Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
Živjo,
hahahaha……dons sva se pa s pesjanerjem že zjutraj nakrohotala…….hahahaha….in to v družbi…..hahahaha……..tole pa moram povedat…..hahahaha…..
Evo, zjutraj jo midva pač gonva po najinih obhodih…..hahaha….v vasi pravijo, da sva redarja ob reki…….hahahahaha…….pa jo midva lepo šopava in naletiva na tri tipe z vasi, k se ukvarjajo z lesom….pa se neki žolčno pogovarjajo in k me zagledajo……hahahaha……me vsi pokličejo……kuker mi mamo problem, dej prit ti sem, pa nam povej a mamo prou……..hahahaha……..s pesjanarjem pristopva, pa mi vsi trije, drug čez druzga hitijo razlagat, da smo v soboto pač pobirali smeti in, da smo bli pol na žuru, sam, da sem jest že šla, pa, da je spet en vaščan pršu, kuker zmeraj, ki kaže dokumente, na katerih je razvidno, da je pač en konc reke njegov…….kuker voda, struga ,pa te stvari….hahahaha……in, da mu že leta vsi razlagajao, da reka ne mora biti njegova, da je tak zakon, ampak, da on ne jebe in, da čist zmeri provocira in kaže dokumente, da je pač en konc reke njegov…in, da se kopajo v tistem koncu v njegovi vodi……kere hude….hahahahaha………in, zdej po, treh dneh so še zmeri jezni na sovaščana, ker je tolk butast, da noče vedet, da reka ne more biti njegova…….hahahaha……in zdej mene sprašujejo, kva pa jest mislim……..hahahahaha…….jest se začnem režat…….pa jih gledam, pa se režim…….pa pravjo, no a imamo mi prou ali ne, kaj misliš……mene že kar mal preveč zvija od smeha, pa se mal zberem in rečem med smehom……ja seveda imate prou…….hahahahaha….in se režim dalje……..guni vsi zadovoljni, da imajo prou……pa jest prbijem med smehom……hahahaha……ampak tale vaš sovaščan ima pa tud prou………hahahahaha…….pa me guni gledajo vsi presenečeni…..so imel usta kar mal odprta……ja, kako pa zdej ti to misliš, me eden vpraša…….pa se jest režim in jim rečem, a mi niste vi povedali, da tole ni reka, ampak hudournik……pa uni kimajo……pa jim pravim…..evo, takrat, ko presahne, lohk vaš sosed pride, zakoliči svojo parcelo in si magari postlo prenese in spi nasred struge, pa še tablo privat posest lohk prbije……hahahahaha……….dokler pač hudournik spet ne začne delat, pol ga bo itak voda odnesla, če jo ne bo hiter odpoku iz svoje parcele……hahahhahaha…….pa me guni gledajo, pa mi en prjavi, da reka marbit presahne vsakih sedem al pa deset let……..pa jest pravim, ja, no sej ni važen kdaj in kolikokrat presahne, takrat pač tale vaš sovaščan svobodno prpele postlo na svojo parcelo in spi……hahahahaha……in se režim…..in vidm, kako jim počasi informacija začenja delat…….mogoče je bila minuta, ko so se vsi trije začeli uuooornnk režat, češ, kako bi to zgledal, pač sosed s postlo na sred struge……hahahaha…..pa se vsi režimo…….pa jest spet prbijem, da drugič, k bojo imel žur in pride sosed s papirji, lahko pač organizirajo vaško skupino, ki bo v primeru, da reka presahne pomagala sosedu zakoličit parcelo in prestavit posteljo…….hahahahaha…….mi ni treba govort, da so bili čist navdušeni nad tako organizacijo solidarnosti……..hahahahaha…..in seveda bo cela vas v najkrajšem možnem času zvedla, da ima sosed s papirji tud prou……hahahaha……
slišmo