Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 358 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    strelka
    Participant

Aha ja ..ulica rdečih lučk ..al kako se že imenujeBig smile

ne poznam sploh ne Nizozemske..kar preberem ..pa tko …zato vprašamBig smile?

No prav …bomo vidli kdo bo zmagal…Big smile

Vidve Nizozemska ..jaz pa kontraBig smile …al Španci al pa Nemci …

Lepo je če deliš
    Napsha
    Član

Zmenen Strelka, je bolj zanimiv ce je mal kontre hahaha

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Smile
    Misliš da samo zaradi kontre ….Smile….men res Nizozemci fuzbalerji ..kar sem vidla niso lih pri srcuSmile
    Pa Paul …hobotnica se spet ni zmotil …je napovedal danes Španiji zmago …OleBig smile

Sm pa prebrala rezinin prispevek …o njenem piščancu …ko ga poje …Big smile, da ima daritev da se potem bolje počuti….
    ah kje pa …ti bi se mogla zahvalt …da ti je bilo podarjeno …da si se lahko najedla …Big smile…da si lahko piščanca sploh kupila , da ga je mesar lahko zaklal…pa da se ja ta piščanec sploh rodil v ta namenBig smile
    torej ja ..saj zahvala naj bi bila…Embarrassed, pa vsi na to tolkrat pozabimo , se nam zdi vse samoumevno.
    no tko jaz razmišljam ..saj se tud jaz kar pozabim zahvalt ..pa bi se bilo lepo …
    glede daritev …saj če dobro premisliš ..tud pri praznini …tko kot praviš rezina ..se tud daruješ…takrat moraš bit discipliniran , pa vstrajen ..to je tud ene sorte daritev al ni …?

ajd lahko nočkoSmile

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br juter,

hahaha…….no, pa imamo finaliste v fuzbalu…..matr b napet…..hhahaha…..na šest……hahahaha….dejmo nizozemci…….juhuhuhu….dejmo oranje……

Strelka, ti pa si enostavno en resnično fajn model…….bravo………maš čist prou……hahahaha…..proces praznina je res ene sorte daritev – daritev svojega pogojenega uma, vsaj jst tk mislem……….glih tk, kt si napisala……disciplina in vztrajnost…..bravo…..in s to daritvijo pač človek pridobiva na osebni svobodi…..kar je pogojeno, je lahko tudi nepogojeno……če je levo, je tudi desno, pa tk naprej…….bravo Strelka……a si se ti mogoče tud odločila, da boš sodelovala s seboj v procesu “praznina”…????

ajde, grem zdele mal na Krko s pesjanarjem……

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Praznina ..ne Rez ..strelka poje bolj bilo kuda kiki (bonbon) svuda…LOLLOL
    http://www.kiki.com.hr/nauci-kikijevski/ LOLLOLLOLLOL

Nisem še prišla do tiste točke …lenoba me daje …po moje …je žrtev-daritev prevelika disciplina Embarrassed..vztrajnost bi se še najdla…
    sem pa naredila prvo vajo ..eto …sam sem bila pred časom …v tretji vaji se mi zdi je bilo opisano , da je da dihaš tako ..pa se koncentriraš al kako že v en del telesa …( ej ne se smejat ..ker vidiš tud to ne vem čist dobro..Big smile.)…skratka to sem jaz naredila že v prvem poskusu , ko tretje vaje še vidla nisemConfused….pa sem se po občutku tud mal čuden počutla LOL.
    no kasenje preberem ..da je treba postopoma…čeprav nisem sploh vedla da preskakujem.
    ne , ne ni mi bilo nič slabo al kaj podobnega ..ampak enkrat težka ko hlod …drugič pa kot da sem se mal dvignila…
    glede kaj se mi je v glavi dogajalo …to pa ne vemBig smile..nič pretersljivega …sam čutla sem mal bolečino tam kjer me ponavadi boliSmile..pa čez dan mine.

sicer pa to je prva vaja ….zdej sem pa na počitnicah….LOL…za nedoločen čas..zgleda tkoTongue

Ker veš, če ni to en cilj ……ampak bolj firbec ..kaj je to za eno čudo…potem je tud rezultat ..bolj vse tko …hojladrija…Smile
    tko da …ne vem Rez …Smile

ja zdej pa bo …Ole bodo zmagal…majo pa tud Nizozemci velike šanse ..50:50WinkBig smile

strelka2010-07-08 17:48:10

Lepo je če deliš
    zofija
    Član

Ejga, kar se nogometa tiče, sm mislila oz. sem si predstavljala, da bo včeraj zmagala Nemčija in, da v finalu igrajo z Nizozemsko……..ampak okej, so pa španci zmagal, v bistvu sm najprej navijala za Nemčijo, pol pa, ko sm slišala, da španci še sploh niso pršli do pol finala nikoli, sm pa hitro prešaltala na špansko stran, ker pizdarija naj bodo uni k še nikoli niso bli…….ampak vseeno navijam za moje NIzozemce, oranje, tulipani, kurbice, trava, mlini, sirčki itd….pa še ta komad mi je všeč: In the city of Amsterdam,
    you can find a lot of fun,
    the Damsquer and the Leidseplein
    this is something you can not explain,
    there is the crowd crazy and loud,
    calling me to come to Amsterdam,
    Amsterdam, Amsterdam,, Amsterdam………neko mi je ukrao biciklo…….u kafani pušu mariuanu, več sam noči spavao pod šankom…..
    zofkafilozofkaApprove

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

hahahaha…..tale naša Zofkafilozofka…..hahahaha……se mi zdi, da se ji kar mal pozna, da se je vzgajala v čistem rokni ga roluClap…..hahahahaaha……..hja, takjekakje…..hahahahaha…….

Kva čem rečt, jst sm resna navijačica…..dejmo Nizozemci…….hahahaha…….oranje…oranje…..matr, do nedele morm res v trgovino po pivo……hahahaha……..dejmo Nizozemska……..hahahaha……

Lepo je če deliš
Prikaz 358 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.