrelitev je uspela 3 kratno……hahahaha…….

hja….sej Banderosov Tonček…..hahahaha………matr, a je obema ušeč ane…..tko, ma telešček pa zna ga nosit ane……hahahaha……se mi zdi, da se tut dober počut v svojmu teleščku…..hahahaha…..no, ja, jst Banderosa ne poznam , sem ga zadnjič na stopnicah čist zgrešila, ker sem bla seveda v svojem znanstvenem zlatoreznem nebulističnm razmišljanju……hahahaha…….matr, sem se narežala……hahahaha…..sam, kva mi zdej pomaga moje režanje, če mi je pa Banderosov Tonček spizdu…..hahahahaha………no, ja …..zdej, če mal pomislim ni z mojim režanjem nč narobe, meditacijo je treba prakticirat, kuker vaja dela mojstra, če mojster dela vajo in moja meditacija je ……..hahahaha…..hahahaha……na zdravje……hahahaha…….najraje se pa režim nad svojo neumnostjo…….hahahaha……..matr, je sladko režanje…….sej, ko človek spozna neumnost……hahahaha……sploh ni več neumnost…….hahahaha…..hahhahaha…….tk, da se bom potrudila, da tegala Banderosa naslednjič ne bom več zgrešila……hahahaha………ali pa tudi ne….hahahaha….hahahaha…….sej ma velik slovenskih Janezov njami teleščka……..hahahah…..sam, če po pravic povem, tut te največkrat zgrešim………hahahaha……hahahaha…..še dobr, da za takele brezupne primere, kt sem jst obstajajo znamenja….hahahaha……kuker vozi 50 v naselju al pa pejd in si nabavi vinjeto……hahahaha……hahahaha……hahahaha…..še dober, da tale znamenja obstajajo, je vsaj bolj varno drajvat po cesti…..hahahaha…..hahahaha…..sej, če se pa kje zgubim………hahahaha……si pa enga prižgem, se mal razgledam, kakšno odrecitiram, kero, to je odvisno kje se znajdem…..zdele se mi je knjiga, ki leži pred mano na mizi odprla in bom kar prepisala tale verz, ki ga itak prvič vidim……hahahaha…..hahaha……ampak, mi je pa všeč…..Bratje, pijmo vince, naj voda tam stoji, naj pije jo gospoda, k za vince ne trpi……hahahahaha……hahahaha…..

Ej, zmajeslovka, knjiga (psi) je men da best…….hahahaha…….prou uživam…..fletkano……užitkarsko…..presnečeno…..narežim se tut…..še največ sebi….in to mi je v zabavo, …..hahahahaha……včeraj sem se zjokala nad napisom, ki ga je Kaira napisala na očetovo hišo, kuker JEBI SE…….sem prou uživala v joku…….zdej tut vem, zakva se nikol nisem rada gledala v ogledalo in zakaj so mi šle ženske , ki so večina življenja preživele pred ogledalom na qurac, pa ne, da bi bilo z njimi kaj narobe, nasprotno, z menoj je bilo narobe, da sem imela odpor do gledanja same sebe v ogledalo in tega se niti nisem zavedala…….hahahaha……hahahaha…..matr, da je ŽivljenjeHeart preprosto č u d o v i t o…….lahko pa tut po domače rečem čudnovatoWink……..hahahaha……..hahahaha….

love you alllllll……zdej grem pa spet knjigo (psi)ClapClapClap brat…….hahahaha…..

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    janko
    Član

proklete babe Angry

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

hahahaha…..dragi Janko…..hahahaha…..zdej me pa zanima, ali si s to izjavo samo dopolnil svojo prejšnjo izjavo, ki si jo dal nekaj postov nazaj…..kuker prokleti desciAngry….in zdej proklete babeAngry……ali je to mogoče moderni jing-yang pa te stvari……hahahaha…….ali pa je pri tebi ta časovna razporeditev odvisna od lune….hahahahaha……kuker naslednjič smo spet pr descih al kva…….ali je to standard….in s tem kao pravilo……hahahaha…….ali pa so kakšne izjeme tut čist mogoče….pa bomo naslednjič pač mogoče spet pri babah……hahahaha……..nevem, sam sprašujem, ker se pri tebi pač tak vzorec razvija….hahahaha…….tk, da vem in se bom že malo pripravila…..hahahaha……kuker u smislu zmeri je treba biti oprezen in pripravljen na vse, je reku moj prfoks v gimnaziji za obrambo in zaščito……hahahaha……hahaha…..

vsem nam skupaj želim eno fajno noč……Wacko

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

janko wrote: proklete babe Angry

Itak …od takrat ko je Eva odtrgala prepovedani sadež…..

Tko da nič novega .. ne vidim…Geek

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

hahahaha….dragi Janko s politanko…….hahahaha…..matr, matr…..da si s temi prokletimi enimi in drugimi zadel piko na i…….hahahahaha…..hahahaha……..

sej, itak sem en norcWacko…..pa bom kuj razložila kakšno rasvetljenje Lamp sem doživela…hahahaha….jst sem bla ponavadi v lajfu taka, da kukerkoli sem se šla s kumerkoli, ki je bil moškga spola, kukr laverji, pa tut ostali, v službi al pa te zadeve……sej ni važen……pač muški……haahahaha….kukerkoli, da mi je pršu moški na oder in igral in igral, seveda sem mu ploskala, drgač sploh na oder ni mogu pridet……hahahaha……sem po enmu cajtu rekla……ejga,ejga, ejga….hahaha…… sem se nardila učeno, kukr, da znam angleščino prfekt……hahahaha…..gledala sem ga direkt v oči in mu oodločno rekla…….If jou think, da is fany, yourself in save your money…….hahahahahaha…….pol sem pa mal traumirala, pa študirala, ker mi pa itak ni nč pametnega padlo u glavo, kuker režanje, ogledala pa ni blo u mojmu svetu, kuker jst sem najboljša in ga itak ne potrebujem………….hahahaha…….sem se pa hiter obrnila, otresla in začela na ves glas prepevat……še piskerček prodala bom, za sladko vince dala bom…….hahahaha…..hahahaha…..

poljubček, pozdravček po luftu leti in tam se ustavi, kjer zdele si Ti……hahahaha……..se pravi, fajn se mejmo na tale prekrasen Gospodov danHeart…..hare krišna, pa te zadeve, naj živi ljubezen in norostParty……..hahahaha……jst si bom pa zdele zapela tisto kekčevo……jaz pa pojdem in zasejem dobro voljo med ljudi, v eni roki nosim sonce, v drugi roki sladki smeh………Hug……hahahahaha…….hahahaha……hahahahaha…Cool

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Men so tud navadne žarnice bolj všeč …kota pa te varčne …lepš svetijoLOL

Janko …zakaj ..al pa Rezina saj vseeno koga vprašam ….zakaj politanke …
    Pa tebe janko …a nimaš rajš rižovo čokolado….Lampa si zdaj samo na zelenjavi….Beer

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

haLOHAHAHAHAHA….

hahahaha draga Strelka, ti si res ena fajna modelka…..hahahaha……a zakva lih politanko…..hahahaha…….marbit pa zato, ker se rima na janko…hahahaha……hahahaha…

dons sem se pa mal vozila po dolenjski, pa tut po zasavski, no, men se zdi……hahahaha…..pač en frend me je povabu na kosilo v eno domačo gostilno…..hahahahaha…..oba rada kukr dobr jeva in recimo dava prednost domači košti…..hahahaha….sej, mal sva se vozila …..ampak ko sva pa prispela na cilj ….juhuhuhu……se nama je pa odprl pogled direkt na Triglav, pa sploh nisva bila na Gornjskem……hahaha……ker sva miselna, da se nama od usega lepega rola, sva povprašala, da katero goro, pa midva vidiva pred seboj, nama je pa domačin reku, da sva na Polšniku, to je čist na meji, kjer je učasih še bila dežela Kranjska…….hahahaha……in, da vidiva Triglav v vsej njegovi veličini in, da je to verjetno zračne črte ene 50 km in, da sva se usedla lih kar u njihovo domačo oštarijo, ki ima tut že tradicijo in, da sediva pod cerkvijo svete lurške matere božje…..haahahaha……midva sva bila čist očarana nad usem, pa seveda sva jo uživala zuni na terasi s pogledom na Triglav v vsej veličini zimskega sonca…hahahaha…… pa tut hrana, ki sva jo začeka dobivati na mizo je bila božanska……njami…….že dolga časa nisem jedla domačih jetrnih klobas s proseno kašo, pa da niso suhe…..dons so ble njami…..pa ostala košta je bla njami……še sploh štrudelj, ki je spodi imel rahlo zapečeno skorijco seveda z okusom po karameli……matr, men tak štrudelj nikol ne rata….hahahahahaha…..sem pa čist vesela, če ga od časa do časa jem, pa ko naletim na tapravga, se čist raznežim…..hahahahaha…..hahahahaha….

Spet mal nakladam ane…..hahahaha……sam, sem se pa dons iz srca narežela v tele gostilni……..hahahaha……neki uletim mimo šanka in se mi oči nalepjo v en okvir in se začnem režat na ves glas, da so se tut pri sosednjih mizah začeli mal spogledovati, pol, ko so pa ugotovili, kaj je bil vzrok mojga nenadnega režanja, so se pa začeli usi režati…..hahaha….tk, da je uspela skupinska smejalna meditacija, čist tko usput, pa te zadeve…….hahahahaha…….in sicer je na belem listu, kateremu se je poznalo, da je že prilično star in tut črke, ki s katerimi je bil tekst napisan so zgledale bolj starinsko…hahahaha….sem zvedla, da je cirka 150 let star tekst, ki je že prej visel v tej bajti, in, da je to zdaj čist nova hiša in, da je use, kar je ostalo od stare hiše samo ta tekst, ki so ga dali v okvir in ena stara stenska ura……hahahaha……in v okvirju je blo zapisano ….hahahaha……..če žeja te tare……more te skrbi….ne zmirjaj tastare…..se raje napij……hahahaha……hahahaha……

sej se čist zavedam, da je tole pač duhovni forum in, da se tuki alkohol lih ne omenja, pa te zadeve……hahahaha……hahahaha……..men je še zmeri gun napis na majcah kukr z alkoholom proti drogam, za kampanijo aaa še tanarbolj ušeč…….hahahaha…hahahaha……

in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo…..hahahaha…..hahahaha……pa lahko nočko usem nam skupaj, sm prejle vidla fuullll lep ozek prvi krajec lunce in zvezdic je na stotine…..hahahaha…..hahahahahahaha…..tk, da use vesolje je z namiThumbs Up

slišmoWacko

Lepo je če deliš
Prikaz 659 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.