Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Hejga……

hahahaha…..bravo Strelka…..fletkane nebuloze……hahahaha…..Clap…..

Kuker si napisala se ljudje pač u bistvu najraje zaštekajo okol nekih moči……hahahaha….kuker delajo neko “magijo”…..hhahahaha…….teh je itak se mi zdi, da največ….hahahahaha…..matr se dvigne samopomembnost u višave…hahahahaha…..hja, največ ljudi pač zgleda misle, da je duhovnost čaranje……..hahahaha….hahahaha…….temu bi jst rekla odvisnost od duhovnosti…….hahahahaha……in seveda bildanje samopomembnosti, ki pa nima vzročne zveze z lajfom tukaj in sedaj……hahahahaha….hahahahaha……sm pač lista idejnog realista……hahahahaha……hahahaha….pa iz svojih izkušenj vem, da mistika obstaja……..hahahahaha…….sam ne na tak čira-čara način……hahahaha….hahahahaha….ma, ja jst sm itak en norc……..to mi je največja mistika……hahahaha….hahahaha…

pa tale tvoja prjava je men ušeč kuker kako je lahko religija čista, če so ljudje pokvarjeni…..hahahaha…..hahahahaha……..ta je huda……..bom kar Carlosa Castanjedo citirala…..hahahaha…..in sicer pravi Karlitos…da je naše najbolj ukoreninjeno prepričanje da smo grešniki in, da smo zato zadovoljni…lahko pač delamo napake, razsipavamo z energijo, jo dajemo jezi, napuhu, samopomembnosti, kapricam, strahu………konec koncev smo ljudje in Bog nam bo vedno oprostil….nadalje pravi Karlitos, da naša ideja, da gre resnica z roko v roki s čistostjo je past, saj je “duh” preveč nedosegljiv, da bi ga lahko razumeli z našim krhkim človeškim razumom. Kot dobro vemo, v jedru religije ni čistost, ampak vera. A vera ni vredna nič v primerjavi z iizkušnjo……..hahahaha….hahahaha……hvala Karlitos, s temle se čist strinjam…….hahahahaha……..hahahahaha….pa pravi Karlitos dalje, da naj ne zamenjujemo stvari……. pravi, da verstva niso zdravila ampak posledica žalostnega stanja zavesti, v katerem je človek. Verstva so prenapolnjena z dobrimi nameni, a jih je zelo malo ljudi pripravljenih izpolnjevati, ker, če bi imela njihova zveza kakršnokoli vrednost, bi bil svet poln svetnikov in ne grešnikov……..hahahaha…..hahahaha……hahahaha….matr, Karlitos, da ga dober pihaš…..hahahaha….hahahaha…

no, jst si zdele lih pico pečem u mojmu gašperčku…..njami……pa z ozirom na to, da sm dobila pr Brezotu in belih duhcih diagnozo, da mi srčna neki nagaja, si bom pač en deci rdečga vinčka zraven popila……juhuhuhuhu…..na zdravje……vsem prou fletkane pozdravčke iz dolenjskih goric……hahahaha……hahahahahaha…..Wacko

Lepo je če deliš