Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 7 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
13. 5. 2010 ob 10:25 #2973AVATARČlan
Napsha wrote:
NE…ko je človek v stanju tišine…ne čuti nobene bolečine !
Tudi, če crkne ves svet…je to nepomembno…stanje tišine…je stanje popolne stanovitosti…Tega ne morem opisati z besedami…tudi če bi lahko…ljudje tega ne bi razumeli…V stanju tišene…ko nekako drsiš skozi čas in prostor…si na nek način samozadosten…vse je jasno…samoposebi…to je neko stanje superiornosti…Tako jaz to doživljam…Bolj ko izkušam tišino…bolj mi ta svet-sistem-realnost…TUJ…UMETEN
Hja morm rect, da mi je tako stanje zlo domace, tako stanje sm zacela razvijat ze kot otrok, zato mi ni blo nikol blema bit sama s sabo, najveckat se lazje kot v druzbi, to stanje sm pa se fajn poglobila z jogijskimi vajami, ampak mi je cist jasn da je to moj najmocnejsi obrambni mehanizem, s katerim sem se odaljila od cutenja svojih obcutkov, ki pa so potem ob dolocenih situacijah prvrel cist nekontroliran, vcasih kar explodiral iz mene. Poznam tud obcutek, da ti je svet
tuj in cel teater, ko da ko gres ven, gres pac na nek oder…Pa kasna korist je pol od tega stanja?
Tvoj problem je, da se rada zapletaš in komliciraš…v bistvu želiš na nek prisiljen način nekaj dosečt in zraven o tem še žlobrundat.
To kar sem jaz napisal…je če citiram Eckharta…Takrat počivate v Bogu…Ko sem v tišini…ne grem v tišino z nekimi vajami-žlobrundranjem in določenimi nameni…v tišino enostavno padem…enostavno počivam v tišni…To ni obramni mehanizem…enostavno sem v svojem elementu…
Svet je neizmerno mnogovrsten…ravno tako tudi ljudje…TO JE DEJSTVO…KI GA VSI TU POZABLATE…Vsak od vas mora živeti svij stil življenja…iti svojo pot…bit zvest sebi…Kopiranje drugih ali tega kar piše v knjigah in na netu…žlobrundranje drugih…itd…je nesmiselno-škodljivo.
Jaz se z ljudmi ne družim veliko…v bistvu veljam za asocialnega…gre pa za to…da mi družba večine ljudi ne ustreza…nima simsla, da v nekaj silim…Že dolgo sem samski, ker pač so redke ženske, ki mi ustrezajo…da bi silil v neko razmerje je neumnost…saj bi si nakopal samo težave…in to dela veliko ljudi…Meni je pomembno samo to, da se čim bolje počutim v svoji koži…za vse ostalo mi dol visi.
Ne vem kako naj to napišem…ampak…ljudje na tem forumi se mi zdite…ČUDAŠKI…ne najdete svojega miru…in ves čas se obremenjujete z nepomembnimi zadevami.
13. 5. 2010 ob 12:38 #2976zlati rezČlanBr dan,
anede je fajn…..hahahaha……evo sedim lepo na toplem, uživam ob pogledu na dež, zeleni odtenki dreves, travnikov so čudoviti tkole v dežju, posebno, če se vleče še mal meglice, pa zjutraj, k sva s pesjanarjem hodila ob reki, ki jo dinamično in mogočno dere….kakašna moč……..in to direktna, nč ne sprašuje….reka samo mogočno dere in ji je prou vseeno, kaj si mi mislimo ali pa ne…….to pa je moč vode…….moč narave…..jest moč preprosto občudujem…..moč življenja………svaka kaka…….da bi se klanjala pred človekom, al pa pred bogovi….hahahaha….mi še na misel ne pride……ampak v naravi pa velikokrat padem na kolena, al pa na rit pred lepoto narave ali pred prezentacijo same moči narave…….vaaaauuuuu……včasih padem tud v kakšno lužo…..hahahahaha…..sam nimam pa nč več potolčenih kolen……hahahaha….pa tud rit nimam plave…..hahahaha…..znam elegantno padet….hahahaha…..pa takrat tud zmeri kej najdem……al kamen, ki mi je poseben…..al kos lesa, al kakšno rožco, ki je še nikol nism vidla, al pa preprosto čudovit pogled skozi liste dreves proti nebu, ravno, ko ujeda v svojem elegantnem letu nežno drsi po nebu……..zmeri je kej…….hahahahahaha…..
Z mojo zgoščenko sem ostala pri rekapitulaciji ali iskanju miselnih vzorcev okol mojih partnerskih dogodkov …..kuker čte….men je vseen…..al mal po čakrični al mal po karmični al po vzorčni, miselni…hahahahah…..sej verjetn še dost teh tehnik obstaja…..sam, da jih jest res ne poznam…….ma, ja jest sem en norc, pa nč ne zbiram…….hja, kje pa, lažem, evo direktenga sem se zlagala…..zbiram, zbiram…..hahahaha……a kva zbiram…….hmmmmm…..evo, bom na glas povedala……jest, kot norc mal zbiram znamenja……..moja seveda…….vsak ima svoja……sej vem, sem en norc…….pa, če sm jest srečna….pol sem zarad vas lohk tud norc in zbiram znamenja, a ne ?????’……hahahahaha….mi pa ja prvoščte srečo…pa vse te stvari……hahahahaha…..no, ja tud, če mi jo ne, me en qurc briga…….sam, da sem jest brezpogojno srečna s svojimi znamenji…….hahahahaha……hja evo, pa lohk zdej prjavte, da mam ego na tisoč petsto, kuker se ne brigam za srečo drugih……hahahahahahaha………vsak naj spozna svojo srečo……pa bomo vsi srečni, pa se ne bo treba nč primerjat……pa take stvari…..škoda energije…….hahahahaha……sem rajš srečna……hahahahah……aja, spet žlubodram, pa te stvari……hja……taka sem…….mal žlobudram…..pa mal spim…….pa mal jem….pa mal delam…..pa vse te stvari, ki jih verjetn tud vi delate…..no, ja priznam, da glih seksam ne…….vsaj ne tako, kot si vi to predstavljate……..hahahahaha……..evo govorim resnico….tako je …..taka sem…….resnicoljubna in odkritosrčna……..a, če zdej pogrešam sex s parnerjem……..hahahahah……..za praznitev res ne, nimam kaj praznit……..hahahahahaha……..za “energestko potovanje”…..hja, kle bi se pa dal razpravljat, sam, kle je pa važna osebna energija…….hahahahahaha……..evo, spet žlubodram….uf….uf…..uf…še dober, da sm ženska……hahahaha…..je tak dan…….hahahaha…..
Velikokrat v svojih postih omenjam, da me nikoli niso brigalai nobeni nivoji, naprimer v Karmični diagnostiki Marjan govori, men se zdi, o devetih nivojih, pol Lazarev govori men se zdi, v deveti, al pa deseti knjig, sej ne vem več, o številki sto al pa še več in spet pove, da enem nivoju je vse isto, pa da je lohk še več nivojev……..pa evo tud v procesu praznine je zgleda kar neki nivojev, pa verjeten tud stopenj…….tk, da povsod sami nivoji….pa stopnje……hmmmmm……..večkrat sem rekla, da sem jest vse nivoje v svoji glavi – razumu obšla iz preprostega razloga, ker sem bila neumna……hmmmmm……res je bila sem čist neumna za vse te nivoje……jest sem po domače mislila, da se moram taprvo spoznat, vzorce, pa odvisnosti…….pa te zadeve, pol se bom pa jest verjetno lahko spoznala z vsemi temi nivoji……evo jest sem bila preprosto neumna v svojem umu……hahahaha……lahko rečem tudi nevedna, se boljš sliš…….hahahahaha…….delovala sem pač iz svoje situacije……..tako, kot vsak…….zavedala sem se pa, da obstaja globina in čim bolj sem se spoznavala in reševala svojih vzorcev ali pa odvisnosti od odnosov, tem bolj sem čutila, da je resnično vse še globje, bila sem bolj sproščena, zato sem čutila, da je še vse velik globje in me je vlekel v detektivko, zasledovanje svoje energije lohk rečem po domač…..in sem pač po svoje raziskovala sama sebe in svoje naučene oddzive na okolico ali dogodke, vsak dan..pač iz situacije, ki sem jo imela…….in misli, ki se mi sprožajo in čustva………in tako sem spoznavala svojo globino……..hja…….a ste že kdaj pomislili, da v bistvu vsi teli nivoji morajo biti, da se ima nač racionalni um za nekaj opreti…….kako bi pa lahko drugače razložil, kuker z nivoji……sej to je logično……..si vsaj lahko predstavljamo v razumu…….sam, če pomislimo ni neke resne skupne številke zdej, kolk je čist točno nekih nivojev……..vsak pač opisuje po svoje vse te nivoje…in pride pač do ene številke……..tk, da jest, kot norc mislim, da je nivojev glih tolk, kot je pač v določenih knjigah napisano, kjer ljudje pišejo skozi svoje izkušnje……ni pa številka pravilo…….nivoji so opisani zato, da si mi sploh lahko predstavljamo…….samo, če se pa človek začne primerjat, zdej na katerem nivoju je ……….hahahahah…..in mogoče o tem spraševati še kakšnega učitelja……hahahaha……hja to mi je pa smešno………čisti humor iz butal….to pa je nabildan ego……hahahahaha……..mislim, da vsi, ki predstavljajo nivoje skozi svoje izkušnje, se preprosto trudijo, da bi nam predstavili globino, da bi lažje razumeli svoje spreminjanje energije iz razpršenosti v zavestno pozorno upravljanje in s tem širjenje zavesti o samem sebi……zato je res fajn, da je več knjig, ki jih avtorji pišejo skozi svoje izkušnje…….ker mi smo si različni in za sebe vem, da me nobena znanost ne bi mogla potegniti v zavestno spreminjanje svoje energije in spoznavanje svoje podzavesti….preprosto nisem tak človek…….hja, Marjan Ogorevc s Karmično diagnostiko,pa Lazarev, pa Castanjeda…….te so me pa lahko…….pa nobenga od vseh treh naštetih nisem glih razumela, kaj mi sploh hoče čist točn povedati………hahahahahaha…..in to je bil tisti hakeljc, ki sem se ga oprijela……da ljudje pišejo knjige, ki so me čist privlekle…full zanimivo………jest jih pa sploh ne razumem, ampak, ko pa delam resno tehnike, ki so opisane v knjigah, seveda jih čist po svoje razumem in delam, pa dobivam skoz večje razumevanje za svoj pogojeni um……….in moje obnašanje se je krepko spremenilo….in jaz sem šla še globje in globje v svoje samospoznanje……to pa je praktično pomenilo, da sem hotla pri sebi najti vsako odvisnost, al pa vsak vzorec, ki je bil opisan, jest sem “vedla”, da imam preprosto vse odvisnosti, ki sta jih Marjan in Lazarev opisovala,……..pa pr mejduš, se tud enkrat nisem vprašala na kermu nivoju pa jest sem………me sploh niso zanimali……jest sem se šla resnično detektivko zasledovanje in rekapituliranje svoje energije, al skoz mislene konstrukte, al skoz karmično, kjer sem spoznala, da dejansko za vse obstaja vzrok, ki pa je istočasno tudi posledica, in to sem se šla z vso resnicoljubnostjo in odkritosrčnostjo iz svoje situacije, kakršno sem pač imela in resnično se nisem primerjala, sčasoma sem spoznala , da čim se sama sebi opravičujem za dejanja, sem ga že padla, čim obtožujem, sem ga spet padla, čim iščem varnost v materialnosti, sem ga spet padla……jest velik o ezoterični literaturi nisem vedla, kar sem prebrala pri Tadeju, Marjanu, pa pol na internetu……pa seveda sem zadnjih štirih letih nekaj knjig prebrala, ki sem jih že omenjala, recimo Tagarttovo, Bredna, Tolleja, Kundalini tantro, Shamkhyo, Sv.pismo, Bhagavat-ghita, Fran
z Bardon pa se bi se našle…….priznam, da sem od Lojzke prebrala samo eno::Življenje je tvoje, ampak me ni glih ganila……hja, Dr. Deepak Chopra, ta je model, pa Tony Stubs, sem ga dobila pred letom v hrvaščini, ta mi je tud model…..no, ja, pa še kej bi se najdel…….tud Alan Ford……hahahahaha…..pa Prešeren, pa Emil Zola……hahahaha… sej vem….dons je dan za žlubodranje……hahahahaha……..Sej vem, da tkole, k priznam, da sem neumna, se marsikdo pol lohk vpraša, a mi nej pa zdej beremo tvoje neumnosti…….hja, kva čem rečt…..hahahahaha……..bom razložila po balkanski……..ja sam malo zaostala, ako ne bi zaostala, avto bi me zgazio……..hahahahahaha….
No, pa sem spet nažlubodrala eno za tale čudovit četrtkov dan……
slišmo
13. 5. 2010 ob 12:42 #2977NapshaČlanAVATAR wrote:
NE…ko je človek v stanju tišine…ne čuti nobene bolečine !
Tvoj problem je, da se rada zapletaš in komliciraš…v bistvu želiš na nek prisiljen način nekaj dosečt in zraven o tem še žlobrundat.
To kar sem jaz napisal…je če citiram Eckharta…Takrat počivate v Bogu…Ko sem v tišini…ne grem v tišino z nekimi vajami-žlobrundranjem in določenimi nameni…v tišino enostavno padem…enostavno počivam v tišni…To ni obramni mehanizem…enostavno sem v svojem elementu…
Svet je neizmerno mnogovrsten…ravno tako tudi ljudje…TO JE DEJSTVO…KI GA VSI TU POZABLATE…Vsak od vas mora živeti svij stil življenja…iti svojo pot…bit zvest sebi…Kopiranje drugih ali tega kar piše v knjigah in na netu…žlobrundranje drugih…itd…je nesmiselno-škodljivo.
Jaz se z ljudmi ne družim veliko…v bistvu veljam za asocialnega…gre pa za to…da mi družba večine ljudi ne ustreza…nima simsla, da v nekaj silim…Že dolgo sem samski, ker pač so redke ženske, ki mi ustrezajo…da bi silil v neko razmerje je neumnost…saj bi si nakopal samo težave…in to dela veliko ljudi…Meni je pomembno samo to, da se čim bolje počutim v svoji koži…za vse ostalo mi dol visi.
Ne vem kako naj to napišem…ampak…ljudje na tem forumi se mi zdite…ČUDAŠKI…ne najdete svojega miru…in ves čas se obremenjujete z nepomembnimi zadevami.
Haha, cist v tvojem stilu, svaka ti kaka. Nisi pa cist samski, mas love-hate relationship z nami cudaki na forumu haha !
13. 5. 2010 ob 13:21 #2979AVATARČlanSeveda je v mojem stilu…Nimam pa love-hate razmerja.
Kolega mi je zadnjič eno dobro povedal…Doma ima babo, ki ga rada pika…Večkrat jo opozori, da ji bo stisnil bombo, če mu ne da miru…ampak baba pika dalje…pade granata…baba v jok…potem jo malo tolaži…Sledi divji seks…in golobčkanje…Nekako čez mesec dni se ves scenarij ponovi…Baba igra svojo igro…na tak način dobi maksimalno moško pozornost…Temu se reče love-hate razmerje.
13. 5. 2010 ob 14:05 #2981zlati rezČlanAVATAR wrote: Seveda je v mojem stilu…Nimam pa love-hate razmerja.
Kolega mi je zadnjič eno dobro povedal…Doma ima babo, ki ga rada pika…Večkrat jo opozori, da ji bo stisnil bombo, če mu ne da miru…ampak baba pika dalje…pade granata…baba v jok…potem jo malo tolaži…Sledi divji seks…in golobčkanje…Nekako čez mesec dni se ves scenarij ponovi…Baba igra svojo igro…na tak način dobi maksimalno moško pozornost…Temu se reče love-hate razmerje.
a tk, se temu reče dons v teh cajtih……love-hate razmerje……hahahahaha….še dober, da mamo tele nebuloze, da se jest kej naučim…….hahahahaha….vse te nove besede za stara sranja……hahahaha…….sej pol človk res misle, da živi v čist novem svetu…….hahahaha……….jest bi temu razmerju rekla v svojem jeziku, se namreč čist zavedam, da živim v potrošniški družbi in prevzemam odgovornost za sebe, in za mene je to čista svetovna kolektivna energija ponudba-povpraševanje…..pa seveda primerjanje, vse bazirano na strahu in varnosti…….hahahahaha……in seveda ponavljanje, navade pač, to že poznajo, kar človek pozna se mu zdi varno in lohk primerja…….hahahahaha…..dan na dan, mesec na mesec……hahahaahahaha…..in seveda opazovalci, ki so isti, sam, da jim ni treba talat granat al pa sprejemat granat, pa se zato boljš počutjo…..sex si pač glih tk plačajo, tk, kt gun z granatam…..vsi pa mečejo stran svojo energijo na pač te stvari, ki so jih navajeni, talenje bunk, al pa sprejemanje bunk, al pa primerjanje, obtoževanje, opravičevanja in varovanje ……hahahahaha….energija gre pač tja, kamor gre naša pozornost in to vsak moment……hahahahaha…..
13. 5. 2010 ob 15:26 #2983NapshaČlanAVATAR wrote: Seveda je v mojem stilu…Nimam pa love-hate razmerja.
Sale s tabo pa res ni, vse na hard core prleti – zgleda da se tle pr nebulozah kar vse samo od sebe porima!
13. 5. 2010 ob 15:35 #2984AVATARČlan -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.