Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
halooohahahaha…..hahahaha…..
hahaha…..hahaha…sta obe naši nebulistični bejbi tko zimsko alpsko sončno obarvani……hahahaha……..ejga….hk…hk….hk..na zdravje…jst pa klele sredi dolenjskih sončnih goric……hahahaha……aja, pa zdle je noč……črna…..in zvezdice……..hahahaha…..sem šla lih prej mal vun….pa bom verjeten dons še kdaj šla…..hahahaha…..no, ja srečno novo leto….hahahaha………..hahahahaha….kuker Kitajci pa zajci pa te stvari…..hahahahahahaha….matr, da pr men zadnje leto pali lih čista usak praznik, no, ja usaj za nova leta…….hahahaha….kukr u smislu…… hk….hk…hk……na zdravje ….hahahaha…..izstrelitev je uspela 3 kratno……hahahaha…….
hja….sej Banderosov Tonček…..hahahaha………matr, a je obema ušeč ane…..tko, ma telešček pa zna ga nosit ane……hahahaha……se mi zdi, da se tut dober počut v svojmu teleščku…..hahahaha…..no, ja, jst Banderosa ne poznam , sem ga zadnjič na stopnicah čist zgrešila, ker sem bla seveda v svojem znanstvenem zlatoreznem nebulističnm razmišljanju……hahahaha…….matr, sem se narežala……hahahaha…..sam, kva mi zdej pomaga moje režanje, če mi je pa Banderosov Tonček spizdu…..hahahahaha………no, ja …..zdej, če mal pomislim ni z mojim režanjem nč narobe, meditacijo je treba prakticirat, kuker vaja dela mojstra, če mojster dela vajo in moja meditacija je ……..hahahaha…..hahahaha……na zdravje……hahahaha…….najraje se pa režim nad svojo neumnostjo…….hahahaha……..matr, je sladko režanje…….sej, ko človek spozna neumnost……hahahaha……sploh ni več neumnost…….hahahaha…..hahhahaha…….tk, da se bom potrudila, da tegala Banderosa naslednjič ne bom več zgrešila……hahahaha………ali pa tudi ne….hahahaha….hahahaha…….sej ma velik slovenskih Janezov njami teleščka……..hahahah…..sam, če po pravic povem, tut te največkrat zgrešim………hahahaha……hahahaha…..še dobr, da za takele brezupne primere, kt sem jst obstajajo znamenja….hahahaha……kuker vozi 50 v naselju al pa pejd in si nabavi vinjeto……hahahaha……hahahaha……hahahaha…..še dober, da tale znamenja obstajajo, je vsaj bolj varno drajvat po cesti…..hahahaha…..hahahaha…..sej, če se pa kje zgubim………hahahaha……si pa enga prižgem, se mal razgledam, kakšno odrecitiram, kero, to je odvisno kje se znajdem…..zdele se mi je knjiga, ki leži pred mano na mizi odprla in bom kar prepisala tale verz, ki ga itak prvič vidim……hahahaha…..hahaha……ampak, mi je pa všeč…..Bratje, pijmo vince, naj voda tam stoji, naj pije jo gospoda, k za vince ne trpi……hahahahaha……hahahaha…..
Ej, zmajeslovka, knjiga (psi) je men da best…….hahahaha…….prou uživam…..fletkano……užitkarsko…..presnečeno…..narežim se tut…..še največ sebi….in to mi je v zabavo, …..hahahahaha……včeraj sem se zjokala nad napisom, ki ga je Kaira napisala na očetovo hišo, kuker JEBI SE…….sem prou uživala v joku…….zdej tut vem, zakva se nikol nisem rada gledala v ogledalo in zakaj so mi šle ženske , ki so večina življenja preživele pred ogledalom na qurac, pa ne, da bi bilo z njimi kaj narobe, nasprotno, z menoj je bilo narobe, da sem imela odpor do gledanja same sebe v ogledalo in tega se niti nisem zavedala…….hahahaha……hahahaha…..matr, da je Življenje preprosto č u d o v i t o…….lahko pa tut po domače rečem čudnovato……..hahahaha……..hahahaha….
love you alllllll……zdej grem pa spet knjigo (psi) brat…….hahahaha…..
slišmo