Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Br dan,
evo, moj pesjanar je čist vesel, k smo nardil ograjo, pa se lahko frej sprehaja……hov….hov……mi je dons že eno rožco iskopal iz zemlje…….hahahahaha…….in, ko sem malo bolje pogledala, sem ugotovila, da ima čist prou, je blo res preveč na gosto posajeno…….hahahahaha……glih prou……bravo tovariš……gre rožca na drug plac….hahahahaha……
Tk, da moja mantra “glih prou” men dela k svina……..hahahaha…….pa tkole, če kej kuham, pa mal pozabim……hahahahaha……pa se spomnem……..hahahaha……pa prletim k šporgetu…….pa je zmeri “glih prou”……..hahahahahaha……mam rada bolj zapečeno……hahahaha……glih prou………hahahaha….
Pr ns v zadnjih dneh glih kakšnega dežja ni blo, pa sm si rekla, da bo treba kakšen indijanski ples za dež odplesat……..hahahaha……..še dober, da sm res bolj sama tuki na tem hribu………hahahaha……ker bom dons za prmej enga idijanskega na gong odigrala in odplesala……hahahaha………..hvala našim prednikom…..hvala, hvala……….hahahahaha………glih prou……hahahaha……mam v spominu, da se v enem idijanskem jeziku reče “mi tako je ojasi”……kuker naj bi pomenilo; hvala našim prednikom…..lohk se pa tud motim……hahahaha…..glih prou……..hahahaha…..
Indijanci so me vedno privlačili…….že kot otrok sem rada brala o Indijancih……ampak mi pa nikoli ni šlo v račun, kako so lahko žrtvovali naprimer svojega otroka v zameno za plodno leto, al pa v zameno, da se potem pozdravi vas, katero je mogoče napadla kakšna bolezen, al pa suša…….hmmmm……men tole žrtvovanje osebe v imenu dobrega počutja drugih ljudi pač ni nikoli šlo v glavo………vendar pa danes razumem, da so si indijanski šamani v takratnem času astral po svoje razložili, kar je razumljivo za kulturo in za čas v katerm so živeli, pač astral je zahteval žrtev in šamani so to po svoje razložili…….sam, danes pa živimo v drugem času in meni je čist brez veze, da nekateri šamani na zahodu še vedno delajo obrede z žrtvovanjem živali v imenu dobrega počutja klienta……..hmmmmm…… verjamem, da astral “zahteva” žrtev, sam, da jst mislem, da edino žrtev, ki jo astral “zahteva”, je ta, da se človek, ki išče pomoč ozavesti svojih odvisnosti al pa svojih vedenjskih vzorcev, se pravi, da lušči svojo pogojenost in se tako rešuje nizkovibracijskih polj……se pravi, da prehaja v polja višjih frekvenc……..in temu jst po domače rečem samozdravljenje………ali pa samospoznavanje……hahahahaha……sm pač en norc………hahahaha…….pr men je vse bl enostavno…..hahahahahaha…..klanju živali v imenu rituala, da se človek boljše počuti, pa v mojem norčevskem jeziku rečem preprosto duhovni materializem…….hahahaha…….
Evo, jst nism vegetarijanc, pa grem v trgovino, pa kupm enga piščanca in ga pač spečem al pa spoham, al pa rižotke, obare, pa te stvari…..torej materializem…..greš v trgovino in kupiš, da se naješ, pa si pol sit, pa greš spet, ko si lačn, tk, da pač drži sitost neki časa……….hahahaha……..lohk greš pa h kakšnemu šamanu, tud v Sloveniji jih mamo, ki ti naredi ritual pri katerem pač kolje kozličke al pa peteline, pa te zadeve, zato, da se boš bolš počutu, pa, da bodo problemi odpadli, vsaj za neki časa…..hahahaha…….hahahahaha……to je men isto, kot, da grem po piščanca in si ga spečem, k sm lačna……kje je tuki duhovnost……..hahahaha…..to je za mene vse materializem…….men, kot norcu edino samospoznavanje, se pravi odkritosrčno in resniceljubno samospoznavanje vodi po poti duhovnosti……..vse ostalo se men kot norcu zdi duhovni materializem, kuker bom plaču, pa bo gun en par živali poklal, evo, pa se bom boljš počutu…..hahahahahahaha……………hahahahaha…….tk, da čist po domače priporočam vsem bralcem foruma, da jo udarjo Tadejev proces “praznina”……hahahaha…….bilo kuda praznina dela dobro svuda…….hahahaha……sam, lohk se tud zgodi, da boste pristal pr norcih………hahahaha………sej vemo guno, med genijem in norcem je samo tanka črta……hahahahaha………matr le kje za vraga je zdej ta črta…?????????……..hmmm, koga nej pokličm v astral, da mi pokaže tole črto……mam glih sliko Dalija doma……nenenene original, pač sliko, tisto, na kateri je on naslikan s tistimi prodornimi izraznimi očmi……hahahaha……bom kar njega povprašala, men se je on vedno zdel en genij…..ampak, k sm brala pa njegovo biografijo……hmmmmm……mi je pa istočasno tud na norca potegnu…..hahahahahaha…….tk, da mi vsi smo, vsak za sebe svoj genij in istočasno svoj norc…….sam, da tega glih ne vidmo, k zgubljamo preveč energije na primerjave, opravičevanja, obtoževanja, kupičenja, jezo, bes, ljubosumje, zavist, tekmovanja, ……no, ja vsak po svoje…….hahahahaha…..tole so pač še vedno nebuloze in nebulizm je ena taka bolj novejša veda, ki še ni priznana……hahahaha……ampak, kar še ni…..pa mogoče še bo…….hahahaha…….nikoli ne reči nikoli…….hahahaha……..rezina 007…….hahahaha…….
slišmo