Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

zlati rez
Član

Sm se spolnila, k sm Marjana, pa Lazareva, pa Tadeja obdelvala,njihove knjige da se zastopmo, pa sm jih posilala..a kam???, hja kamor je glih nanesel, prov na pocitnice uzivat jih nisem,hahaha ti trije tipi so delal skozi svoje knjige z mano nadure, podure, sanje..ni da ni… se mi zdi, da bolj, kot, ce bi v soli sedela…joj…bog ne daj, da bi takale, kot sem bla u tistih cajtih prsla se v solo k Marjanu, pa Tadeju….uf,uf,uf…bog je ze vedu, da mi ne sme dat dnarja, drgac bi se lohk zgodil, da bi dobesedno al mene al pa kaksnega drugega odpelal direktnga ucilnica- psihiatricna polje…hahahaha…jest sm namrec imela fuuulllllll vprasanj, pa vse mi je blo vec al manj kontradiktorno, sej ne, da se neb strinjala ampak, pr men je blo drgac…..hahaha…
Tkle bom rekla fantje, priznam, da ste iz jekla, da ste prezivel vse te moje napade direktnga na vaso fizicno manifestacijo z vsem astralom zraven, kuker vemo, je vse energija, jest pa dons priznam, da slaba tri leta res nisem bila prijazna do vaju Marjan in Tadej in Lazarev njet, njet prijazna, fullll napadalna, macehovska…jupi….udri, prbij, pohod, ti me ze novs jebu…tk, da fantje svaka vam kaka, ce ste moje napade prezvel…ste utrjeni….hahaha
Sej, k sm se nehala borit sama s sabo, sem pocas tud Marjana, Tadeja in Lazareva poslala cist zares na pocitnice in fantje, kar se mene tice ste lohk cel preostal lajf na pocitnicah al pa ne, kuker hocte…hahaha love youuuuu….

slismoHeartHeartHeart

Lepo je če deliš