Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 561 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

haloohahahaha…..

hahahaha…..ejga Strelka, tak je kak je…..hahahahah…..ja, sagurno maš prou…hahahaha…kuker u smislu, kdo je zdej naredu prvi napako, pa kdo je u službi, pa kdo čveka na delovnem mestu, pa te stvari (tut jst sm marsikdaj čvekala na delovnem mestu, pol pa tut, če nism bla na črpalk u službi….hahahaha…..Kristus je reku nekak tako, da nej gun dvigne kamen in kamenja človeka, ki sam nima nobenga greha..)…..hahahaha….hahahaha…..hja, ampak usseen pa nisi nardila vse, kar je v tvoji moči, da do dotičnega dogodka nebi pršlo……hahahahaha….nisi bila pozorna na znesek…..hahahhaha……tk, da opravičila imamo lahko zmeri…..hahahaha…….ampak ta je pa spet huda kuker, da zaupaš ljudem…….hahahahaha……..no, ja tut jst sm mela zlo podobne dogodke in se zagovarjala, da pač zaupam ljudem…..hahahaha……in sm ugotovila oziroma spoznala na dogodkih, da pač res ne morem niti sama seb zaupat, kaj šele drugim……hahahahaha……kuker si napisala, da si tut narobe številko dala gunmu s hladilnikom…….hahahaha……tk, da tole zaupanje mi v svojem razmišljanju pač jemljemo čist pogojeno…….zaupamo pač v vse zunaj nas…..npr. v zakone, v druge ljudi, v sistem, v Boga, v starše, v frende…….hahaahahaha……..in seveda v svojo pogojenost, ki nam dopušča, da se lahko opravičujemo in zagovarjamo…….in seveda mislimo, da vemo, da poznamo, da živimo v tukaj in zdaj…..čeprou nam dogodki kažejo, da pač temu ni tako…….hahahahah…..hahahaha…..dogodki so da best, vsem nam se dogajajo……hhahahaha………hahahaha in dokler živimo bomo dogajali……..hahahahaha…….zdej je pa od vsacga posameznika odvisn al bo dogajal lajf tako, da se bo zagovarjal in opravičeval in obtoževal al pa se bo odloču, da se skoz dogodke al pa dogajanja pač preprosto spozna sam sebe oziroma svoj pogojeni um……ki mu pač prevaja dogajanje……hahahaha…..hahahaha……ma, draga Strelka sej veš, jst sm pač en norc…..men je šla moja pogojenost uuuooooornnnnkkkk na kurac na vsej fronti lajfa, nadnakurac……hahahhahaha……hahahahaha……tk, da se zavedam, da dokler je človek še nekako približno zadovoljen sam s seboj….hahahaha……tolk časa se bo še zagovarjal in opravičeval, pa seveda obtoževal in postavljal vedno nova pravila…..in se po vsej verjetnosti konektal na neke višje inteligence, al pa ima svoje vodnike, in seveda nekje dodajal kao neko energijo in drugje oduzemal……blablabla…….hahahaha…..hahahahahaha…….čist po domač povedan človek pač nima zaupanja v sam sebe in zato najraje opraviči to nezaupanje s tem, da si govori, kako zaupa drugim in kako zaupa u Boga, pa te stvari…….hahahahaha……hahahahaha…..to je pač čist preprosto eden izmed naših miselnih in vedenjskih vzorcev……..no, ja u nebulizmu, da ne bo pomote……..hahahahahaha….hahahaha….

pozdravčke tebi Strelka v tvoje višave, k se mi zdi, da si nekje omenla, da si pač mal višje u hribu doma……hahahaha…..pa seveda pozdravčke vsem nam-vam…….daj-dam…..pa te stvari…….hhahaha…hahahaha…..ani bla daj-dam enkat ena kavarna al pa neki tm u Lublan……matr, da mi je neki znan…..hahahaha…..hahahaha……

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Uf spet nekaj prebrala ….jp zdaj je tehnika pa računalniki na višku ..zdaj se vse skenira….rentgensko oko vse pove …
    kdo je kdo , kaj je kdo …kolko kdo ve , kaj ne ve ….jako pomembno …
    Enkrat se spomnim , že leta nazaj sem nekaj brala …mah a je bil en članek, mislim da …sam kje pojma nimam …
    skratka …kako človek napreduje ..al pa se ujame v pasti …
    in najbolj nevarna je “indigo” ….( kar spada , magija …) …ker se ti blazno lahko nabuta ego …
    pač rataš mali bog …saj misliš si ….in hitro padeš ..kar precej stopnj navzdol…Big smile namesto navzgor…

skratka …določene enrgije -energija…ne opravljaš več ti z njo ampak ona s tabo …tko kot ji paše…
    ji pač podležeš …hjm no ..tko…

Potem svobodna volja ..pa poseg v telo …hja saj to je že poseg v svobodno voljo , da skeniraš …misli , beseda vse je energija …jp in kdo ti sedaj daje pravico …da javno razglablaš kaj kdo je ..kaj kdo ve in kaj kdo zna ….in pač pišeš na forum …
    a postavlja se mi vprašanje ..zakaj …Big smile
    mislim kar nekaj.. …hja ker to je grobi poseg v posameznika …jp tud energetski …saj vemo ne …tud po forumih pač poteka tok …lahko nič ne pišeš pa misli se slišjoBig smile

no tko ..če se gremo pravilano ne forumska ..ampk pač tud v etiki obstajao ene meje , ker verjamem so stvar posameznika …in tam se kaže za moje pojme tud duhovni razvoj posameznika …pa kaj se sme pa kaj se ne sme …

čeprav po enih definicijah se vse sme …samo jaz osebno se takih ljudi izogibamBig smile
    Potem nekje prebrala da vse sekte so dobre , pa vse religije, ampak da jih ljudje kvarimo prilagajamo sebi ( kar se nekako strinjam) … ….pa se mi je čist vprašanje postavilo tko …kdo je sploh napisal religijo …eden je moral ..da so ljudje začeli verovati …
    torej strelska logika potem …če so ljudje pokvarjeni ..kako mora biti religija čista …Embarrassed

Strelske nebuloze …Tongue..nič osebnega …Wink

strelka2010-12-17 14:24:46

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Hejga……

hahahaha…..bravo Strelka…..fletkane nebuloze……hahahaha…..Clap…..

Kuker si napisala se ljudje pač u bistvu najraje zaštekajo okol nekih moči……hahahaha….kuker delajo neko “magijo”…..hhahahaha…….teh je itak se mi zdi, da največ….hahahahaha…..matr se dvigne samopomembnost u višave…hahahahaha…..hja, največ ljudi pač zgleda misle, da je duhovnost čaranje……..hahahaha….hahahaha…….temu bi jst rekla odvisnost od duhovnosti…….hahahahaha……in seveda bildanje samopomembnosti, ki pa nima vzročne zveze z lajfom tukaj in sedaj……hahahahaha….hahahahaha……sm pač lista idejnog realista……hahahahaha……hahahaha….pa iz svojih izkušenj vem, da mistika obstaja……..hahahahaha…….sam ne na tak čira-čara način……hahahaha….hahahahaha….ma, ja jst sm itak en norc……..to mi je največja mistika……hahahaha….hahahaha…

pa tale tvoja prjava je men ušeč kuker kako je lahko religija čista, če so ljudje pokvarjeni…..hahahaha…..hahahahaha……..ta je huda……..bom kar Carlosa Castanjedo citirala…..hahahaha…..in sicer pravi Karlitos…da je naše najbolj ukoreninjeno prepričanje da smo grešniki in, da smo zato zadovoljni…lahko pač delamo napake, razsipavamo z energijo, jo dajemo jezi, napuhu, samopomembnosti, kapricam, strahu………konec koncev smo ljudje in Bog nam bo vedno oprostil….nadalje pravi Karlitos, da naša ideja, da gre resnica z roko v roki s čistostjo je past, saj je “duh” preveč nedosegljiv, da bi ga lahko razumeli z našim krhkim človeškim razumom. Kot dobro vemo, v jedru religije ni čistost, ampak vera. A vera ni vredna nič v primerjavi z iizkušnjo……..hahahaha….hahahaha……hvala Karlitos, s temle se čist strinjam…….hahahahaha……..hahahahaha….pa pravi Karlitos dalje, da naj ne zamenjujemo stvari……. pravi, da verstva niso zdravila ampak posledica žalostnega stanja zavesti, v katerem je človek. Verstva so prenapolnjena z dobrimi nameni, a jih je zelo malo ljudi pripravljenih izpolnjevati, ker, če bi imela njihova zveza kakršnokoli vrednost, bi bil svet poln svetnikov in ne grešnikov……..hahahaha…..hahahaha……hahahaha….matr, Karlitos, da ga dober pihaš…..hahahaha….hahahaha…

no, jst si zdele lih pico pečem u mojmu gašperčku…..njami……pa z ozirom na to, da sm dobila pr Brezotu in belih duhcih diagnozo, da mi srčna neki nagaja, si bom pač en deci rdečga vinčka zraven popila……juhuhuhuhu…..na zdravje……vsem prou fletkane pozdravčke iz dolenjskih goric……hahahaha……hahahahahaha…..Wacko

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

zlati rez wrote: Hejga……

hahahaha…..bravo Strelka…..fletkane nebuloze……hahahaha…..Clap…..

Kuker si napisala se ljudje pač u bistvu najraje zaštekajo okol nekih moči……hahahaha….kuker delajo neko “magijo”…..hhahahaha…….teh je itak se mi zdi, da največ….hahahahaha…..matr se dvigne samopomembnost u višave…hahahahaha…..hja, največ ljudi pač zgleda misle, da je duhovnost čaranje……..hahahaha….hahahaha…….temu bi jst rekla odvisnost od duhovnosti…….hahahahaha……in seveda bildanje samopomembnosti, ki pa nima vzročne zveze z lajfom tukaj in sedaj……hahahahaha….hahahahaha……sm pač lista idejnog realista……hahahahaha……hahahaha….pa iz svojih izkušenj vem, da mistika obstaja……..hahahahaha…….sam ne na tak čira-čara način……hahahaha….hahahahaha….ma, ja jst sm itak en norc……..to mi je največja mistika……hahahaha….hahahaha…

pa tale tvoja prjava je men ušeč kuker kako je lahko religija čista, če so ljudje pokvarjeni…..hahahaha…..hahahahaha……..ta je huda……..bom kar Carlosa Castanjedo citirala…..hahahaha…..in sicer pravi Karlitos…da je naše najbolj ukoreninjeno prepričanje da smo grešniki in, da smo zato zadovoljni…lahko pač delamo napake, razsipavamo z energijo, jo dajemo jezi, napuhu, samopomembnosti, kapricam, strahu………konec koncev smo ljudje in Bog nam bo vedno oprostil….nadalje pravi Karlitos, da naša ideja, da gre resnica z roko v roki s čistostjo je past, saj je “duh” preveč nedosegljiv, da bi ga lahko razumeli z našim krhkim človeškim razumom. Kot dobro vemo, v jedru religije ni čistost, ampak vera. A vera ni vredna nič v primerjavi z iizkušnjo……..hahahaha….hahahaha……hvala Karlitos, s temle se čist strinjam…….hahahahaha……..hahahahaha….pa pravi Karlitos dalje, da naj ne zamenjujemo stvari……. pravi, da verstva niso zdravila ampak posledica žalostnega stanja zavesti, v katerem je človek. Verstva so prenapolnjena z dobrimi nameni, a jih je zelo malo ljudi pripravljenih izpolnjevati, ker, če bi imela njihova zveza kakršnokoli vrednost, bi bil svet poln svetnikov in ne grešnikov……..hahahaha…..hahahaha……hahahaha….matr, Karlitos, da ga dober pihaš…..hahahaha….hahahaha…

no, jst si zdele lih pico pečem u mojmu gašperčku…..njami……pa z ozirom na to, da sm dobila pr Brezotu in belih duhcih diagnozo, da mi srčna neki nagaja, si bom pač en deci rdečga vinčka zraven popila……juhuhuhuhu…..na zdravje……vsem prou fletkane pozdravčke iz dolenjskih goric……hahahaha……hahahahahaha…..Wacko

Smile
    srčna čakra …
    jp cviček je proti pritisku , ker širi žile …Big smile..no ja in pol tud spodbuja cirkulacijo pa utrip srčkaBig smile…sam kaj pa vem če je tole dobra terapija …za tvoj sken…
    hm sem opazila no ..da refošk je močan pa težek …pa glava potem boli …po cvičku pa je človk tko bolj vesel ….Big smile
    tko da …
    drugač pa nekaj kar jaz pač vem …da je za srčno čakro gozd ….pa opazovanje in poslušanje ptičjega petja …pa veš kaj ptiček papiga …pogovor z njim …Big smile
    pa glasba …men npr so piščali všeč ..prav začutiš toploto tam notriWink

Tole sem med vice že objavla ..sam men je tale ajnštajn res faca Cool.. ( no če ti bo vleklo , dost hiter si pa oglejBig smile)
    http://igre.6te.net/video_smesnice_ajnstajn.htm

strelka2010-12-17 20:16:37

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Halohaaahahahahahaha……

hahaha….ejga Strelka, a cvičk prauš za prtiske, pa te stvari…..jst sm enkat leta nazaj imela na štantu z medico na cvičkariji u novmu mestu napisano parolo ……cviček adijo tiček, medička vam dvigne tička……sm bla še clo na televiziji….hahahaha..hahahaha…..hahahaha……zgleda, da sm zdej čist na tapravem koncu Slovenije, kuker živim pa to…..hahahaha…..matr, sm edina, ki prouzaprou živi na tej gori, kuker pravjo domačini temule hribu, ki ima marbit vsega skupi ene 350 m nadmorske višine……hahahaha…..pa kolker sm že omenila živim dejansko na 333 m nadmorske višine…..sej veste tista številka od rekonekšna, pa te stvari……hahahahaha…….tk, da sm čist zrekonektana, pa še na stotine litrov cvička je v zidancah uskladiščenga……hahahaha……od sosedove zidance mam še clo ključ……hahahahaha….so rekli sosedje, da se pač fajn počutjo, če mam njihov ključ, pa, da nej kar natankam cvileta, kolker si ga pač želim…..hahahahaha……tk, da za moje čakre je fletkano poskrbljeno, sam da mi ne bo ta sedmo čakro otplofenlo….hja, sej pol sm pa povezana ane……….hahahahaha…..hahahaha……na zdravje……hahahaha….hahahahaha…..matr, da je luštno…….hahahaha….hahahaha…..

hahahahaha….no, končno mam tut jst diagnozo oziroma skener al kako že, sej ne vem…..hahahahaha…..sej, eno diagnozo, da sm anarhist sm že dobila od šefa……ampak sta tut Avatar pa Brezo dobila isto diagnozo, sam, da je njiju šef še bolj podrobno diagnosticiral, kuker Avatar je non-stop žrtev, Brezo je pa konfliktna osebnost……hahahahaha……hahahaha…….sej, se zdej si tut lohka mislim, da se verjetno šef marbit strinja z mojo osebno diagnozo norca…..hahahaha…..no, po vsej verjetnosti se tut strinja z mojo diagnozo znanstvenika, kuker sm moderna, mam oba pola…….hahahaha……pač nč ne komentira, pa si lohk mislim, da so moje osebne diagnoze tut njemu kul…….hahahahahaha…..hahahahaha…….al pa se šef marbit dela, kuker da me ni na forumu……hahahaha…..ja, evo, se pač držim pravil, pa sm bol nevidna, pa lahko ostali forumaši s šefom na čelu konstruktivno delujejo……hahahahaha……hahahaha….hahahaha….čestitam h konstruktivnosti….hahahahahaha…..hahahahaha……sm čist naudušena…..hahahaha….hahahaha….in hvala, hvala, se puno toga naučim…..vsak moment kej…..hahahahaha….hahahahaha……hahahaha……jst sm doma in ućim……hahahaha……hahahahaha…….

Ampak, zdej smo pa dobil novo ojačanje na forumu……hahahaha…..kuker kao majko od Brezotove sekice, dobrodošla……hahahahaha…..hahahahaha……..evo, jst sm se kuj zagrebla za diagnozo…….hahahaha….pa kuker sm prebrala Zofka tut……hahahahaha……in, če mal primerjam najine diagnoze…..hahahaha….se vid že na prvo roko, da sva family…..hahahahaha…..obe imava ta srčno čakro zgleda mal zaštekano al pa neki tacga……hahahaha…..in evo Zofka bo mela zdele počas tut frej u službi, kuker dopust, pa bo lahko k men mal na počitnice pršla….. bova midve mal cvičkale iz srca…..hahahaha…..kuker cvile je pač gut za ta srčnga…..hahahaha…..hahahaha…..matr, da mam da best intuicijo ane……me je intuicija prpelala poleti na tale hrib žvet, ki je na rekonekšnovi številki 333 nadmorske višine in seveda na hišni številki 33…..hahahaha……pa svuda oko mene cviček…..hahahaha……matr, to pa je magija ane…….hahahaha……hahahaha…..se mi zdi, da je pr taki magiji še Crowly naudušen…..hahahaha…..sej ga bom ob priložnosti mal u astral poklicala….hahahaha….sej veste, da mam pač veze……hahahaha……kuker veze in prjateljsta, kuker vip, pa te zadeve…….hahahahaaha……mi ga bo že al Kristus al pa Buda al pa Castanjeda al pa kakšen drug poklicu…..hahahahaha…..hahahaha…….bilo kuda, magija živi svuda…….hahahaha…..hahahaha…..

hahahaha…..sej veste guno……in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo…..hahahahaha….haahahahahha…..pa za podrobnejše informacije se obrnite preprosto na lokalnega dilerja……hahahaha…..hahahaha…..it is to good to be true…..tralala…..I can not take my eyes of you……tralalalala……I lave you bejbi……tralala….I love you bejbi……hopsasa…..hahahahaha…..hahahaha…

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Normal
    0
    21

false
    false
    false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
    table.MsoNormalTable
    {mso-style-name:”Navadna tabela”;
    mso-tstyle-rowband-size:0;
    mso-tstyle-colband-size:0;
    mso-style-noshow:yes;
    mso-style-parent:””;
    mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
    mso-para-margin:0cm;
    mso-para-margin-bottom:.0001pt;
    mso-pagination:widow-orphan;
    font-size:10.0pt;
    font-family:”Times New Roman”;
    mso-ansi-language:#0400;
    mso-fareast-language:#0400;
    mso-bidi-language:#0400;}

Hojla …

Ja seveda je cviček proti krvnemu pritisku…kot tud vsako
    vino …črno , pa rdeče…ureja prebavo …celo zbija sladkor ….

Torej draga moja …potem je tud za prvo čakro…

Pravijo takole , da je teran itak zdravilo …najboljše!…. Meni
    se zdi , da sta teran pa refošk v bistvu iste trte ..samo na drugačni zemlji
    rastejo…pač teran Kras, Refošk pa bolj obala …al kako …

Cviček je pa mešanica različnih mešanica belega pa črnega
    vina , ne vem, se ne razumem … ….ima pa manj alkota ….

Imajo pa tam še eno vino Malvazija primorci …ta pa je s
    soncem obsijan ….

Ampak to je tko …to so infoti …jaz zlo zlo mal pijem vinčeka…v
    bistvu nič …včasih tko enkrat na mesec..čist za zdravje …ko mi na misel pride kaj bi bilo dobro da bi me manj po
    trebuhu šrafalo …pač črno vino pa žlica sladkorja…resnično požene kri po žilah.

Rezina…«papa« nas ma vse rad … Big smile

Kjub kao avtoritativnem vodenju..mislim da mu je bolj pri
    srcu demokracija …tko globoko notri…je demokrat….LOLLOLLOL

Eh spet mal zafrkavam …pa ok …mal pač morem.EmbarrassedBig smile

Ani fajn no …mamo vsi pač eno karakteristiko …a ne …Cool

Sam jaz se te res ne predstavljam kot pankiča …no uni so bolj anrhisti ..tko no …Ermm

Rezina pa Pero Lovšin v maldih letih…jao to ne gre skupaj no…Big smile

Sicer pa po moje prav popestrimo tale forum ..če ne druzga …je
    saj žur …če že ne drugje pa tuki v čveka temah …Cool, sej za to so pa čveka teme …da se čveka …

ma veš med čvekanjem se marsikdaj tud kakšan modrost najde ..čist tko usput ….Wink

Uni ta resni men lih niso pisani na kožo, pač ne ujamemo
    isto frekvenco ….pa ok …

Flower

dijo

ps. … to nikakor, če sem omenila čveka teme …ne jemlje duhovne modrosti nebulozBig smileApprove

strelka2010-12-18 12:23:18

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

hahaha….Strelka naša draga…..hahahaha……ti ga pa strelaš…..hahahaha……matr maš dobro intuicijo…..čestitam….ti čist fajn zgleda služi……..a zakva tkle mislem…….hahahaha……hja, zato, ker res nikol nism bla panker……..hahahaha……..hahahaha……sm bla zmeri rokni ga rol hipijevska deklica, no, ja možača…..hahahahaha…..hahahahaha……..ene dest let nazaj sm pa začela tut elektronko poslušat……..sm tut rejvala, pa te zadeve……hahahaha…..sej veš, haus, pa elektro, pa fulll mam rada trance…..hahahaha……matr, če je nafulan z zvoki, kuker globino…… ga tko zatrensam, da minejo lohk tut ure…..hahahahaha……hahahaha……ampak njet panker……..matr, da maš dobro intuicijo……ti na kermu nivoju pa si..??????….hahahaha……hahahaha…….sej veš Strelka, se je kao treba zgleda znat tut u nivojih pogovarjat……hahahaha……..dejva bit mal moderni……hahahaha……hahahaha……jst sežem do enga metra in triinšesdeset centimetrov……hahahahahaha…….hahahaha……sm bl mejhna……je rekla moja stara mama, da je delo pri tleh in ne u luftu…….hahahaha…..hahahaha…..

hahahaha….pa tole maš verjetn tut prou, da naš “papa” ma nas rad……hahahaha……se mi zdi, da lih tolk, kolker ma sam sebe……hahahaha……hahahaha……matr jst mam zgleda tut diagnoze, pa te zadeve…..hahahaha…..hahahaha……a nej zdej spustim tisto….bog, oprosti mi, saj ne vem kaj delam…..hahahahaha…….ma, ja to sm mela prej dolga desetletja, pa mi je blo dolgčas, sm se skoz neki zagovarjala, pa opravičevala…….hahahaha…….zdej pač delam, kar delam……se prau……..tralalala…..sm en norc vesel……lalala…..lepe pesmi pel……hopsasa……hahahaha…..hahahaha……pa prou nč mi ni več dolgčas, da bi se mogla opravičevat……kuker brez zamere, pa te zadeve…….hahahahaha……hahahahaha….njet zamere, pa odmere……..s tem je prvič preveč dela, pa še dolgčas je zraven…….hahahaha……hahahahaha…..hahahaha…….lajf is lajf….lalalala….lajf is lajf…..hahahaha…..hahahaha…….

ejga, si bom zdele mal ribljo čorbo nabila…..kuker guno naprimer……neću, da budem član mafije…..evo vam knjižica mafijska……..hahahahaha……hahahaha…..nism nč podpisala…..hahahaha……hahahaha….

pozdravčke iz vesele dolenjske…….hahahaha……hahahaha…..rezina ma vas tut use rada Heart…..hahahaha….hahahahaha…….Wacko

Lepo je če deliš
Prikaz 561 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.