Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 610 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    janko
    Član

strelka wrote: LOL
    a kako vem kaj je projektil ..ja pismu če pa jaz ne bi vedla pol pa tud no ..
    sej si tole mislil a ne …no ta le je ruski…
    http://www.mojvideo.com/video-ruski-projektil/53692913da5263c21416
    ja sej… rusi Clap
    Drugač pa -.–mmmmm kajla kot se šikaLOL, torej le v tem grmu tiči zajec…Big smile
    beeeep… bluzimo o psih in palicomatih, na zajčkih in šibah
    Rezinica je men čist fajn ..tko da …se lepo obnašaj …do njeApprove
    jebe se meni za rezino in rezini za mene. pa jebe se reuini za tebe in tebi za rezino. kr priznej, da ti sam še psi, palce in čudežne mantre hodjo po glawLOL
    me pa čudi kako je tako potrpežljiva s tabo…LOL aha …no ja boli jo patakBig smile
    itaq. sej ni neumna. hit je pogruntala, da se z mano nima smisla pričkat
    Drugač pa definitivno ..pejd med politikeThumbs Up …velik govorijo pa povejo nič ….LOLno saj kar se vprašanj in dejstev tiče-…..Big smile
    politiki ne bluzijo in zato ne grem mednje. oni kradejo, lažejo, se drogirajo, eni drugmu u rit lezejo in prste u rit utikajo naenkrat… predvsem so eni zakompleksani nesposobni vase zaljubljeni lopowski pezdeti, fuknjeni tolk, da še res mislijo, da so kej posebnega. če bi šou med njih, bi mogu res s sabo uzet kšnga hudga bulmastifa in en welik palcomet, al pa še bolje prawi ruski projektil.
    pa sej nej delajo kr hočjo, sam škoda je, k nas vse prizadane tale njihov igranje z lulčki po peskovniku.
    pa ne omenjej jih več, ker s tem pa res swinjaš čist dobro temo

da si neb kdo drznu zdej tegale ocenit kot sodba al pa nestrpnost al pa kej tacga, ker u bistvu smo cel narod dokaz strpnosti do njih, ker jim še noben ni jajc odtrgal in jim jih u gobec zatlačil Angry

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Temu se reče nizkovibracijsko polje …..počaki boš dobil lekcijo …sam ne v tej temi ..moreš kam drugam….Tongue

hja janko zdej sva pa res čist na drugih frekvencah …je hrščat začelo …tko da pejd spatWackoSmile

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Halohahahahaha……

juhuhuhuhu……kolk pa čudovit sončni dan…………..pa tale lunca, k zdele sije, kukr prvi krajec…..mmmmm…….matr je lušten…..jst sm hvaležna teli naši zemeljci, pa seveda sebi, da dogajam vse te užitkarske dneve in noči……hvala, hvala….

Našmu dragmu Jankotu sm tut hvaležna, da nas je najdu…….še dober…….hahahaha……prouzaprou na forumu nekako praviloma okoli prazne al pa polne lune pride zmeri do kakšnih mal bol konstruktivnih debat…….hahahaha……tk, da je Janko samo potrdil pravilo…..hahahaha……hahahaha……pa tega pravila sploh ni omenjenega pač v pravilih o sodelovanju na forumu……hahahaha…….drgač pa kuker sem že večkrat rekla u nebulizmu ni pravil……hahahaha…….pravila njet……pravila spizdjot…..hahahaha….kuker u smislu…napovedana nevihta odpade, ker je dr. Oblak spizdu……..hahahaha…hahaha…..

hja, babe gor, babe dol…….hahahaha……..hahahaha…….sej že od srednjga veka ni nobenih sprememb…..hahahaha…..pač po domače rečeno lov na čarovnice……..hahahaha……to imamo zgleda že v genih……..hahhahaha…….tak je, kak je……krivce iščemo na vseh področjih…….to nam je že nekak glavni šport u lajfu…..kuker iskanje vzrokov ali krivcev…..hahahaha….hahaha…..in ni lažjega kot izjavit danes povsem uveljavljeno splošno znano resnico…..baba je kriva…..hahahaha……a ni fajn……hahahaha…..hahaha……..mi je zdele u spomin uletu en frend, s katerim prijateljujeva že vrsto let in je gej, po domače peder……hahahaha……pa sva enkrat reševala svet, seveda z gajbo pira ob sebi…..hahaha…..in čvekala in čvekala, pač reševala svet……pa me upraša……ejga stara, zakva misliš, da sem jest peder…hahahahaha…….pa sva začela iskat vzroke…….pa sva že skor celo gajbo pira popila…….hahaha…..pa prau frend……hahahaha…..matr, stara……čist brez veze ga klele mentalizirava….hahahaha……tanajboljš, da rečeva, da je mama kriva, pa je……hahahaha…..hahaha…..na ta štos se še dons nareživa…….nč lažjega…….mama je kriva……hahahaha…….prouzaprou sva kasneje pr eni drugi gajbi pira odkrila, da je čist gottou mama kriva, kva je šla pa seksat s fotrom……haahahaha……hahahahaha……tk, da tele Jankotove izjave okol bab res niso nč novga……že od srednjega veka…….hahahaha……samo besede so prirejne modaliteti današnjega časa……hahahaha……hahahaha……..in ena stara ljudska modrost pravi……kdor ne ljubi žensk in vina, je slabši kot živinaWink……hahahaha…..hahaha…….pa kot vam je že znano sem tut Sokratova fenica….hahaha….hja, tale Sokrat mi je dal tinte pit…….vem, da nč ne vem, drugi pa še tega ne vejo……hahahaha…..Sokrat tut ni nč naapisu, kuker knjige pa te stvari…..hahahahaha…..pol je Platon po njegovi smrti pač pisal o njem, pa tut drugi…..pa je zapisan, daje Sokrat izjavu enkrat prou resno….da seveda je dobro za moškega, če se poroči, je reku, da je pač takole, če dobi moški “dobro” ženo je srečen, če dobi “slabo”, je pa filozof…….hahahahaha….hahahaha…..

Draga Strelka, res fajn, da si s spet mal oglasla, matr, da sm te vesela….hahahaha…….hahahaha…..jst sem se u lajfu naučuila, da če človek hoče delati red ….hahahaha…..ga lohka dela cel lajf…….hahaha……to je men isto, kot iskat vzroke, krivce, pa te stvari…..hahahahaha………vzrok-posledica preprosto vedno obstaja…….hahahahahaha…hahahaha…………

Hej, Zmajeslovka……tvoje nebuloze me pa vržejo v čisto smejalno meditacijo………..hahahaha……hahahaha…….pa sem zasledila, da se boš iz 14. na 15. izstrelila……hahahaha……bom mal opazovala po nebu za kakšnim izstrelkom v šejpu kuker zmaja v ženski obliki….hahaha……bom poskrbela, da bo moja roka tut primerno obtežena s kakšnim kozarcem rujnega vinčka…….tk, da bo, kar bo…..hahahaha….kar se pa tiče tistega tvojega, da te svet čaka, da ga pomagaš reševat….hahahahaha…….okol tega bom pa z veseljem nebulizirala……. hahahaha……hahahaha…..bomo še kakšno rekkel okol tega, kdo zdej koga čaka…….hahahaha…..hahahaha….

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    janko
    Član

strelka wrote: Temu se reče nizkovibracijsko polje …..

se mi je zdel, da me uprawičeno skrbi zate Tongue

Lepo je če deliš
    janko
    Član

zlati rez wrote: Halohahahahaha……

slišmoWacko

ne more bit drgač…0,1,1 ,2,3,5,8,13,21,34,55,89,144,…
    zakon narawe LOL

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

janko wrote:

Temu se reče nizkovibracijsko polje …..

se mi je zdel, da me uprawičeno skrbi zate Tongue

Tebe zmeraj začne skrbet ..ko je že prepozno ….LOLmen itak ni več pomočiBig smile, kar se tiče tvojih nasvetov.

Lepo je če deliš
    janko
    Član

Tebe zmeraj začne skrbet ..ko je že prepozno ….LOLmen itak ni več pomočiBig smile, kar se tiče tvojih nasvetov.
    [/QUOTE]

če to resn misliš, maš pa ful srečo. to pomen, da nimaš kej izgubit in se loh maximalno poswetiš življenjuSmile

Lepo je če deliš
Prikaz 610 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.