Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 617 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    strelka
    Participant

Big smile
    Kaj zdej to ..ena globoku duhovna ..al filozofijaLOL a spet en nasvet????
    Saj pravim ne rabim…Big smile
    Janko si bolj zabaven če se hecaš….resnežev je itak preveč na tem ljubem svetuWink

Rezina se pa itk tud skoz rola ..tko da ….Zakaj presnet vedno sto roza barvo pišeš …LOL

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Haloohahahahaha…..

matr, so tko fajni odjužni dnevi, da rijem po zemlji kt krt……hahahaha…..pač delam svoje zlenjavne gredice in gradim gnezda za zelišča, pa take zadeve…….matr je lušten……pa sem učeri premišlevala, da pač spet rabm gnoj, pa te zadeve……hahahaha……pa je sosed pršu mimo, pa me je pohvalu, kuker da jo fajn rijem po zemlji in me uprašu, če rabm kej gnoja, da mi ga dons popoudne kuker prpelje…..je reku, soseda za tebe je pa tale naš gnoj zastonj, k sem ga pobarala po ceni…….pa še cvileta mi je prnesu, kuker cvičk…….hahahaha…….hahahaha……sem se nasmejala iz srca in mu iskreno povedala, da se mi je spet zgodil čudež…..hahahaha…….da sem pač uro nazaj premišljevala o gnoju……hahaha…..in evo, bom dobila gnoj…….hahahahaa……..hvala, hvala…….sej, k je sosed odšel, sem si uzela pavzo in prou fletkano obsedela na soncu s cviletom u roki…..in uživala v toploti sončnih žarkov……..pa uleti metulj, matr, da je bil kukr velik……njet guni normalni……..sem bla čist očarana…..in verjetno zato, ker sem obsedela čist v miru in v pristnem čudenju njegove lepote, je tut tale metulj ene pol metra od mene stran, čist u miru obsedel……hahaha……in sva se kar nekaj časa družla……hahahaha…….bil je svetle rumenozelene barve……kar mal florescenčne……in ko je razprl krila, je mel ziher 10 cm premera…… trup je mel za pol mojga mezinca in mal ožji……pač res kar mal velik, takih lih nisem navajena…….hahahahaha………matr je bil lep……..sej pravm, sva se kar neki cajta družla……tut pol, k sem spet rila po zemlji, je še enkrat uletu……sm bla spet očarana nad njegovo barvo in velikostjo…..pa z očmi sem tut mal iskala še druge predstavnike metuljev…….tiste bolj vsakdanje…….ampak njet…….to je bil edini in ta je bil po velikosti za dva in pol normala metulja……hahahahaha……tk, da evo čudeži se mi dogajajo…..hahahaha…..hahahahaha…..

No, ja…..sej danes sm pa tut s pesjanarjem bla na sprehodu, pa sem mislila, da bom marbit doživela čudež v obliki regrata, ki kuka iz krtin……hahahaha……hahahaha…..in evo, tuki pr men še ni teh regratovih čudežev……..hahahaha……sem pa po podrobni, že mal forenzični preiskavi ugotovila, da bi pa mogoče, čez dva dni čist komot nabrala za eno al pa dve malci regrata………hahahaha……hahahaha….

Seveda jo tut srfam po forumu in z veseljem preberem, kar že pač je kkuker za brat……hahahaha……res ne morem še poslušat youtuba………..si pa velikrat kar sama prepevam…..hahahaha……jst pač rada pojčkam…..hahahaha…..pa se režim…….hahahaha…..sej, zdej lohka tut kdo moje režanje uzame za provokacijo…….hahahaha……men je useen……ker, kar je za nekoga provokacija, lahko za drugega pač ni………hahahaha…….u smislu, kar je za nekoga drek, je lahko za drugega gnoj……hahahaha…..hahahaha……seveda, če pa čist podrobno definiramo gnoj in drek, glede na dogodke…….in uklopimo še pravila, ki so seveda tudi definirana…..hahahahahaa…….pol pa živimo svoje definicije, kukr od definicije do definicije……hahahaha……..in jst čist tkole mislim, da, kdor sebe definira, prouzaprou neve kdo v resnici je…..hahahahaha…….hahahaha…….tk, da mojo definicijo mene že poznate……hahahaha……jst sm norc in seveda znanstvenik nebulizma, ki pač nima lih nekih pravil, pa tut prou velik zavednih članov nima tale nebulizem……uf…uf…uf….še dober, k drgač bi bil že kuker v mafijskih rokah, oziroma inštitucijah……….hahahahaha…..hahahaha….hahahaha…..norc, kukr gnoj….hahahaha….znanstvenik, kuker drek……hahahaha…….hahahaha…..in oboje je dogajanje…..hahahaha….ma, ja, za svoje sosede sem pač čudna, ampak nč nevarna……hahahaha…..hahahahaha……prouzaprou ne vejo lih kam bi me dal…….hahahaha….hahaha…mi je ena soseda še del njene njive ponudila, da si lohka posadim svoj krompir……hahahaha…hahaha…ma, ja, jst mam rada tole našo zemeljco……hahahaha…..sem čist ozemljna…….nč čudnega, sej živim na zemlji……….hahahaaha…..hahahaha……sj kumi čakam, da guni, ki so živeli na drugih planetih in baje niso ozemljeni pač povedo, kakšen je lajf na teh planetih…….hahahahaha…..hahahaha…..hahahaha….

Draga Strelka…..hahahaha……tale tvoj stavek oziroma misel tam v “no tukaj pa lahko “.. in sicer……pa ste me prepričali, če se pogovarjamo o vremenu….se pač ne bomo še zraven o opoldanskem kosilu…..čeprou čist fajn zraven paše….hahahahaha…..tale tvoja misel je pa čista bombaClapClapClap…….hahahaha……bravo Strelka…..hahahaha…….hahahaha………..hahahaaha…….in, če uklopm zdej mal svoje mišlenje……hahahaha……vreme, kosilo……..to je čist naše vsakdanje dogajanje……ampak, kukr lahko na primeru vidmo je baje potrebno racionalizirat, definirat…….razčlenjevati…..iskati vzroke, se povezovati izven sebe z višjimi inteligencami, hodit u praznino…..u bistvu delati ene vrste red……, da potem mogoče lahko v vsakdanjem življenju združimo v dogajanju vreme in kosilo, ki itak pašeta skupi v dogodku………hahahahaha…….. vse to je dogajanje, gibanje, akcija in ne samo neki definirani statičnii dogodki…….hahahaha…..prouzaprou brez vremena ni nč in brez hrane tut mi kot človeška vrsta ne bomo preživeli in kako mi dogajamo to gibanje, je pa energija in s tem duhovnost…….no, ja vsaj za mene….hahahahahahaha……..hahaahaha…….kar se pa diha tiče, draga Strelka maš pa prou……sem brala eno študijo pred leti, zdej res ne vem več ker avtor, pa te zadeve, pač na internetu……avtor je zagovarjau tezo, da ima prouzaprou vsak človek njemu lastni dih, kuker u smislu lih tk, kt prstni odtisi……hahahaha……..hahaha…..tk, da Strelka, ti dihi kar po svoje…….sej usak……hahahaha……hahahaha….jst se še krohotam po svoje…..tk, kt usak…hahahaha……sej, pri krohotanju človeku tut fajn dela glavna dihalna mišica……..hahahahaha…..hahahaha…..ena dobra porcija smeha na dan, odpihne dohtarja stran……..hahahaha…..hahahaha……

in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo……pa, kuker sem slišala po teveju, da garancije pri dilerjih ostajajo, tk, da lohka mi veselo še naprej po starem dogajamo ali pa tudi ne…..hahahaha…….haahaha…..torej, za podrobnejše informacije se obrnite na svojga lokalnega dilerja……hahahaha…..hahahaha….pa seveda, vse, kar dogajate, ko tele čvekarije berete, dogajate na svojo lastno odgovornost oziroma izbiro, al pa lohk rečem energijo…….hahahaha…..hahahaha….kuker u smislu, da jo kurblamo u lajfu vsak na svojo življensko energijo…..hahahaha…….hahahaha….in imamo seveda svobodno izbiro…….hahahaha……hahahaha…..

Ejga, Zmajeslovka…hahahaha……kk je blo pa na izstrelitvi……..hahahaha………

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    glas
    Participant

zlati rez wrote: Haloohahahahaha…..

matr, so tko fajni odjužni dnevi, da rijem po zemlji kt krt……hahahaha…..pač delam svoje zlenjavne gredice in gradim gnezda za zelišča, pa take zadeve…….matr je lušten……

Dobrodušni ljudje po vsem svetu se ne zavedajo, koliko škode počnejo s svojimi nevarnimi mislimi…
    in s takimi nepremišljeni izjavami!
    Če bi želel uporabiti kaki konkreten izraz za vas, ne vem če bi bilo primerno…
    tako da vam lahko le rečem vsaj to: ”Neprijatelji Mariborskega Pohorja in Zlate Liisice…”
    Smile

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

zlati rez
    Član

ups, Glas…..matr……hmmmm…..hja, lisičke s Pohorja……dejmo Tina……..sem čist pozabla……ja, se mi zdi, da nam narava kaže, da je pač potrebno z njo sodelovati in si jo pač tut s tako pomembnimi datumi, kuker je Zlata lisica ne mormo podrediti pa tut podkupiti ne, pa tut očenaši, pa zdrave marije, pa vse te pridne roke, ki so pomagale pri organizaciji ne pomagajo…njet čudež, čudež je bil pač v sončnem vremenu…….hahaha……bomo pač zgleda morali biti bolj fleksibilni…..in to globalno…..hahahaha……hahahaha….sem pa lih kar pri novicah vidla, da so ga ljudje čist fletkano žurčkali na Pohorju…..hahahaha…..pa tut sama sem deseltja nazaj sodelovala na teh smučarskih veselicah, sm prodajala pač medico……hahahaha…..matr, da so bli to eni fajni žuri……pa verjeten so še zmeri……..dejmo naši……hahahaha….hahaha….

Sm pa zdele pri vremenu ugotovila, da jo bom lohka do četrtka rila po moji ljubi zemeljci…kuker rezina je čist u stiku z zemljo……hahahaha……pol bo pa spet mal zamrznitve……lih prou…..hahahaha…..

pozdraučke iz sončnih dolenjskih goric…Wacko…..

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

matr, zdele lih ni sonca, tk, da pozabte na sončne pozdraučke…..hahahaha…..je bla napača…hahahaha….je pa čudovit večer…..lunca jo lepo šajna….pa tele zvezdice…..tk, da pozdraučke iz lunasto obsijanih dolenjskih goric…..hahahaha…….to se sliš za zdele bolj realistično….hahaha…Wacko

Lepo je če deliš

Normal
    0

21

false
    false
    false

SL
    X-NONE
    X-NONE

/* Style Definitions */
    table.MsoNormalTable
    {mso-style-name:”Navadna tabela”;
    mso-tstyle-rowband-size:0;
    mso-tstyle-colband-size:0;
    mso-style-noshow:yes;
    mso-style-priority:99;
    mso-style-qformat:yes;
    mso-style-parent:””;
    mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
    mso-para-margin:0cm;
    mso-para-margin-bottom:.0001pt;
    mso-pagination:widow-orphan;
    font-size:11.0pt;
    font-family:”Calibri”,”sans-serif”;
    mso-ascii-font-family:Calibri;
    mso-ascii-theme-font:minor-latin;
    mso-fareast-font-family:”Times New Roman”;
    mso-fareast-theme-font:minor-fareast;
    mso-hansi-font-family:Calibri;
    mso-hansi-theme-font:minor-latin;
    mso-bidi-font-family:”Times New Roman”;
    mso-bidi-theme-font:minor-bidi;}

Ewo mene, crowling back, malo osmojena, malo okajenaStar
    ma veliki pok je uspel. Me
    veseli,Rezinica zlata, da moj veliki pok
    ni šel v nič, torej da si me vsaj ti opazovala(na nebu), da bi se ti roka nikol
    ne posušila, obe, ne sam tista z vrčkom v roki, tak da sem se spešli zbasala v
    topovsko cev z dvema krigloma v roki, da nazdravim nazajBeer

pa kak si me prečitala, glede letošnjega vzorca ognjemeta,

lani sem bla samorog

Ja, reševanje sveta, ccc,a ni dober slogan, na domačem
    dvorišču pa štala.

ja, Sokrat je že
    rekel: spoznaj sebe, pa mu čist
    prikimam, to delam večino časa, kadar nisem tolk zaposlena z reševanjem drugih
    ubogih na duhu.

Heh, jaz sem čist navdušena nad Kantom in njegovim odgovorom
    na vprašanje, kaj je razsvetljenstvo, moram rečt, da je v nekih delih zelo
    zabaven, tale Kant, žal pač takrat še niso toliko vedeli o ženskah, tak da mu pač glede na čas, ne zamerim raznih
    opazk, kakopak je bilo takrat to še
    normalno, tak kot je danes tudi kaj normalno, pa ni čist normalno. Pa ne mislim
    na paranormalno ali nenormalno opšte splošno.

No, Kant v omenjenem sestavku, predvajam Kantov odgovor
    na vprašanje : Kaj je razsvetljenstvo?(
    v časniku Berlinische Monatschrift (dec. 1783, je pa o tem polemiziral nek
    župnik, tak da nekako njemu strokovno odgovarja)…

Citat:

Razsvetljenstvo je človekov izhod iz nedoletnosti, ki je je
    kriv sam. Nedoletnost je nezmožnost posluževati se svojega razuma brez vodstva
    po kom drugem.

SAPERE AUDE!

Lenoba in strahopetnost sta vzroka zaradi katerih ostaja velik del ljudi svoj
    živ dan najraje nedoleten tudi še po tem, ko je narava te ljudi že zdavnaj
    oprostila tujega vodstva; in zaradi katerih je drugim tako lahko prisvojiti si
    varuštvo nad njimi. Biti nedoleten je
    prav udobno. Če imam knjigo, ki ima zame razum, dušebrižnika, ki ima zame vest,
    zdravnika,ki zame presoja dieto, potem se mi vendar ni treba samemu truditi. Treba mi ni misliti,
    če lahko plačam: zoprna opravila bodo že drugi opravili zame.

…in da gleda zdaleč največji del ljudi (med njimi ves lepi
    spol) na korak h polnoletnosti ne le kot na nekaj zelo težavnega, temveč tudi
    nevarnega, za to že poskrbijo tisti varuhi, ki so najdobrotliveje sprejeli nase
    skrbno nadzorstvo nad njimi. Po tem, ko so svojo domačo živad poneumili in
    skrbno preprečili , da se te mirne stvarce ja ne bi upale narediti koraka izven
    hojce, v katero so jih vtaknili, jim nato še prikazujejo nevarnost, ki jim
    grozijo, če bi poiskušale hoditi same. Konec citata

…no, potem gre stvar v smeri, kako bi se posameznik lahko izmotal
    iz nedoletnosti in sam zakorakal, če se sploh lahko, izmota; od tod, da je tako
    malo takih/razsvetljenih, nadalje pa tudi pravi, da je razsvetljenje mase
    mogoče bolj možno , kot posameznikovo; no, pa si pomagaj,

oziroma spet pridemo do okultne patologije /film Eksperiment…

v vsaki množici se avtomatsko pojavijo tisti, ki so sami
    odvrgli plašče nedoletnosti, in bodo ubogo rajo popeljali v razsvetljenje/iz
    ovčarstva. Jeah, wrigt. Tale je še hujša, kot če je mesar razsvetljen,
    vprašanje je, ali je sploh kdo lahko.

Ja, svoboda je kao odgovor,
    sapere aude,vrzimo proč hojceLamp, idt,…

o ljubezni ni kaj dušal, tale Kant, Saj pravim, določeni
    izseki so za ponucatJ,
    čist zaštekat mi ga itak ni ratalo,ker vse kontra dokazuje od uzadi naprej, pol
    pa izpelje čist ta peto, ampak ponavadi ima smisla, ja. Če bi bil na facebuku, in
    če bi bila tudi jst, bi ga lajkala,ccc.
    Seveda po tem, ko bi kot lepši
    spol
    opravila s svojo podzavestno in zavedajočo se je agresijo do moških.

No, kar se Novih let tiče, mislim, da smo opravili, čeprav
    je ziher kakšno pleme, ki ga bo šele lihkar praznovalo/nek drug koledar, ampak
    jst mam dost, kdo bi si mislil,

sem že v nizkem štartu na jajčne praznike, piščančki,
    zajčki, etc,…

hmm….kar se Velike noči tiče, pa mi ravno zajec ni jasen
    čist, od kod. Zakaj zajec….a spomladi so mladi zajčki, mogoče, bo treba guglat
    wikipedijo, njej res zaupamJ

piščanec, zajec, lisica…..:( malo pa mi je padel kljunček, podpiram šport, v mejah, zdrav duh v zdravem
    telesu, pač v alpskem področju živim, tak da mi tule pravzaprav produciramo naše
    glavne akterje kar se smučanja tiče in človek zraven vidi ves trud,treninge in
    ljubezen do tega. Vabljeni smučat h nam, ko bo snegHug

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Lisička …
    danes prebrala eno fajn prigodico …pisalo v nOvicah.
    dogajalo se je v Rusiji – bolj natančnio Bela rusija ….
    lovec ustrelil lisico…in ko si ji je približal , da bi jo vzel pobral …takrat pa lisica “oživi” …se upira in pritisne na petelina lovčeve puške ..in ga ustreliBig smile.
    Seveda lovec obleži …strelka pa zbeži ..šiba sto na uro ..in ne čuti nič …čeprav je bila ranjena.
    Lovec pa dva tedna v bolnišnici…
    Dobro da je imel sabo mobitel …drugače mu ne bi bilo pomoči.
    Hja …tko to je ….lovec lisico …zdaj pa tudi lisica lovca …( jp za zgodbo saj ni res pa je)
    Drugače pa lisica , zajec ….kaj pomeni na Japonskem …
    mensezdi da verjamejo ….da sta v obeh živalih …hjm skrite čarovniceWink
    vsaka s sojimi lastnostmi …

Pohorska lisica …hm odpadlo , ker je bilo pretoplo …sicer pa rajši imam lisičke , ki so na štirih nogah ..kot pa lisice-krzno, ki visijo okoli vratu …( sicer pa saj to je prepovedano ..govorim o krznu)

Lepo je če deliš
Prikaz 617 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.