Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 36 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

Zdele glih neki kuham, pa mi uleti asociacija na Marjana, pa na Lazareva, pa na Karmicno diagnostiko…hahaha, pa sm se spovnla OHOLOSTI, besede, k me je tanrbolj zjebala v iskanju svoje lastne indentitete al pa bi Lazarev reku oddvajanje od cloveskega in koracanje ka bozanskemu…hahaha in evo moja definicija oholosti …….hahahahaha

OHOLOST = POSLEDICA OBCTUTKA SVOJE LASTNE VELE- MAXI-XXL —SAMOPOMEMBNOSTI

slismoWink

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Zdej je pa tanarboljs, da vam se kaksno navrzem iz Carlitosovega repertuarja fiksacij pa nebuloz, hahaha
    Evo, tkle gre, ob neki priloznosti jim je Carlitos na delavnici dejal, da demon samopomembnosti ne zadeva le tistih, ki mislijo, da so mojstri. To je vsesplosen problem. Ena najtrsih oblik samopomembnosti je skrb za svoj videz.. Carlos pravi, da je to bila vedno njegova boleca tocka. Don Juan je prilival olje na ogenj njegovega nezadovoljstva s tem, ko se je norceval iz njegovega videza in postave. Ponavadi mu je rekel:”Haha, Carlitos, manjsi, kot si, vecji egomanijak si!!! Majhen si in grd kot scurek. Tvoja edina moznost je, da postanes slaven, sicer sploh ne obstajas”” Don je trdil, da ga ze pogled na Carlitosa sili na bruhanje – za kar mu je bil neskoncno hvalezen…, kere hude, hahahaha
    Carlitos pravi, da je bil uzaljen zaradi njegovih pripomb, saj je bil preprican, da je pretiraval glede njegovih hib. A nekeega dne, nadaljuje Carlos zgodbo, je vstopil v trgovino v Los Angeles in se preprical, da je imel Don prav. Carlos je slisal nekoga ob sebi reci “majhen” anglesko”short” in se pocutil tako znerviranega, da se je brez pomisleka obrnil in tipa , ki je izjavu “short” mahnu v obraz. Za tem je Carlos ugotovu, da clovek sploh ni govoru o njemu, hahaha, imel je namrec premalo denarja,hahaha short of money…, hahahaha

slismoThumbs Up

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Tole snezenje men prov pase, sej je zima ane? Kaksna umirjeno-dinamicna meditacija je, ko se zagledas v snezinke…..
    Pa bi dons nadaljevala z nasim Carlosom, da slismo spet mal kako ga je sral, hahahaha po moje bl namehko…hahaha, sej prot koncu je on ze cist zavestno sral……..hahaha…..
    Carlitos pravi, da, ko je Don neusmiljeno zalezoval njegove custvene reakcije, ga je za roko vodil k viru njegovih skrbi in tako je Carlos postal sposoben razumeti, da je njegova skrb za ljudi lazna…Carlos pravi, da je poiskusal zbezati od samega sebe s prenasanjem svojih tezav na druge. Don Juan mu je pokazal, kako socutje, na nacin kot to besedo uporabljamo, pomeni dusevno bolezen – psihozooooo, ki nas bolj in bolj zapleta v nas egooooooo…. Seveda se je takoj eden nasel med poslusatelji, ki je je pripomnil, da je to v nasprotju u bistvu z vsemi religijami in, da je socutje vendarle bistvena ideja vseh religij…
    Hja prav Carlitos, evo pisem dobesedno::::::””””””Pozabite vse to!!!!! Ideje na osnovi usmiljenja so prevara!!!Z mocjo tega, da si nenehno ponavljamo iste ideje, smo zamenjali naravno zanimanje za clovekov duh s poceni sentimentalnostjo. Postali smo profesionalci socutja. Pa kaj potem???? Je to kaj spremenilo????”””
    “”Ko cutite, da na vas pritiska kolektivni duh, ki vas poskusa osredotociti na dogajanje v svetu, si ponavljajte tole unicujoco resnico “Umrl bom, nisem pomemben, nihce ni” To vedeti, je edino, kar steje..””
    Kot primer v napacno smer usmerjenega napora je navedel osla, ki je obtical v blatu…Bolj, ko se premika, tezje je…Njegova edina pot ven je, da reagira hladnokrvno, poskusa spraviti tovor s svojega hrbta in se osredotoci na nujnost problema… Carlos pravi, da se enako dogaja nam, da pac smo bitja, ki bodo umrla. Programirani smo, da zivimo kot zveri, nosimo tovore navad in prepricanj drugih ljudi do svojega konca, a vse to lahko spremenimo. Svoboda, ki nam jo nudi bojevnikova pot, je na dosegu roke, samo izkoristiti jo je treba……

slismoLamp

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Sm se spolnila, k sm Marjana, pa Lazareva, pa Tadeja obdelvala,njihove knjige da se zastopmo, pa sm jih posilala..a kam???, hja kamor je glih nanesel, prov na pocitnice uzivat jih nisem,hahaha ti trije tipi so delal skozi svoje knjige z mano nadure, podure, sanje..ni da ni… se mi zdi, da bolj, kot, ce bi v soli sedela…joj…bog ne daj, da bi takale, kot sem bla u tistih cajtih prsla se v solo k Marjanu, pa Tadeju….uf,uf,uf…bog je ze vedu, da mi ne sme dat dnarja, drgac bi se lohk zgodil, da bi dobesedno al mene al pa kaksnega drugega odpelal direktnga ucilnica- psihiatricna polje…hahahaha…jest sm namrec imela fuuulllllll vprasanj, pa vse mi je blo vec al manj kontradiktorno, sej ne, da se neb strinjala ampak, pr men je blo drgac…..hahaha…
    Tkle bom rekla fantje, priznam, da ste iz jekla, da ste prezivel vse te moje napade direktnga na vaso fizicno manifestacijo z vsem astralom zraven, kuker vemo, je vse energija, jest pa dons priznam, da slaba tri leta res nisem bila prijazna do vaju Marjan in Tadej in Lazarev njet, njet prijazna, fullll napadalna, macehovska…jupi….udri, prbij, pohod, ti me ze novs jebu…tk, da fantje svaka vam kaka, ce ste moje napade prezvel…ste utrjeni….hahaha
    Sej, k sm se nehala borit sama s sabo, sem pocas tud Marjana, Tadeja in Lazareva poslala cist zares na pocitnice in fantje, kar se mene tice ste lohk cel preostal lajf na pocitnicah al pa ne, kuker hocte…hahaha love youuuuu….

slismoHeartHeartHeart

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

zlati rez wrote:
    Evo, pa sm se rezala, k sm se spovnla dogodka v Luciji pr Portorozu, kvapavem ziher cetrt stoletja nazaj, k je mene s srfom potegnil bl na odprt, hahaha, sej tipo k me je ucil …

Ko sem se jaz pred leti učil surfat, je imela cela plaža zabavoLOLLOLLOL

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Hahahaha, ko sem dons prebrala tole moje keglanje od uceri, sm se zdele ziher spet rezala ene pol ure…hahaha spovnla sem se svojih sanj, za kaetre vem, da se ne bodo vec ponovile… in….ki sem jih prvic sanjala nekaj let po narejeni maturi na gimnaziji, sanjala sem jih vsaj enkrat letno, ko pa sem se zakopala v Marjanove in Tadejeve knjige, pa so se sanje zacele ponavljati skoraj vsak teden….vcasih vsako noc, jest sm bla cist zjebana….brezmocna…..Tadej in Marjan sta me po domac povedan jebala, joj, kaksne scene….bravo fanta…tako i treba….hahaha
    Sanje so bile sledece, zacele so se zmeri tako, da sm cakakla na rezultate od mature, jest cakam….cakam…vcasih sem cakala v razredu, vcasih pred vrati sole…pa cakam, pa pride v razred al pa pred vrata sole clovek-vedno moski, brez obraza….in bere z lista imena, ki so pac naredila maturo in ko pride do mojga imena in priimka rece enostavno -padla-….jest v sanjah cist premocena dokazujem, da ne me jebat, da sem maturo nardila in, da mam spricevalo, pa pravi tip brez obraza, no, pa ga pakazi…evo, jest iscem..iscem…in ne najdem….se zbudim cist tresoca…vsa v znoju in ugotovim…jupiii…maturo imam, vse so le sanje….hahaha No, ko pa sem padla not u Mrjanove pa Tadejeve knjige, pa so se sanje zacele pogosteje ponavljati in tip je imel en casa Marjanov obraz neki casa Tadejev in obadva sta mi zmeri rekla -padla-….jest sm bla cist znervirana…nisem upala vec zaspat….najdla sem svoje maturitetno spricevalo in ga dala ob postlo, da ga v sanjah vzamem in dokazem….da imam maturo….hahaha kere hude….Marjan je bil tanajbolj krut, brez najmanjsega obcutka usmiljenja al pa socustvovanja ….s totalno resnim obrazom….brez kakrsnegalkoli obcutka nekega triumfa je vedno rekel mrtvo hladno –padla—, no, Tadej je bil mal bolj prjazen, se spolnem, da je Tadej se hotu neki pomagat, pa mi je non- stop postavlu eno in isto vprasanje : “”Ce odgovoris pravilno na naslednje vprasanje, si maturo nardila in vprasanje je bilo : Ali je zemlja okrogla ali ravna ????””Jaz sm se napenala, nekak sm vedla, da bi mogla odgovort okrogla, ampak jest sm zmeri rekla ravna…in evo…Tadej prav mrtvo hladno -padla-….hahaha…Sanje so postale se posebno nadlezne, ko sem zacela brati Tadejevo knjigo Iniciacija v hermetizem…hahahaha..jest jo nism sam brala, jest sm se tud sla vaje…hahahaha…kere hude sscene……..hahahaha………..

slismoParty

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Jaz kot forumski norcek, ejga, zaenkrat se se nobeden drug ni javu, tko, da v vrsto in vrsta je tokrat za mano…hahaha, men se rola….a poznate un komad mama men se rola...sej ne vem od koga glih je, ampak sem pa dons sama zelo presernovo al preserno razposajena, pa evo en moj komad, zdej, ce hoce kdo muzko napisat…prosim, kar izvolte, mogoce bi pa Evil Smilekomad pol prjavil na slovensko Emo…hahaha…

NAS AVATAR PO SVETU BLODI…
    BREZ MAMCE, ATKA ….SVET MU GODI….
    NASPROTI MU BLOND/CRNA/RJAVA/RDECA ZENSKICA PRIBLODI…
    Z NOZEM SE GA NEZNO LOTI….
    MEN GA TI ZE NE BOS ZARILA…
    GROBO-NEZNO TI POVEM ….
    DA K VODEBU NA POSVET ZDAJ GREM…
    PA SE RUGLA BOM POTEGNU VEN IZ ASTRALA…
    IN GA BO NASA SVETA TROJICA
    TUD BREZ ZENSCIN CIST ZAVESTNO SRALA…

Sej nimam velikat napada pesmce pisat, ampak zadnje case me pa res mece….pa sej norc, kt norc…mogoce pa Vodeb sprejema tud zenscine na pogovor????Hja kvapavem….

slismoCool

Lepo je če deliš
Prikaz 36 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.