Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 7 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
4. 7. 2010 ob 19:28 #3934strelkaParticipant
Hja vsak razume tko kot pač razume ….če si tko razumela , da si nora baba, pa ne vem kere naelpke si še limaš…mi druzga ne preostane kot da te imam za noro babo., ker sama tko praviš. Ker to je potem tud del sprejemanja.
Samo reči nekomu , da je nasilen ..ker čuti nasilje ..pol pa tud …mešanje megle …ajd Rez …mej se., tebi tud lepo nedeljo ..pa mal dežja …brez nevihte
strelka2010-07-04 19:30:49
4. 7. 2010 ob 19:38 #3935zofijaČlanstrelka wrote:
bit……..hahahahahaha……….nasilje čuti in doživlja tisti, ga ima sam…….hahahaha…..
A bejž no …a nisi tuki mal v meglo brcnila…
dej še enkrat preber kakšne oslarije pišeš…ajd mej se…
Zakaj so pa to zate oslarije, podaj kaki argument, kako svojo izkušnjo, več tvojih izkušenj, ne vem no, dej kaj od sebe, v bistvu iz sebe pa , če se le da brez obtoževanja ampak konkretno na primeru, če se le da, ker obrambni mehanizmi, so samo obrambni mehanizmi. In , ko človek spoštuje, se mi zdi, da pol tudi pove, da zakaj neki človek piše oslarije, ker drugače, žal ni nobenega učenja med enimi in drugimi ljudmi(kolker med rezino in strelko, al pa zofijo in strelko) Okej, uporabla si besedo nasilje, pa še kaj drugega…….dej povej že kaj iz sebe ven iz tvoje notranjosti, recimo kolker naša rezina to dela. Če pa citera, pa reče, da citera(saj to ni nič hudega), dokler človek govori iz sebe ven, iz svojih izkušenj, je vse uredu……Zatorej se tudi jaz sprašujem po tvojih osebnih izkušnjah……, ker drugače, žal………ejga, tud rastlina ima rajše plodna tla, kolker neplodna tla…..pa, če se js kaj dobro spomnim je tud že Aristotel al pa gdo drug, ne vem, zame ima smisel, rekel, nekaj v tem smislu, da se moramo dvigniti nad problemom, da sploh jasno vidimo situacijo, sliko tega problema, ker dokler časa smo mi v problemu, nimamo jasne slike, ne o sebi, ne o drugih in ne o problemu oz. situaciji……
Strelka, pa ne se obremenjevati z odgovorom, ker si mi že napisala, da zame odgovora nimaš več, zatorej ga ne pričakujem, sam tole sem hotela povedati……pa lubčka vsem…..
4. 7. 2010 ob 19:46 #3936strelkaParticipantJa kaj npr. sem uporabla še kaj drugega…?
Kot ozničla stavek …kot oslarijo…ja se ne strinjam , da kdor čuti nasilje , da je nasilen ..oz, je nasilje v njem samem…tko sem razumela.
če sem pa napačno razumela ..pa namesto, da mi zdaj nekdo vsiljuje občutek krivde ..da ja ….sem že nora baba …pa bla bala…namesto da mi razloži , če ga moti moja rekacija..pol pa tud ok.ničesar ne posiljujem ..
tisto zgoraj je bilo moje razmišljane …ki sem ga v tole temo napisala ….saj je dovoljeno ….če pa je to tema izključno vajina ..pa tud ok ….ni problema….jaz tud to sprejemam…
jp pa zdele sem vidla ja ..nebuloze 1,618..ups ja se opravičujem , ker sem bila tolko nevljudna ..
pa če mormo sam ploskat , pa kimat veleumom …no potem pa lahko odšibam še hitreje, ker tega pa ne sprejemem nikoli, nisem pa nikoli ne bom…ni problema.pa tole se mi zdi že prov bedasto …skoz nekaj se zagovarjat, pa dokazovat…jaz sem tukaj na forumu….berem včasih kaj napišem ..al pa vprašam ..to pa je tudi vse.
Pa skoz ustvarjanje enih konfliktov -umetno od enega in istega člana …mah ne vem….(zdej najbrž še črke a ne bom mogla napisat..ne da jih ne podkrepim z iskušnjo…)mejte se lepo….odšibam ven
strelka2010-07-04 20:18:52
4. 7. 2010 ob 20:50 #3937zlati rezČlanstrelka wrote:
Samo reči nekomu , da je nasilen ..ker čuti nasilje ..pol pa tud …mešanje megle …ajd Rez …mej se., tebi tud lepo nedeljo ..pa mal dežja …brez nevihte
hahahaha……..bilo kuda, megla se meša svuda…..hahahahaha……….
dežja je blo res bolj za vzorc………. od nevihte pa čist oddaljeno grmenje……….
fajn bod……pa kuker sem že napisala mam res rada bolj aktivne ljudi in ti si res en aktivni model……hahahaha……..pa še kej se javi, k…, tk se saj kej dogaja………hvala, hvala……..hahahaha……
6. 7. 2010 ob 14:54 #3943zlati rezČlanBr dan,
evo, moj pesjanar je čist vesel, k smo nardil ograjo, pa se lahko frej sprehaja……hov….hov……mi je dons že eno rožco iskopal iz zemlje…….hahahahaha…….in, ko sem malo bolje pogledala, sem ugotovila, da ima čist prou, je blo res preveč na gosto posajeno…….hahahahaha……glih prou……bravo tovariš……gre rožca na drug plac….hahahahaha……
Tk, da moja mantra “glih prou” men dela k svina……..hahahaha…….pa tkole, če kej kuham, pa mal pozabim……hahahahaha……pa se spomnem……..hahahaha……pa prletim k šporgetu…….pa je zmeri “glih prou”……..hahahahahaha……mam rada bolj zapečeno……hahahaha……glih prou………hahahaha….
Pr ns v zadnjih dneh glih kakšnega dežja ni blo, pa sm si rekla, da bo treba kakšen indijanski ples za dež odplesat……..hahahaha……..še dober, da sm res bolj sama tuki na tem hribu………hahahaha……ker bom dons za prmej enga idijanskega na gong odigrala in odplesala……hahahaha………..hvala našim prednikom…..hvala, hvala……….hahahahaha………glih prou……hahahaha……mam v spominu, da se v enem idijanskem jeziku reče “mi tako je ojasi”……kuker naj bi pomenilo; hvala našim prednikom…..lohk se pa tud motim……hahahaha…..glih prou……..hahahaha…..
Indijanci so me vedno privlačili…….že kot otrok sem rada brala o Indijancih……ampak mi pa nikoli ni šlo v račun, kako so lahko žrtvovali naprimer svojega otroka v zameno za plodno leto, al pa v zameno, da se potem pozdravi vas, katero je mogoče napadla kakšna bolezen, al pa suša…….hmmmm……men tole žrtvovanje osebe v imenu dobrega počutja drugih ljudi pač ni nikoli šlo v glavo………vendar pa danes razumem, da so si indijanski šamani v takratnem času astral po svoje razložili, kar je razumljivo za kulturo in za čas v katerm so živeli, pač astral je zahteval žrtev in šamani so to po svoje razložili…….sam, danes pa živimo v drugem času in meni je čist brez veze, da nekateri šamani na zahodu še vedno delajo obrede z žrtvovanjem živali v imenu dobrega počutja klienta……..hmmmmm…… verjamem, da astral “zahteva” žrtev, sam, da jst mislem, da edino žrtev, ki jo astral “zahteva”, je ta, da se človek, ki išče pomoč ozavesti svojih odvisnosti al pa svojih vedenjskih vzorcev, se pravi, da lušči svojo pogojenost in se tako rešuje nizkovibracijskih polj……se pravi, da prehaja v polja višjih frekvenc……..in temu jst po domače rečem samozdravljenje………ali pa samospoznavanje……hahahahaha……sm pač en norc………hahahaha…….pr men je vse bl enostavno…..hahahahahaha…..klanju živali v imenu rituala, da se človek boljše počuti, pa v mojem norčevskem jeziku rečem preprosto duhovni materializem…….hahahaha…….
Evo, jst nism vegetarijanc, pa grem v trgovino, pa kupm enga piščanca in ga pač spečem al pa spoham, al pa rižotke, obare, pa te stvari…..torej materializem…..greš v trgovino in kupiš, da se naješ, pa si pol sit, pa greš spet, ko si lačn, tk, da pač drži sitost neki časa……….hahahaha……..lohk greš pa h kakšnemu šamanu, tud v Sloveniji jih mamo, ki ti naredi ritual pri katerem pač kolje kozličke al pa peteline, pa te zadeve, zato, da se boš bolš počutu, pa, da bodo problemi odpadli, vsaj za neki časa…..hahahaha…….hahahahaha……to je men isto, kot, da grem po piščanca in si ga spečem, k sm lačna……kje je tuki duhovnost……..hahahaha…..to je za mene vse materializem…….men, kot norcu edino samospoznavanje, se pravi odkritosrčno in resniceljubno samospoznavanje vodi po poti duhovnosti……..vse ostalo se men kot norcu zdi duhovni materializem, kuker bom plaču, pa bo gun en par živali poklal, evo, pa se bom boljš počutu…..hahahahahahaha……………hahahahaha…….tk, da čist po domače priporočam vsem bralcem foruma, da jo udarjo Tadejev proces “praznina”……hahahaha…….bilo kuda praznina dela dobro svuda…….hahahaha……sam, lohk se tud zgodi, da boste pristal pr norcih………hahahaha………sej vemo guno, med genijem in norcem je samo tanka črta……hahahahaha………matr le kje za vraga je zdej ta črta…?????????……..hmmm, koga nej pokličm v astral, da mi pokaže tole črto……mam glih sliko Dalija doma……nenenene original, pač sliko, tisto, na kateri je on naslikan s tistimi prodornimi izraznimi očmi……hahahaha……bom kar njega povprašala, men se je on vedno zdel en genij…..ampak, k sm brala pa njegovo biografijo……hmmmmm……mi je pa istočasno tud na norca potegnu…..hahahahahaha…….tk, da mi vsi smo, vsak za sebe svoj genij in istočasno svoj norc…….sam, da tega glih ne vidmo, k zgubljamo preveč energije na primerjave, opravičevanja, obtoževanja, kupičenja, jezo, bes, ljubosumje, zavist, tekmovanja, ……no, ja vsak po svoje…….hahahahaha…..tole so pač še vedno nebuloze in nebulizm je ena taka bolj novejša veda, ki še ni priznana……hahahaha……ampak, kar še ni…..pa mogoče še bo…….hahahaha…….nikoli ne reči nikoli…….hahahaha……..rezina 007…….hahahaha…….
slišmo
7. 7. 2010 ob 14:34 #3948zlati rezČlanBr dan,
ejga, učeri mi sploh ni blo potrebno indijanski ples zakurblat za dež…….hahahaha…….se je uscal bogato…..hvala, hvala…..pa tud brez neurja, pa te zadeve…..tk, da hvala za vodo, moji rezervarji so spet mal polni….no, ja na pol polni…….hja, al pa pol prazni……..hahahahahaha……
Drgač sm pa zdele jst tud mal pr nogometni evforiji…..hahahaha…….tkle je, k so naši pač zapustili prizorišče dogajanja, sem si pač izbrala drugo moštvo, ki mi je domače in to so Nizozemci, sem namreč živela nekaj let na Nizozemskem……ene sedem let……pa sm šele tam spoznala, kaj pomeni evforija v nogometu…..hahahaha…..tk, da jst navijam za Nizozemsko……hahaha……pa še tanajboljš bi mi blo, da bi igrali z Nemci…….hahaha……se spomnem, k sm živela ob enem obmorskem kraju na Nizozemskem in je blo vedno polno turistov, še največ Nemcev……pa so enkrat eni Nemci spraševali za smer v naslednje mesto in so jih moji frendi Nizozemci poslali čist v napačno smer……..hahahaha…….pa sm vprašala zakva so oni zdej tole zagodli nemškim turistom……..pa pravi eden…..a veš kva prau moja stara mama……no, kva…….pa prau frend….moja stara mama prau, da nej nam nazaj vrnejo kolesa, ki so jih pokradli takoj, ko so kapitulirali, da so jo lohk hitrejš odkuril nazaj v Nemčijo……….hahahahaha……..pač Nizozemci imajo že mal v krvi, da ne marajo glih Nemcev, pač zarad druge svetovne vojne……..sej vem, njihova egojeba…….hahahaha……
Tk, da jst navijam za Nizozemce, mam svoje argumente…….hahahaha……….
slišmo
7. 7. 2010 ob 15:23 #3949NapshaČlanBravo Rezina, bom povedala, da mamo navijace tud v Sloveniji, pa sej zate se itak ve hahahaha, Porocam, da tle res cela evforija, ekrani so povsod, kaficih, trgih, letaliscu, ni da ni, cel mest je oranzen, se jst sm bla vceri cist oranzen oblecena haha, drgac so pa baje ta let se nemci sami izjavl, da bi blo cist prov da nizozemci zmagajo!
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.