Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618
- This topic has 927 odgovorov, 24 glasov, and was last updated 12 years, 7 months nazaj by zlati rez.
-
AvtorPrispevki
-
18. 4. 2010 ob 20:33 #2516AnonimnežNedejavno
robi wrote: Brezo, zakaj pa ne govoriš iz svojih izkušenj?
Kaj naj pa govorim…imam pač manj želja, se pa včasih zgodi da jih sploh nimam…navezanost na osebe se je zmanjšala…stvari ki se dogajajo po subtilnih svetovih se pa enostavno ne govori…Jaz že povem kakšen primer iz mojga lifea, če presodim če bi to bilo kakšnemu človečku koristno, pa še to moram prej ocenit na oko koliko povem in ali je človeček dovolj zrel….Res hude izkušnje pa povem samo v živo, ne po forumih, tudi na privat mail ne…Sem pa to storil samo pri parih človečkih, ko sem jim nekaj razlagal, odnos starejši-mlajši bratec…smo se pa hitro ločil (dnevi, mesec, dva), nisem jih vezal nase, ampak prepustil višji sili…in vsak je šel svojo pot dalje…Se pa dobijo dobre knjigice, kjer so primeri iz življenja drugih ljudi skozi oči kao “Avatarja”…primer popelje skozi par življenj da vidiš recimo kakšno poanto določenega čustva, navezanosti…v obliki zgodbice iz resničnih primerov…Ima puno literature in to dobre, samo dobit jo je treba…in celo po knjižnicah jo imajo…18. 4. 2010 ob 20:57 #2517AnonimnežNedejavno19. 4. 2010 ob 17:42 #2552zlati rezČlanHejga,
dons sva pa z mojim pesjanar bila taglavni zvezdi…..hahahahaha…….sem ga pelala cepit, pa so vsi dol al pa gor padel……kao, še nikol nismo videl tacga velikega in nabitega psa….hahahaha…..pa kolk dobrodušen……hahahaha…….pa čist umirjen……hahahahaha…….sva pač imela svoje pol ure slave in same hvale in občudovanja z moške in ženske strani……hahahahahaha…..matr je blo fajn……hahahaha…..sva oba kar sijala………hahahaha….moj pesjanar je pa samo ženskam lupčke potalu, edini moški, ki je bil tam, ga pa res ni mogel prepričati, da ga lupčkne……hahahah……hja, vse je energija……..sam men se je močno zdel, da je tipo popil že eno pivo al pa kej od alkota in pesjanar je to pač zavohu in ga ni jebal…….hahahahahaha….
Pa pejmo nazaj v mojo transformacijsko zgoščenko in v miselne konstrukte mojega ega…….kera huda egomanija……al pa egojeba………hahahahaha….kuker sem že v večih postih napisala, da je bila moja specialiteta v otroštvu in mladostnemu furjastemu lajfu kontradiktornost, čim sem jest našla kontradiktornost, sem jest imela pač frej čas, ker so ljudje pri moji čisto preprosti realni logiki pogoreli in evo mene, že sem jest triumfirala……..in vsa vesela skakala okoli……kuker prou mam….jest mam prou……..hahahahahaha….
Pa bi še nekaj omenila, vsak ma frende, tk, da jest sem se tud družila, pa sem že pred zaporom uživala v enem delu, ki pač res ni bilo plačano, sam, meni je bilo najboljše delo, kar sem jih kdajkoli opravljala in opravljala sem ga z največjim veseljem, to pa zato, ker sem se vedno kaj novega naučila, lahko naslednjič naučeno uporabila in seveda uživala v družbi…….hahahahaha…….bila sem namreč stalna članica družbe treh ljudi, ki smo vsako nedeljo hodili jest in pit po slovenskih gostilnah, restavracijah, kmečkih turizmih, bili smo pač novinar, fotograf in moja malenkost tajnica…….novinar je potem tedensko objavil svoje prispevke in bli smo zmeri najavljeni ampak ne, da bi gostinci vedeli, da smo od cajtnga in, da ocenjijemo……tk, da smo bili undercover………hahahaha ……. sodelovala sem že več let……..res si lahko mislite, da nekako obvladam hrano in pijačo po Sloveniji…….al visoka družba gostiln in restavracij al kmečki turizem…..mi smo šli povsod, saj je novinar dobil plačan račun za tri in seveda bencin za avto…….tk, da mi smo ga uuuoooornnnnnkkkkkk sral…….kuker dober se imel….hahahahaha…….no in, ko sem prišla iz zapora sem še sodelovala, ko pa sem se začela ukvarjati z duhovno literaturo…..hahahaha……posebno, ko sem prišla iz Pašmana, kjer sem bila na tedenski delavnici Karmične diagnostike pri Marjanu…..pa meni ni in ni več pasalo vsako nedeljo iti v gostilne….ni mi več pasal alkohol, hrana, ni mi več pasala družba……..ko sem si predstavljala, da jem in pijem v gostilni celo popoldne, seveda po službeni dolžnosti, saj ocenjujemo, se pa meni ni več izšlo……v začetku še……mislim, da sem po treh mesecih, ko sem začela doma z Marjanovim postopkom : odpiram se………, prekinila sodelovanje v ekipi, seveda sem slišala, da sem padla v te duhovne budalaštine, tudi poklicala sem in povedala, da se ukvarjam sama s seboj in, da me je pritegnila Karmična diagnostika……evo……jest pošten povem…hahahahahaha…seveda so se vsi nasmihali in posmihali, samo mene to ni prou nč prizadelo al pa kej, jest sem bila enostavno čist not v ideji vzroka in posledice mojega življenja…drugo me sploh ni več kej preveč brigal….hahahahaha……egojeba…..sej vem…….kao boli me qurac za druge, jest mam idejo…..rdeča nit mojga lajfa, sej vem…………hahahahahahaha…….pa še dons……hahahahaha……kere hude…..hahahahaha….matr je fajn………hahahahaha……..
No, evo mene z mojim “jest mam prou” v svoji zgoščenki tri leta nazaj……seveda v glavi non stop vzrok – posledica,pa odvisnosti, pa vzorci po čakrah…..pa filozofija kundalini tantre, pa osnovna indijska filozofija shamkhya……ta mi je dala tinte pit…..pa Kriya…..pa Integralna biorgonomija, pa vse Tadejeve knjige, kar jih je izdal do tistega časa…pa Polje….hahhahahhahaha……pa kabala…….pa sveto pismo…hahahaha pa seveda moj zvesti spremljevalec Carlos Castanjeda…..hahahahahah……pa sem v enem od zgornjih postov napisala, kakšno manipulacijo sem odkrila pri sebi, ko sem rekapitulirala svojo zadnjo vezo s tipom……kao, jest že takoj tipu v začetku povem kaj in kako se grem in me v bistvu sploh nikoli ni zanimal kaj si tipo misle, men je to zgledalo fer, a po drugi strani sem si mogla priznati, da si želim ljubezni in parnerstva in to ljubezen sem seveda idealizirala na največjo potzenco…….egojeba pač……hahahaha……..tukaj sem pri sebi odkrila čisto kontradiktornost…….jest sem razmišljala približno takole……sej, če je vse energija, kuker pravjo, pol res ni čuden, da se mi je dogajalo, kar se mi pač je, saj sem sama sebe nategovala……pač delala v kontradiktornosti…….pa sem čist vedla, da je moja diagnoza pravilana, pa da je čist brez veze, da se branim, ker realnost je pač men zgledala kontradiktorna…….hahahahaha…..pa meni uletijo na pot eni skripti, ene fotokopije ene knjige dr. Deepaka Chopre v srbščini, sej naslova se več ne spolnem, ampak mi je pa eno poglavje v njegovi knjigi dalo za misliliti in sicer je razlagal odnos moje-tvoje…….hahahaha…….men ni in ni blo jasno kaj misle….hahahaha…..in mi ni šlo v glavo, kaj mi ni jasno…hahahaha……se spolnem, da sem se cel teden al pa še več ukvarjala z mislijo moje-tvoje….., ker pa sem praktična v lajfu in seveda realna in trmasta, posebno, če mi kej ne gre v glavo……hahahaha…..pa razmišljam, če je moj avto, je pač moj avto in lahko delam z njim, kar hočem in kakršen odnos imam do njega, tak je…….meni je to bilo logično…….res so bili moji avtomobili bolj nasmeteni, kuker čisti, pa še dons je isto……hahahaha…….pa sem šla naprej z mislijo moje-tvoje, pa pogledam svojo hčerko in to je moja hčerka…….in kaj zdej to pomeni……haj, da sem jo pač jest rodila in da je moja…….to je meni pomenilo, saj, da je po duhovni literaturi vsak svoj človek, hja…..sej to mi je bilo tud jasno v razumu…….hahahaha……..samo mene je begal odnos moje-tvoje…..pa sem študirala, zdej, če je moja hčerka, to pomeni, da, če se midve skregava, ji jest lohk v jezi jebem vse po spisku in ona meni, zdej pa, če nekdo drug naredi isto, se pa postavim v bran in me celo prizadene………hmmmmm…..kuker jest lohk vse, ker je moje,če pa kdo drug stegne, sem pa prizadeta in že branim….jest sem spet udarla ob eno kontradiktornost, ki mi ni mogla it iz uma in sem študirala dalje……..kere hude……..hahahaha…….zdej, če imam jest fanta in se midva skregava, si lohk karkoli rečeva, če pa kakšna prjateljca reče isto o mojem fantu, mi pa ni več uredu, me pa prizadane……..kuker, to je moj fant, to je moj otrok, to je moj avto, to je moja mama, jest lohk kej rečem, če pa kdo drug, sem pa prizadeta……..blablabla………men je to zgledal preveč kontradiktorno in sem na umu čist vedela, da je to spet ena mojih krasnih manipulacij sama s seboj, in bila skoz bolj prepričana, da sem tudi na vseh ostalih področjih čudovito manipulirala sama s seboj……hahahahaha….takale kontradiktorna realnost se mi je pletla po glavi……..res sem mislila, da se mi bo zmešalo, ker so se mi takrat tudi začele dogajati scene z elektriko po vikendu, pa ojačevalcem, pa računalnikom……pa včasih sem se sebe zjutraj, ko sem vstala in šla na skret, preposto ustrašla, jest sem včasih videla na svojem obrazu vsako žilo tudi najmanjšo, pa nimam ravno svetle kože…….pa včasih sem preprosto zgubila ravnotežje……..kuker stojim zunaj pred vikendom, nekaj premišljujem in men spodnese iz lepega in jo usekam po tleh…pa teli “orbi” ( sej razlago sem si končno prebrala pri Tadeju v Celostni, hvala…..vsaj vem zdaj kak
o se reče tem krogom)……hahahaha……hja, sej itak sem se ustrašla, kuker kva men dogaja……ampak sem pa nekako v sebi vedela, da je z menoj fizično vse o.k., za druge simptome sem bila pa prepričana, da bodo sčasoma minili……..seveda mi je pa bilo zajebano, posebno še, ker nisem imela nikogar, da bi se pomenila……sej prijateljce so ble, sam meni je bilo nerodno govort o mojih norostih……že tko so mi pomagali z denarjem in hrano….in mi je bilo preprosto sram govort s komerkoli….pa tud nobena mi ni omenila, da bi se njej kej tacga dogajal……..hahahaha……tale moj sram, moj ponos, moj strah in moja kontraditktornost……..hahahaha……..to so bli taboljš učitelji…….so bli subtilni……hahahahahaha…….svaka kaka jim……….hahahahahhaha……..sem že simbolično venc položila…….hahahaha….jest mam rada simboliko, jo čist zares jemljem…….hahahaha……….pa uživam v znamenjih, jih tud že fajn znam brat……hahahaha……..jest sem en norc vesel……hahahahhahahahhahaslišmo
20. 4. 2010 ob 18:48 #2577zlati rezČlanŽivjo,
hahahaha……dons sva se pa s pesjanerjem že zjutraj nakrohotala…….hahahaha….in to v družbi…..hahahaha……..tole pa moram povedat…..hahahaha…..
Evo, zjutraj jo midva pač gonva po najinih obhodih…..hahaha….v vasi pravijo, da sva redarja ob reki…….hahahahaha…….pa jo midva lepo šopava in naletiva na tri tipe z vasi, k se ukvarjajo z lesom….pa se neki žolčno pogovarjajo in k me zagledajo……hahahaha……me vsi pokličejo……kuker mi mamo problem, dej prit ti sem, pa nam povej a mamo prou……..hahahaha……..s pesjanarjem pristopva, pa mi vsi trije, drug čez druzga hitijo razlagat, da smo v soboto pač pobirali smeti in, da smo bli pol na žuru, sam, da sem jest že šla, pa, da je spet en vaščan pršu, kuker zmeraj, ki kaže dokumente, na katerih je razvidno, da je pač en konc reke njegov…….kuker voda, struga ,pa te stvari….hahahaha……in, da mu že leta vsi razlagajao, da reka ne mora biti njegova, da je tak zakon, ampak, da on ne jebe in, da čist zmeri provocira in kaže dokumente, da je pač en konc reke njegov…in, da se kopajo v tistem koncu v njegovi vodi……kere hude….hahahahaha………in, zdej po, treh dneh so še zmeri jezni na sovaščana, ker je tolk butast, da noče vedet, da reka ne more biti njegova…….hahahaha……in zdej mene sprašujejo, kva pa jest mislim……..hahahahaha…….jest se začnem režat…….pa jih gledam, pa se režim…….pa pravjo, no a imamo mi prou ali ne, kaj misliš……mene že kar mal preveč zvija od smeha, pa se mal zberem in rečem med smehom……ja seveda imate prou…….hahahahaha….in se režim dalje……..guni vsi zadovoljni, da imajo prou……pa jest prbijem med smehom……hahahaha……ampak tale vaš sovaščan ima pa tud prou………hahahahaha…….pa me guni gledajo vsi presenečeni…..so imel usta kar mal odprta……ja, kako pa zdej ti to misliš, me eden vpraša…….pa se jest režim in jim rečem, a mi niste vi povedali, da tole ni reka, ampak hudournik……pa uni kimajo……pa jim pravim…..evo, takrat, ko presahne, lohk vaš sosed pride, zakoliči svojo parcelo in si magari postlo prenese in spi nasred struge, pa še tablo privat posest lohk prbije……hahahahaha……….dokler pač hudournik spet ne začne delat, pol ga bo itak voda odnesla, če jo ne bo hiter odpoku iz svoje parcele……hahahhahaha…….pa me guni gledajo, pa mi en prjavi, da reka marbit presahne vsakih sedem al pa deset let……..pa jest pravim, ja, no sej ni važen kdaj in kolikokrat presahne, takrat pač tale vaš sovaščan svobodno prpele postlo na svojo parcelo in spi……hahahahaha……in se režim…..in vidm, kako jim počasi informacija začenja delat…….mogoče je bila minuta, ko so se vsi trije začeli uuooornnk režat, češ, kako bi to zgledal, pač sosed s postlo na sred struge……hahahaha…..pa se vsi režimo…….pa jest spet prbijem, da drugič, k bojo imel žur in pride sosed s papirji, lahko pač organizirajo vaško skupino, ki bo v primeru, da reka presahne pomagala sosedu zakoličit parcelo in prestavit posteljo…….hahahahaha…….mi ni treba govort, da so bili čist navdušeni nad tako organizacijo solidarnosti……..hahahahaha…..in seveda bo cela vas v najkrajšem možnem času zvedla, da ima sosed s papirji tud prou……hahahaha……
slišmo
21. 4. 2010 ob 19:49 #2593zlati rezČlanBr dan,
a ni dober, skoz dogaja…..hahahaha…..sem mal posrfala, sej na morju itak ne vem, če bom še kdaj srfala……hahahaha…….mi tole srfanje čist odgovarja, pravzaprou raje nesem lapi topi k reki in srfam, če je že potreba po srfanju in vodi skupaj…..hahahahaha….
Pa sem se zdele spolnila enega dogodka pred dvemi leti, živela sem pač malo bolj v naravi v enem vikend naselju in seveda pride prjateljca na obisk, meni se je stanje takrat žže uuooornnk popravilo in sem že uspešno odkrivala svoje manipulacije in tudi iskala vzroke, zakaj je prišlo do mojih manipulacij, to pa sem spoznavala skozi Lazareva, ker sem itak imela vse odvisnosti o čemer je Lazarev pisal, vsaj kakor sem ga jest takrat zastopila,…. hahahahahaha…., sploh sem pa skoz bolj prbijala v nek svoj ponos, ki ga nisem mogla sama pred seboj zanikati…….in odkrivati v svojem pogovornem “surovem jeziku” svoje ego kostrukte….in zmeri sem naletela, da se mi je zamal zdelo, da ljudje ne naredijo, tako, kot smo se zmenili in, da potem niti resnice ne povejo in sem ugotovila, da me to strašansko moti…..hahahahaha….takrat sem že vedla, kar me moti, to bom dobila…….to sem se naučila prve pol leta po Marjanovi delavnici pri študiju Lazareva, vedela sem, da je to pravilo, vsaj pri meni……in to so moje nebuloze………hahaha…hahahaha……na zunaj sem imela spet močne dogodke s prijatelji…….o tem bom itak še pisala…….hahaha….men ne bo tko hitro zmanjkal materiala……hahahaha…….lohk pišem še nasledjne dve leti, če me boste gveral na forumu……hahahahaha……
Dons bi rada opisala en dogodek, ki me je prejle nasmejal, ko sem se ga spolnila……je bla hitra asociacija……hahahhaha……evo pride ena frendica na obisk, ki je že nekaj let študirala Lazareva, bila sem jo resnično vesela, ker je bila nekako edina tisti čas, s katero sem se čist odprto pogovarjala o sebi in svojih vzorcih oziroma odvisnostih, še z eno sem se velikokrat kaj menila po telefonu, sam to je pa spet druga nebuloza……hahahahaha……evo midve se mava fajn, se menva…..pa mi hoče raztolmačiti te nivoje pri Lazarevem, pa meni ni čisto nič jasno, sem bolj butaste narave……pa jo jest sprašujem, kako ona ve, da je informacija, ki jo je dobila pravilna………pa ona reče, da enostavno ve in mi tud reče, da jo lahko vprašam za kogarkoli, ki ga poznam, če me kej zanima, pa sem rekla, da naj pove za ljudi, ki jih skupno poznava in ona lepo napove “bodočnost” v eni smeri in stoji za svojo izjavo…….men ni blo nič jasno, kako je prišla do informacije……ker pa je napoved bila za prejšnje leto in za drugo leto, sem ji pa rekla, da seveda ji vse verjamem, ampak, da bo pa že čas pokazal in čas je že pokazal…….hahahaha…….nobena od napovedi se ni uresničila……..hahahaha………potem me je hotla prepričati, da sva bili v španski vojni nevem več v katerem stoletju in, da sva se zdej zaradi tega tud karmično srečali, pa sem ji rekla, da je ziher vse res, kar mi govori, ampak, da mene te stvari čist nč ne zanimajo in, da me moja prejšnja življenja resnično zaenkrat ne zanimajo, ker imam s tem življenjem zdaj čist preveč opravka…….in, da bom taprvo odkrila vzrok posledico svojega ego delovanja v tem življenju, pol se bom pa marbit ukvarjala še s kakšnim prejšnjim……hahahahaha……da vam čist odkrito povem, meni takrat ni bilo veliko jasno, edino, kar mi je pa res bilo jasno, je bilo pa to, da manipuliram s svojim življenjem, sam še nisem vedela zakaj in pravzaprav kako, saj vendar dobro mislim……hahahahahaha….., kajti jest sem zelo podobne kontradiktorne konstrukte našla pravzaprav na vseh svojih življenskih področjih,……pa tud pri drugih sem videla podobno, le, da si ljudje pač niso priznali……jaz se pa v njih nisem več vtikala, mene so zanimale pravzaprav samo moje manipulacije in seveda zakaj je prišlo do manipulacij ……hahahahahah……
Pa sem prišla do kakšne frndice, pa je imela knjigo od angelov, sem si jo izposodila, brala, mal študirala, ampak me vse skupaj ni prou nič potegnilo, sploh si nisem mogla predstavljati ne angelov, ne hudobcev, men je blo vse skupaj mal smešen, neresnično, po drugi strani pa čista resnica, če mi je kdo kaj predaval…..sam mene ni potegnilo v nobeno razlago……hahahaha…….sem bolj trda v buči…..hahahaha….sem pa nekako čutila, da imajo vsi prou, kar govorijo, ker so se men tud mesece nazaj prikazovali tisti krogi, pa sence, tk, da nisem čist vedla kva resnično dogaja in se nisem več obremenjevala…….hahahaha……. v svojem umu sem si razložila takole, da sem itak skozi rekapitulacijo svojga lajfa odkrila, da sem bila sicer zelo simpatična, energetska, ampak trda, k svina, do vseh, otroka, fantov, frendov….sebe…… nobene mehkobe v meni, pa zmeraj se mi je šlo za “neko resnico”, pa pomagala sem ful rada….hahahaha…… po eni strani sem hotela totalno svobodo,pa vse sem hotla sama narest, pa v sebi čisti ideal “ljubezni v partnerstvu”, pa nekaj let sem bila čisti deloholik…edino, kar sem znala, je bilo delo, pa žur občasno….in sem mislila, da pravzaprav tako mora biti in, da sem približno srečna, saj skrbim sama zase in za otroka………hahahaha…..torej en kup kontradiktornosti, pravzaprav laži sama sebi…….spoznala sem, da sem skoz nekam bežala, po drugi strani sem se pa tud z veseljem preselila, mi je nomadsko življenje čist pasalo, hlepela sem po varnosti, zato sem tud veliko delala, pa potem tudi večkrat izgubila več denarja….se je že kaj zgodilo……hhahahaha…..in sem bila spet brez……….hahahahha……pa sem si takrat mislila, da moram jest verjetno sebe še bolj spoznat in mogoče omehčat, mogoče bit malo manj “realna”, pa bom potem čutila vse te subtilne nivoje, pa angele, pa te zadeve, ker tudi nobene svetlobe nisem mogla videti, mi je pa bilo v tolažbo, da sem vsaj tiste kroge vidla, pa sence, sam to me je pa takrat čist prestrašlo, ker sem mislila, da se mi meša……hahahahahaha………hja, tkole sem pač premišljevala v svojem takratnem, lohk rečem stanju zavesti…….hhahahahahaha…..ne pozabit, da do pred štirih let nazaj sploh nisem vedela, da duhovna literatura obstaja, edino Carlosa Castanjedo sem srečala dve leti prej, preden sem šla v pripor……brala sem ga pa zato, ker me je jezilo, da čist nč ne zastopim, pa me je vleklo zopet zakaj ne zastopim, pa zakaj en tip piše take knjige, ki so mi čist nerazumljive………hahahaha……….hahahahahaha……..
slišmo
22. 4. 2010 ob 22:19 #2608zlati rezČlanBr večer,
tale moj ljubki psiček…..hhahahahaha……..komad od devetdesetih kil, tko lepo tuli….on je prou operni tulator……….hahaha……..je sosed reku, da še nikol ni slišal psa, ki bi res tako v lepih odtenkih glasu tulu…..hahahahaha….jest vam povem, moj pes na skrivaj študira subtilizem…..hahahaha…..sej vem, kva bi pa druzga lohk študiru pri taki šefici…….hahahahaha…al nebulizem, sam to mam jest čez…..torej mu je res preostal samo še subtilizem…..in evo, je študij čist zares vzel in že prakticira s tuljenjem……zgleda, da pr naš familij vsi čist zares jemljemo študije, pravzaprav sploh ne študiramo ampak živimo in se učimo vsak dan sprot…..hahahaha….jest živim nebulizem….moj pes pa subtilizem……hahahahaha…..in pesjanar subtilistično spremlja moj nebulističn lajf……haahahaha…..svaka nama kaka…..hahahaha…
Mi je zdele v spomin uletu dogodek izpred treh let…….hahahaha…tkle se je zgodil…….sej zdej že vemo …….jest v svoji ideji vzroka in posledice mojga lajfa…..pa se en frend prjavi na obisk……valjda sem ga bla vesela……pa še eno knjigo, ki sem jo iskala mi je prnesu……..ne more bit boljšga obiska….hahahahaha…….pa midva mal debatirava…..je tud neki Lazareva bral, …..pa midva debatirava…….pa on prav……ejga stara……jest sem ugotovu, da nisem samozavesten…….hja, čestitam, kva čem rečt……..pa prav, zakaj misliš, da ne…..hja, kva pa vem sem rekla, lohk ti pa povem, da sem glih pred parimi meseci prebrala pri Lazarevem, da je samozavest čist komod povezana z nosečnostjo mame in, ker me poznaš in poznaš tud mojo hčerko, ti lohk povem, da sem jest moji hčerki povedala o svoji briljantni nosečnosti in kako sploh ni bila zaželen otrok in, da je verjetno zato tudi bila tako zelo nesamozavestna in se je obtoževala za vse………frend me gleda, če resno mislim, jest čist resno….hahaha….in glej ga zlomka se on začne jokat ……jest ga gledam, kva sem pa zdej nardila……….on čist srečen v joku, da zdej pa zastop zakva ni samozavesten, pa da oprosti svoji mami……hahahaha…..men je blo kar mal nerodno…..tud nisem bila navajena na kakšne čustvene jokajoče izbruhe drugih ljudi, razen na svoje v postopkih……tk, da mi je blo tud mal nerodno…..hahahaha….sej to, da mi je bilo nerodno, to sem se zapolnila, ker sem sebe kar uoornnk zasledovala in sem bila zelo pozorna na svoje občutke v dogodkih, ki so se mi pač dogajali…….ker ponavadi bi bila ponosna, da sem lohk kej pametnega povedala in ponavadi mi sploh ni bilo nerodno v življenju…….hahahahaha…….no, pa se tale moj frend mal k seb spravi, pa midva debatirava naprej, pa me on vpraša, če se kdaj sprašujem ali naj dam kakšen cent beraču ali ne ne…..jest ga gledam in sploh ne vem, kaj misli, pa mu rečem…..ejga stari, jest se nikol ne prašujem a nej dam ali ne, če imam, pa, če me prime dam, če ne, pa ne…..zakaj me pa to sprašuješ…..pa on začne nakladat od karme, da pač imajo tako karmo, da so zdej v tem življenju berači in, če zdej on da en evro beraču, mogoče dela proti njegovi karmi……..hahahahaha…..jest ga gledam, a on to resno misle…..on čist resno…hahahahah…sej ponavadi bi men že žila stopila in bi že norela, da kakšne butaste mi zdej prijavlja……ampak….hahahaha……takrat sem bila že kar mal umirjena…..pa ga gledam in mu rečem, zakaj pa ti misliš, da delaš proti njegovi karmi, sej, če je njegova karma, da je zdej v tem življenju berač, torej on opravlja samo svoje delo, torej berači…….jest v tem ne vidim nobenga tvojga delovanja proti njegovi karmi………on berači in ti mu daš, ali pa ne…….to je vse, kar jest vidim…….torej kje je zdej problem in ga gledam…….hahahahaha…..un me gleda…..pa pravi, ja sej res, sej je logično……ampak zakaj pa jest pol tkole premišljujem……hahahaha……hja, to boš pa ti vedu, mu rečem…….pa mi u trenutku uleti misel……hahahaha….pa mu prbijem……ejga stari a veš, zakva se ti s temu ukvarjaš…..hahahaha….zato, k si tko škrt, da maš slabo vest, če vidiš kakšnega, ki berači in se pol raje ukvarjaš z mislijo, da mu mogoče ne škodiš, če mu daš kakšen everček……hahahahaha……un me gleda, misli, da se zajebavam….hahahahha….jest pa čist resno prbijem naprej…..stari, dokler se boš ti z drugimi ukvarjal ne bo velik s tvojo duhovnostjo…..sej point je vendar s kakšno energijo ti daješ ali pa ne daješ…..ne pa da si razložiš v tvoji glavi, da kako mogoče škodiš človeku, ker kao karma in se seveda potem s tem ukvarjaš kadarkoli pride do situacije……hahahahaha……..kere hude…..jets sem res večkrat mislila, da sem totalno zgrešila duhovnost in, da sem čist preveč realna, ker večina ljudi okoli mene je pač duhovnost jemala čisto drugače……bolj subtilno zgleda…….jest pa bolj realno…….zato sem pa takrat resno mislila, da sem zgrešila point “duhovnosti”……..tolažila sem se s tem, da bom prvo spoznala svoje egokonstrukte, pol bom pa tud že kej zaslužla, pa bom lahko šla na kakšno delavnico in se pač naučila malo več o teh nivojih in seveda mi je šel subtilizem blazno na živce, ker so vsi govorili samo o nekih subtilnih energijah in “svetovih”, ki jih dosegajo v meditacijah…….hahahaha…..jest sem bla pa še vedno v svojem postopku : odpiram se……s svojimi dogodki in čustvi……hahahahaha…..sem mislila, da so drugi že vse to pač obvladal, ker so se že tolk dolg ukvarjal…..hahahaha……pa, ker sem zgleda zlo tekmovalna…..hahahahaha…..sem delala takrat nadure……..hahahaha……..sam, da jih prehtim…..hahahahahah…..pa, da končen že zastopm svoj lajf, pol bom pa tud jest šla študitrat subtilizem…….hahahahahaa….mam še velik cajta….hahahaha…..
slišmo
23. 4. 2010 ob 14:05 #2611zlati rezČlanHejga,
hahaahaha……tale moja zgoščenka vzroka in posledice…….ali pa reševanja iz nizkofrekvenčnih energij s pomočjo Karmične diagnostike, ki sem si jo seveda čist po svoje razlagala, danes mi je to presneto jasno……hahahaha……..kuker sem rekla, sem imela zmeraj eno svojo logiko kontradiktornosti in sem s pomočjo karmične pač iskala svoje egokonstrukte, ki pa so v osnovi bili vedno bazirani na strahu…hahahahaha…kuker sem se zagovarjala……in zagovor je meni pomenil avtomatično strah……hahahahaha…….tako, da jest sem uuooornnnk sebe zasledovala in kopala po sebi……sem pač hotla zastopit zakaj, in ko sem vidla, da se boljš počutim, ko priznam sebi v svojem preprostem jeziku, svoje napake, sem jest še bolj začela kopat…….ugotovila sem tudi, da je veliko boljše, da se sploh nč ne primerjam, ker sem imela pač popolno drugačno logiko, kot moji frendi……..tk, da sem s to logiko tud udarla ob svojo kontradiktornost z vprašanjem ali se sedaj spet ven mečem z neko drugačnostjo in to samo zato, da bom drugačna ?????? ……hahaahahaha…..sej vem, kere hude, ampak takele so se mi pletle po glavi…….hahahaha…….in kukerkoli sem iskala odgovor na moje kao ” drugačno razmišljanje “, ga v razumu nisem našla……hahahaha…….v razumu je meni vse zgledalo kot egokonstrukt, ki ga v bistvu priznavam, odobravam, ker tako je, istočasno sem se pa zavedala, nekako čutila, da ga moram zrušiti do konca ………hahahahahaha……..jest sem mela hude kontradiktornosti v svoji buči…….hahahaha…….
Pa dobim v darilo Integralno biorgonomijo, matr, sem jo bla vesela, pa še moja je…….hahahaha…..jest mam namreč navado, da z veseljem podčrtujem kakšne dobre misli, stavke…..preprosto sem navdušena……..in, ko grem ponovno študirat, sem se vedno ustavila ob podčrtanem in premišljevala, zakaj me je stavek tako navdušil……to je pač ena mojih navad pri branju kakšnih študijskih knjig…….hahaha…..sem včasih tud v Andersenovih pravljicah, ki so bile moje kej podčrtala, pa sem jih pol dobila po riti, češ, da uničujem knjige…….hahahaha…….taka sem……….pa še dons najraje vidim, da je knjiga moja in seveda je podčrtana……..hahahahaha……
No, pa jest dobim Intgralno biorgonomijo…..berem…..men prov velik ni blo jasno……seveda mi je bilo kao “jasno”, če sem vklopla domišljijo, takrat sem preprosto povzela tako, kot je napisano, brez vsakega dvoma………hahahaha…..v realnem razumu, pa men marsikaj ni šlo skupaj…….sem pa vedela, da pač glih ne zastopim, pa, da bom že zastopila……točno ta občutek sem imela……hahahahaha……in seveda pridem do meditacij, ki jih ima Marjan opisane proti koncu knjige……….pa meni takoj rata všeč kabalistična zvočna meditacija in jo začnem postopoma izvajat……men se je prou pasal dret vse te samoglasnike…..sem se potem zmeraj fajn počutla…….hahahaha…..pr naš bajt smo se prouzaprou zmeri bolj drl, kuker fullll glasno govoril, pa mi je mogoče zato tako pasala…….hahahahahaha…..človk na vse pomisle…….hahahaha………seveda sem si prebrala tudi ostale meditacije………meni so bile bolj znanstvena fantastika…….ustavila sem se seveda pri Merkavi, jo poskušala delat, vendar nisem imela nobenega občutka okol, da si jest lohk sploh predstavljam kakšno svetleče sonce ali pa žarek…….hahahaha…….meni Merkava ni dala miru in seveda kličem jest frendice, ki so bile v šoli pri Marjanu, kako delajo Merkavo……..hahahaha…… dobim podobni opis, kot v knjigi……sam jest se ne dam in sprašujem direktnega, ali ti potem vidiš to svetlobo………ena mi reče, da jo vidi, druga pravi, da to dela samo v mislih in, da ne vidi svetlobe in, da je tud Marjan tko reku, da ni treba svetlobe vidit, da si jo lahko zelo močno predstavljaš, jest se zahvalim in začnem premišljevati…..se pravi, da si jest tko močno predstavljam v mislih sonce, žarek neskončne svetlobe in tako naprej……in seveda probam …….men nč ni dogajal…….sam sta frendice tud rekle, da jim kej posebnega ne dogaja……torej sem premišljevala, da mogoče res ni potrebno, da kej dogaja, po drugi strani se pa tud nisem mogla otresti misli, da, če grem pa v Marjanov postopek : odpiram se……., pa men zmeri dogaja…….hahahaha…..kera huda kontradiktornost v mojih mislih……..men ta Merkava ni dala miru…..,pa jest berem Tadejevo Enciklopedijo, zdele jo nimam psi sebei, da bi citirala stavek, je pa stavek na 33 strani odebeljeni tekst, kuker v smislu, da kadarkoli gre za delo z minerali ali drugimi oblikami energetskih zdravljen ali samozdravljen je pomembno, da delo spremlja močna želja in vera v ozdravitev…….jest dobim točno tukaj asociacijo na Merkavo in men pobliskne, da si moram samo močno želeti, pa bo……hahahaha…….pol mi pa spet vse pade v kontradiktornost v umu, ker sem pobrala od Lazareva, da nas vodi v lajfu odvisnost od života i želja….hahahaha…..pa, da je to treba skenslat, se pravi, da želje so o.k, odvisnost pa ne……hahahaha ……..jest sem imela celo sceno v mojem umu…..kako naj jest zdej to Merkavo nardim, da bom jest zadovoljna, pa da si želim, brez, da se počutim odvisna od želje……hahahahaha…..tale moja logika ……hahaha……sej, če vam po pravic povem, da sem tud sama imela večkrat poln kufer moje logike…….hahahaha…….sam …kva pa čem…..je pač moja logika…..hahahahaha…..no, pa men uleti na misel, da si jest res premočno želim, da bi vidla zdej to sonce in ta žarek….hahaha…..in, da zato men ne laufa……sem pač preveč odvisna od želje……hahahaha…..kere nebuloza………hahaha……pa premišljujem in se brihtam, kako bi samo sebe pelala scat, da skenslam odvisnost in, da ostane samo želja……hahahahaha…..kere hude u moji buči……..jest sem enostavno mogla pogruntat, ker mi je zgleda bilo pomembno…….pa men pade na pamet, stara, kva pa , če si predstavljam, da sem jest že ta svetloba in tako je tud okoli mene……..pol pa nisem več v odvisnosti, da nekaj hočem doživeti, povezati, ampak jest to preprosto sem …….hahaha…..in se povežem…….hahahaha……ta mi je bila pa logična….evo………in enostavno sem si naredilla plan, da sem točno ta svetloba in, da se potem povežem….hahahahaha…….jest začnem delat postopek Merkave v bistvu v obratni smeri in sem takoj not padla….v momentu sem bila sestavljena iz dveh sožcev………hahahaha…..jaz sem enostavno svojo željo spremenila v obstoj in sem bila svetloba in sem se povezala in sem brez problema delala z žarki, si predstavljala špirale, ki kar plešejo okoli mene…..hahahaha……pa tolk mi je blo fajn v meditaciji, da sem začela tudi rahlo s telesom plesati……kuker migati…….hahahahaha…….ko sem zaključila z meditacijo, sem se počutila fenomenalno, kuker, da lebdim…..kuker, da bi bila zadeta, recimo od trave…….hahahaha……..in nisem se mogla znebiti občutka, da se je v meni nekaj premaknilo……sam se pa nisem zdrževala pri tem občutku……..hahahahaha…….merkavo sem po svoje potem še večkrat nardila in vedno doživela nek občutek, kot, da ne pripadam temu svetu in v sočasju pripadam tisoč procentov…….hahahahaha……..tale moja kontradiktornost……..hahahaha…..nikad kraja……hahahahaha…….sej ne, da bi zdej oznanjala kakšno novo tehniko al pa kej……enostavno pišem o dogodkih, ki so se meni dogajali in kako sem se ukvarjala z svojim kontradiktornim umom…….ne pozabit, jest sem en norc vesel…….
slišmo
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.