Reply To: Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618 Reply To: Nebuloze 1,618

#2977
Napsha
Član

AVATAR wrote:

NE…ko je človek v stanju tišine…ne čuti nobene bolečine !

Tvoj problem je, da se rada zapletaš in komliciraš…v bistvu želiš na nek prisiljen način nekaj dosečt in zraven o tem še žlobrundat.

To kar sem jaz napisal…je če citiram Eckharta…Takrat počivate v Bogu…Ko sem v tišini…ne grem v tišino z nekimi vajami-žlobrundranjem in določenimi nameni…v tišino enostavno padem…enostavno počivam v tišni…To ni obramni mehanizem…enostavno sem v svojem elementu…

Svet je neizmerno mnogovrsten…ravno tako tudi ljudje…TO JE DEJSTVO…KI GA VSI TU POZABLATE…Vsak od vas mora živeti svij stil življenja…iti svojo pot…bit zvest sebi…Kopiranje drugih ali tega kar piše v knjigah in na netu…žlobrundranje drugih…itd…je nesmiselno-škodljivo.

Jaz se z ljudmi ne družim veliko…v bistvu veljam za asocialnega…gre pa za to…da mi družba večine ljudi ne ustreza…nima simsla, da v nekaj silim…Že dolgo sem samski, ker pač so redke ženske, ki mi ustrezajo…da bi silil v neko razmerje je neumnost…saj bi si nakopal samo težave…in to dela veliko ljudi…Meni je pomembno samo to, da se čim bolje počutim v svoji koži…za vse ostalo mi dol visi.

Ne vem kako naj to napišem…ampak…ljudje na tem forumi se mi zdite…ČUDAŠKI…ne najdete svojega miru…in ves čas se obremenjujete z nepomembnimi zadevami.

Haha, cist v tvojem stilu, svaka ti kaka. Nisi pa cist samski, mas love-hate relationship z nami cudaki na forumu haha Smile!

Lepo je če deliš