Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 148 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

Br vecer,
    evo mene doma…..res imam prijeten domek….pa lepo naravo okol…..tk, da sem cist srecna…..zuni je crna tema……pa kako lepo svetijo zvezde……mmmmm…….lepo…..kaksna tisina…..samo zuborenje reke iz daljave se zamolklo slisi, ceprav je kar ene 500 metrov dalec….ja…..je bolj dinamicna reka., to zuborenje….ta crna noc……….popolnost trenutka…….ne more bit leps…….

V kaminu mi ze gori ogenjcek….. nezno….ne udarnisko…..nezno……zraven domuje kamen Celestin……res je lep……kaksna globina v temnomodri sivi barvi…..pa kaksni kristali……vuuuaaauuu……pa svecke sem prizgala…..fulll sveck….jest jih obozujem…….mam rada bolj intimno svetlobo…..majhne lucke…..za osvetlitev kotov……..je lepa svetloba…..ne moti……joj kolk mi je pa lepo zdele……sem tud na gong ene pol ure gongala……sem ga pogresala……..tkole pol ure gonga me cist prenovi……res so zdravilni tile zvoki……..sopajo skoz vsako celico nasega telesa…….mmmmm….cudovita masaza…..tkole, ko igram gong…..po nekaj minutah cist zastekam kje imam mogoce zastoj energije…..vse je v igralcu…..kakor se pocuti igralec….tako igra gong…..ce je gonganje zaradi razkazovanja…..se takoj cuti……ce se clovek ne pocuti povezano z vesoljem v trenutku…..ne cuti res praznine, kajti v praznini ali v brezpogojni ljubezni, je clovek lahko eno z gongom….in takrat ima zvok resnicno moc……energija zvoka je visoka….takrat ima popolno moc trenutka……….

Tko, da z mojim fotrckom je vse v najlepsem redu……pravi, da je mogu res dobrih osem desetletij cakati, da se ponovno rodi……hahahah……. poka vice…..pa kar plese……ga vsi mal mirimo, pa pravi….hahaha….da je ze dost star….da ve, kaj mu pase…..hahaha……energija dela …….hja, tkole……fotra infarkt….pa se pokaze….na plano kaksen brat, ki je kej zameru, karma – vzrok-posledica pac…..pa pol ni prsu…..na obisk do fotra…pa do mami…..kar dolg casa…..in evo….fotra kapne…..pa se vrne tudi izgubljeni brat s svojo familjo…hahahaha….kao, da nc ni blo…….hahaha….kako lepo res dela ta energija….tko, da fotr je srecen….ima spet celo familjo na kupu, mami srecna……in evo….jest tud., …..pa moj pesjanar je tud cist srecen, k je prsu nazaj v svoj okolis…..hahaha…..je dons ze tulu….ene dvakrat……je pac s Kavkaza……res tuli…….cist pravilno…….aauuuuuu

Tadej, hvala za knjige…..pa hvala…za posvetilo in podpis…….tud, ce te neb poznala….bi po podpisu vedela, da si mogocen…..impozanten……samovsecen…….bojevnik…….pa pri imenu odkrito pokazes neznost…..zanimivo…..hahahaha…..sej ves, jest sem en norc…ne me ganjat……hahaha…..mam zdele full za delat…..pa rada bi tvojo bioterapijo prestudirala…….tk, da peace ….pa te stvari……..pa radi se mejmo……

slismoHug

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Pr men je bila danes akcija…….sem bila mal kratka z drvami….pa sem jih dons zorganizirala….tk, da jih imam ze doma…in seveda…..veselo kurim…..sem jih kar sama z mojim cliotom zvozila domu….gre okol pol kubika v avtucka…….mater je komod tale clio…..

Pa sem mal premisljevala…in sem se spolnila, da smo se en teden nazaj pogovarjali o cakrah……pa smo prisli glih do sedme cakre…pa je najboljs, da se ta sedmo obdelamo…..

Sem dobila tudi nihalo….hahaha….moje prvo nihalo……res je lep…..pa sem ga sprobala….kar na seb…..pa se mi vse cakre vrtijo v desno ….v tavelikih krogih…tk, da ne vem, al je tale nihalo mal cuden ….al jest ne znam….al je pa res, da mam pac vse cakre lepo v uravnotezen stanju….tk, se tud pocutm…….sem pa na mojmu pesjanarju tud sprobala…..pa tud…..vse se lepo vrti v tavelkih krogih v desno….hahahaha…..mogoce mi je pa Tadej dal magicno nihalo…..hahahaha…..se bo pr men zmeri vse vrtel……k pr norcih…….hahaha…..Tadej…..hvala….hvala….

Tole sedmo cakro ima Tadej res dobro razlozeno v Celostni bioterapiji….tk, da bom ene par stavkov prepisala…..drgac pa priporocam, da kar dobro prestudirate knjigo…..pa tele vaje z nihalom so res dobre……
    Pravi Tadej…”””Vodilo sedme cakre je prepoznavanje pomena usmerjanja zivljenske energije v sedanji trenutek (tukaj in sedaj). Preko sedme cakre ozavescamo transcedentno dimenzijo zivljenja, ki nam daje obcutek, da smo del zivega vesolja. Ta dimenzija je tesno povezana z navdihom, sposobnostjo, da vidimo posamezne dogodke v sirsem kontekstu in presezemo slabe izkusnje, zaupanjem, ki presega obicajne cloveske strahove, sposobnostjo vpogleda v prejsnje inkarnacije, pri zdravilcih tudi z uvidom v proces zdravljenja. Blokade v tej cakri so posledica izgube energije, do katere prihaja zaradi nesposobnosti, da zivimo v aktualnem trenutku, oziroma zaradi pretiranega obremenjevanja s preteklostjo in prihodnostjo……”””””
    A se vam ne zdi, da je ta cakra na sploh zlo zaprta al pa seveda z veliko motnjami v delovanju pr vseh, saj smo ugotovili, da je vecina ljudi obremenjena s preteklostjo in v stalnem strahu od bodocnosti……torej?…..pa seveda je povezana z vsemi ostalimi cakrami….saj clovek ne mora biti tukaj in sedaj…., ce ga jebejo vzorci ostalih caker…….tk, da jest bom tkole rekla……korenine so v glavi……hahahaha…..
    Pa Tadej napise na strani 174….o sedmi cakri……EDINA STALNICA JE TOK SPREMEMB……evo, vecina ljudi se pa glih spremembam umika…….sej….take spremembe, ki si jih clovek sam zamislja in jih pod svojo razumsko kontrolo spreminja…….hja….to sicer so spremembe…….sam….to so pol kontrolirane spremembe…..tko kot vse v nasem zivljenju….kontrola…kontrola…….ce je povsod kontrola, je sedma cakra v zadnjih vzihljajih……..in….pol imate cist komod obcutek nerazumljenosti, nezmoznosti negovanja trajnejsih in globjih odnosov, lahko imate mocne eroticne predstave….,zeljo po socustvovanju drugih…… sram ter samozatajevanje…lohk tud samoponizanje…, negativne predstave o sebi…….sanjarjenje….potreba po priljubljenosti…..ali nepogresljivosti pri drugih….lohk ste nervozni…..mate revmo….isias…izpadanja las…bolezni ledvicc….sečil…….
    Sem se zadovoljno rezala, k sem v lanskem letu v knjigi Osma cakra od Jude Currivan, prebrala naslednjo predstavitev caker……
    Pravi..””””Cakre bi lahko primerjali s sedmimi nadstropji poslopja,v katerem so “poslovni prostori nekega podjetja”……..
    V prvem nadstropju je tehnicni oddelek ( korenska cakra-prva cakra ). Ta zagotavlja, da so vse koristnosti in zmoznosti, ki podpirajo dejavnost podjetja, dobro osnovane ter imajo trdne temelje.

Nadstropje visje (spolna ali sakralna cakra-druga cakra ) je kadrovski oddelek, ki skrbi za primerno oskrbo vseh v organizaciji.

V tretjem nadstropju ( cakra solarnega pleksusa -tretja cakra ) si prizadevajo za cim vecjo operacijsko uspesnost. To dosezejo tako, da vse aktivnosti potekajo usklajeno ; tako izrazajo namen in kreativnost podjetja.

V cetrtem nadstropju ( srcna cakra-cetrta cakra ) skrbijo za to, da je vsem odnosom z interesnimi skupinami podjetja zadosceno in, da se jih spostuje.

Oddelek za prodajo in marketing je v petem nadstropju ( grlena cakra -peta cakra ). Tu so zadolzeni za to, da je uslisan glas podjetja in, da sirni svet pozna ter uporablja njegove unikate.

V sestem nadstropju ( cakra tretjega ocesa – sesta cakra ) domuje ekipa, ki je odgovorna za stratesko nacrtovanje. Tu nastane notranja vizija, ki pa poovezuje vire in zmoznosti organizacije z modrim dojemanjem zunanjega sveta ter tako varuje in ohranja izobilje.

V zadnjem, sedmem nadstropju (kronska cakra – sedma ) pa je sejna soba, kjer ocenjujejo raznovrstne dejavnosti, ter preucujejo dobrobit in odnose podjetja z zunanjim svetom.

Podobno, kot so prva tri nadstropja podjetja v prejsnjem primeru primarno osredotocena na organizacijo, so prve tri cakre osredotocene na nas, saj poudarjajo osnovne fizicne in custvene potrebe ter tiste potrebe, ki so povezane z varnostjo nasega organizma, in to, kako pravzaprav prezivimo v svetu.

V cetrtem nadstropju, ki predstavlja cetrto oziroma srcno cakro, se zacnemo odpirati in socustvotati s sirnom svetom. Nadstropje visje pa zacnemo izrazati edinstven proizvod, ki ga lahko ponudimo – sebe.

Ko se vzpenjamo po poslopju nasega namisljenega podjetja, lahko v vsakem nadstropju pogledamo skozi okno in imamo cedalje boljsi razgled na okolico. Podobno je tudi takrat, ko se dvigamo po svojih cakrah : pogled nasega telesa na sirni svet se siri.

Ko dosezemo sesto nadstropje oziroma cakro tretjega ocesa, ze lahko zdruzimo svoje razumevanje o tem, kje smo, z dojemanjem, kako iti naprej tako, da smo poravnani s svojimi viri in visjim namenom. Z gledisca sedmega nadstropja posedujejo direktorji vsesplosno vedenje o celotnem podjetju in njegovih interakcijah s sirnim svetom. Podobno tudi iz zavedanja kronske-sedme cakre pridobimo celoten pogled nad svojim ego-jazom in kako se povezujemo z drugimi.

Glede na našo raven zavedanja, ki se izraža v vsaki čakri, od korenske do kronske, bomo na različne načine tolmačili zunanje okoliščine oziroma dogodke, ki so – objektivno gledano – pravzaprav enaki……

slismoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br večer,
    se že čist voha pomlad ane ?……povsod zvončki, trobentice,mačice, podlesk, pa pri nas so že ciklame vidne, prav neverjetno kako je začelo vse brsteti…..živeti…..tudi ljudje so prišli na vrtove…..koplejo….štihajo……po obrazih se jim vidi, da jim paše delo z zemljo……res je vse zaživelo…
    Sej zima pomeni počivanje, dnevi so krajši, narava počiva….pozimi je čas za ….premišljevanje o preteklem letu, …rekapitulacija…..pri taki rekapitulaciji, ali samopsihoanalizi je človek v bistvu v neaktivnosti presneto aktiven……
    Mi že tisočletja živimo v energiji jaz tebi – ti meni……..hahaha……samo, da je to v zadnjih stoletjih čist preveč našponano…….posebno zdaj……se mi zdi, da je prišlo res že čist v explozivno točko, tako, da mislim, da kar ima za počiti, naj kar poči……kva pa čmo…..in tole naše bolečinsko jedro, ki ga večina med vami zavestno napada z raznoraznimi tehnikami….branjem knjig…..delavnicami……tole naše bolečinsko jedro mora pač počiti…..bum….bum…..hahahaha……da vsak zase zagleda svojo lepoto….brez primerjav…… in začne seveda še bolj zavestno soustvarjati, živeti, v skladu z energijo valovanja vesolja v naravnih ciklusih……brez strahu, kajti strah je za mene miselni konstrukt, ki si ga zgradimo zaradi nekega dogodka v našem otroštvu, ki pa sploh nima v bistvu večjega pomena, kakor ta, da smo takrat pač skasirali energijo strahu zavestno s telesom skozi čustva in v povezavi z mislimi o nas in svetu, ki nas obkroža…. Tako, da vsak ima svoj dogodek, ki pa v bistvu res ni vsebinsko tolk pomemben, ga ni potrebno posebno iskati v svoji preteklosti, razen, če koga pač izrecno zanima…..ta….ga bo že najdu…..vedno lahko najdemo v naši preteklosti vse, kar nas zanima…..samo moramo si dovolj želeti zaradi nas samih, naših transformacij……in ne smemo….biti odvisni od cilja, se pravi, da se ne obremenjujemo, kdaj in kako bi radi našli dogodek………
    Recimo….v tej energiji jaz tebi- ti meni….hahaha….se zlo radi pritožujemo…..ni problema……hahaha…..se pritoževati…..hahahaha….kajti zmaterializiran ego ceni včasih sebe preveč, včasih pa se umakne v svojo užaljenost…..hahahaha, jest sem bila v preteklosti ravno tukaj carica, al sem se nadcenila in se naduvala, al sem bila pa užaljena….hahahahaha……mislim, da smo si podobni ….hahahaha…tako, da pritoževanja so stalnica energije jaz tebi – ti meni, gre pač enostavno za primerjanje….
    Kaj recimo narest, ko opazimo svoje avtomatično pritoževanje..?…..jaz mislim…., da je najbolje….ne takoj reagirat….samo opazovati svojo avtomatiko v mislih…..kakor, da se opazujete…se umaknete vase….in se samo poslušate….sprejemate….kar slišite…….in se zavedate čisto zavestno, da vi niste ta glas, ampak tisti, ki ta glas posluša…….probajte se zasledovati……in probajte se samo poslušati…..nč jeze…..samo poslušajte se…..kajti sčasoma se boste sigurno začeli zavedati, da vi niste ta glas…ta glas je konstrukcija vašega zmaterializiranega egota……to je recimo tudi ena taka pot do bolečinskega jedra……
    Poglejte…….jaz gledam takole…..v pritoževanju je v bistvu naš vedenjski vzorec, ki ga izražamo skozi naš Ego, v trenutku, ko se zavemo Ega, to ni več Ego, ampak le star pogojeni vzorec….hahahaha….in, ko je prepoznan…..hahahaha…sprejet brez obtoževanj…….lahko po domače rečeno živi še nekaj časa, ampak vsakič, ko je prepoznan izgubi del energije …..in sčasoma izgubi svojo energetsko moč, ki vleče človeka v nižje frekvence…..
    Tako po domače povedano, če mi širimo zavest o samemu sebi , se po drugi strani rešujemo našega zmaterializiranega pogojenega egota, ga pucamo, dematerializiramo, ker pač zavest in zmaterializiran pogojeni ego skupaj resnično ne moreta obstajati…….hahahaha….

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Hejga,

danes je praznik…., saj …..jaz tudi včasih nisem vedela za tale praznik…..ampak…evo, dons je praznik……čestitam vsem…..prošli smo temo…..prihajamo v svetlobo….novo življenje…..novo upanje….prišel je čas obnovitve življenja…….ja…takole so vsi stari narodi slavili današnji dan…..enakonočje…….potem so pa kristjani povzeli praznik in ga imenovali velika noč, kjer se tudi praznuje zmaga življenja nad smrtjo….kajti Jezus je vstal…..hja…..ti čudoviti ritmi narave……

Saj vem, da tkole, ko nekateri živite v mestih, da lažje ignorirate ritme narave, povsod je elektrika, gretje, ..udobje….branje knjig……televizija…..in se mraz in zima po moderno prežene……hahaha
    Ampak ne moremo pa zanikati enakonočja in vse je povezano gor-dol, noter-ven, levo-desno,…hahahaha……torej ritmi narave vplivajo na nas…..in, če so naši predniki slavili današnji dan…..kao največji praznik…..si mislim…..zakaj ga ne bi še jaz…..hahaha…..mi je prou pasalo….zjutraj…..tud pesjanar je dons imel neverjetno velik energije……..tko, da sva udarla ta dolg sprehod…….sva se mal plazila……hahaha…tud po kolenih….hahaha….nad koriti….reke……zdej je fajn, ker še ni tako zaraščeno, pa reka ima čudovito barvo…..v bistvu…..ima barvo Amazonita, kamna, ki sem ga že omenjala…..in, danes zjutraj sem ga imela v roki, ko sva s pesjanarjem kolovratla ….hahaha….po vzpetini, tik nad reko…..sva najdla čudovito točko na goli skali…in pod nama …..prepad….no …..korita reke…..tkole zjutraj je preprosto veličastno……sveže…..čistina……jest jo vsak dan užgem eno meditacijo …..hahaha…..v naravi……na čist različnih koncih…..kjer mi pač tist trenutek uleti……in danes….sem sedela na skali……nad reko…..ob prijetni spremljavi žuborenja……in ……žvrgolenja……in …..brstenja……in se potopila v trenutek ……..v takem trenutku vem, da sem čisto varna ali sedim na skali….al na veji…….nč važen……jaz sem trenutek….le kdo bi mi kej hotu…….mi še na misel ne pride……ob vsej tej lepoti…in energiji……hahahahaha….

Pa zdele sedim…in klofam tole na lapi topi, pa mi uleti, da je res en poseben dan dones…..preprosto…..res se je začel čas obnovitve življenja…..enakonočje…. ne moremo zanikati…….pa premisljujem, pa mi uleti zdele, da verjetno vsi kej neodobravamo……sej…z neodobravanjem ni nč narobe v kolikor se skomunicira……, če pa je neodobravanje dolgoročno…..hahhaha….pa preide v zamero…..pol je pa čist vseeno ali je usmerjeno na človeka ali na sistem….oziroma…….na karkoli…….se pravi, če je zamera…to pomeni biti enostavno v stanju proti…..torej predstavlja zamera maxi, xxl del našega zmaterializiranega egota……..lohk čist komod rečemo……, da je zamera breme starih misli in čustev….preteklost……., pa seveda imamo zamere na kolektivni ravni, kakopak……ampak…….tkole, če pomislemo na zamero, to pravzaprav sporoča, da ima naš zmaterializiran ego prav in se s tem krepi……in zamera na enem področju, bo enostavno posrala tudi vsa druga področja……tako, da tele zamere d.o.o al pa zamera s.p…….hahaha so precej težka energija…….ki človeka vleče k tlom…….in zamere…seveda…..so preteklost…….ni druge……če jih sami nebi oživljali, bi bile mrtve….., kajti sama preteklost ….hahaha…..sploh nima nobene moči nad nami, da nebi živeli v sedanjosti……ampak….hahahaha…..ima energija zamer…….. prizadetosti….užaljenosti…..besa…..nemoči…….ta energija pa ima moč, da vas vleče iz tukaj in zdaj………zdej pa, če se komu še vedno da iti zamera d.o.o……pa te stvari….pol se oklepa svoje preteklosti……hahahaha….k hudič križa……pač…..nekdo …zgleda, da mora bit kriv……je ego tko določu……hahahaha……ta egomanija…….nikad…..kraja……tuki zavest nima kej delat…….

Drgač pa….hahaha….tkole….recimo….ko odkrijete pri sebi zamero……seveda bit popolnoma iskren do sebe…..zavedajte se samo misli….ki ohranja zamero……vi niste ta misel……… in sprovocirajte čustvo, ki paše zraven zamere…..in ne si zdej prizadevat odpustiti, ker je to spet prizadevanje, ker, če si morate fulll prizadevati za odpuščanje….pol je tako odpuščanje brez veze……odpuščanje se bo zgodilo samodejno……in sicer,……. ko vi ozavestite, da pač……. zamera nima drugega pomena,…… kot, da vam krepi vaš zmaterializiran ego,…… ki je pač vedno lačen…..hahahaha……če tkole pogledamo….prou vsak zmaterializiran ego zamenjuje mnenja in stališča z dejstvi….hahaha……..pač ne vidi razlike med dogodkom in svojim odzivom na dogodek…….nima teh očal……..preverjeno……….hahaha ………tako, da dejstvo in mnenje se lahko loči samo s pomočjo zavedanja………in….hahahaha…..nikakor ne mišlenja……samo s pomočjo zavedanja…..se lahko gleda na položaj na eni strani….in na drugi strani na jezo, bes, nemoč, ki jo čutite do svojega položaja……….zdele sem se spovnla, da sem nekje prebrala……hahaha, da je popolno poistovetenje s čustvi in mislimi enostavno norost………hahahaha……ni, da se neb strinjala……hahahaha……….

Tk, da dons je praznik…..po temi………gremo v svetlobo…….dejte opravit vsaj s kakšno zamero…….., ker je čist brez veze živet v energiji, ki vas vleče v preteklost, pol je pa čist vseeno za kakšen dogodek gre……tukaj in sedaj je praznik……..ne ga zamudit……...ne pozabite….ljubezen se ne spominja žalitev………ljubezen pozablja….

slismoHeart

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Br dan,
    pr nas je že od zjutraj mistično……prou zares…….sva s pesjanarjem že zjutraj pela…..magla svuda, magla oko nas…….hahaha………pa mal rosi, ga dons bolj noter žuram…..hahaha…žur mora bit….je dons prvi pomladanski dan, tk, da vsak dan lohk človek najde za praznovanje…..hahahaha……men je zgleda vsak moment praznik….hahahaha…….pa dihala sem tud……..povezano……ni blema……pa mantro sem imela čist tapravo…..hahahahaha………
    Sem bila pred dnevi vesela novice, da sta frenda rodila……zdravega fantka…..ja….kolk pa lepo….te nove nedolžne dušice…….bravo……..pa, če tkole pomislim…….dojenček…..čista energija…..intuitivna……brez strahu……pol pa v določenem momentu pride do pač nekega dogodka…..in evo je že strah fizično prisoten v telesu skozi čustva….povezan v mislih z dogodkom….skonzumiran …in okol tega našega prvega skonzumiranega strahu začnemo umetniško….hahahaha….vsak zase ….vsak skozi svoje izkušnje…..razvijati …naš ……zmaterializirani ego….ne gre drugače…..evolucija zavesti……hahahaha…….in intuicija pade v pozabo….

Pa bi danes napisala o mojem dogodku, prvemu dogodku, pri katerem sem skonzumirala strah……..sej ne, da bi jest kej posebno hotela vedeti za moj prvi dogodek….hahaha….me je pa mal zanimalo…..pa sem ga doživela v eni od svojih meditacij, pa sploh nisem imela namena v meditaciji karkoli spoznavat iz otroštva……hahahaha…dogodek je enostavno uletu…..v bistvu sem samo opazovala……..samo sebe-čustva in dogodek v polni sliki……..in po meditaciji….sem razumela…..in bila globoko hvaležna……za moj uvid……

Napisala sem, da je fotrič bil kot informbirojevc zaprt mal več kot deset let…..no, ko uleti iz zapora…..se zelo hitro poroči z mojo mami …..in evo….mene……hahaha….matr so me bili veseli, davnega leta 1959…..vsaj men se zdi….hahahaha……..energija v katero sem se rodila je bila itak polna strahu……kva pa čmo……fotr se je bal sistema kot hudič križa…….pa čist je bil na koncu z živci, pa seveda so bili vse drugi krivi……..pa te stvari…..ampak…..ljubezen do mami ….pa svoboda….sta ga pa tud mal pokonc postavla…..tk, da so me bili čist veseli……..hahahaha…….Ta energija, ki je bila pri nas doma…..se je meni pač zdela čist normalna, domača, saj druge dojenček ne pozna…..hahaha…..in kot dojenček sem se počutila čist varno v domačem okolju, tako kot vsak dojenček……..
    Pa sem se taprvo plazila po tleh…..hahahaha…..najprej rikverc…….hahaha…pol pa naravnost…..tako…kot vsak otrok……in pol sem shodila………hahahaha….v nedeljah ssmo odšli skoraj vedno do moje stare mame in ata na obisk…kosilo…….. nasproti hiše od stare mame je mala cerkvica z obzidjem okoli, ki je sicer kar visoko, vendar pa je na eni strani tudi dokaj nizko…..je pač mal v hrib……..bilo je poletje, se še dobro spolnim svoje oblekice, ki je bila ista, kot zavese v dnevni sobi…….hahahaha……taka bela z rumenimi pikami, vsa v volančkih …..hahahaha……mami je pač mojškra……hahaha………, stara sem bila sedemnajst mesecev…..hahaha…..fletkana……postrižena na kahlo…hahaha….pa čist preveč živa………nisem mogla bit pri miru, sem imela mevle v riti, je reku moj star ata….hahhahaha……….pa stojim pred cerkvijo z mami in atejem…..pa seveda še polno drugih ljudi……so se včasih po maši še mal pomenli……hahaha…..pa jest vsa živa…….pa se zmuznem med tastarimi……in hopla….sem že bila na obzidju……vsa vesela……čist srečna…..in tudi čisto varna…….moj občutek varnosti je bil popoln…..in seveda hodim po obzidju in maham ………mami…..ati…..juhu……in maham……..in kar naenkrat mene nekdo zgrabi, bil je foter……me čist agresivno potegne iz obzidja….in se začne dret na mene….pa še po riti sem jih dobila…..pa mami je bila čist preč……..takrat….točno v tistem trenutku……sem kot otrok prvič občutila fizično v povezavi z dogodkom – strah…………..
    Sej ata ni nč narobe naredu…..ane…….ko me je zagledu tam na obzidju, kako se zviram in maham…..seveda se je ustrašu za mene….pa mami tud……in je hiter prletu, me pograbu…..postavu na tla….., ker se mu je pa oddahnilo, da se mi ni nč naredil…..se je pa pač začel dreti name…..kaj vse bi se lahko naredilo……..kako naj si otrok razloži ta strah in dretje v svoji glavi……….kako…….jaz sem si zgleda tako, da me je še cel življenje jebal in to fejst…..saj, ko sem uživala v nečem…….v čemerkoli……sem, takoj, ko sem se zalotila, da uživam….dobila slabo vest……in je bilo z užitkom konec………….tako, da od tistega trenutka dalje…..je bilo konec z mojo brezpogojno varnostjo……..začela sem graditi svoj ego, ki pa je bil, tako kot pri vseh v pogojenem stanju…….in brezpogojno….je bila samo še beseda………hahaha, ki pa sem jo spet odkrila pred štirimi leti…..res nisem vedla…..kaj naj bi pomenila…………danes jo spet živim…….brezpogojno……in razumem….

Tako lahko vidite, da dogodek, ki je bil odločilni v mojem življenju s strani začetka gradnje zmaterializiranega egota……ni nč posebnega…….vsak ima svojga……..zato živimo, to je naša karma……….

slišmoFlower

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

zlati rez wrote: ……hahaha…………..hahaha……..hahahaha……….hahahaha……….hahahahaha………
    …hahahaha………hahahaha………hahaha……….hahahaha…..hahahaha…………….hahahaha………… hahaha…..in…..hahahaha………..hahaha………hahahaha……….hahahaha……….hahahaha…………hahaha………, …..hahaha……..hahaha…….hahhahaha……….pa ….hahaha………..hahaha,

slišmoFlower

A mi zaupaš, v čem je štos, da se v večini postov tolk rolaš? Matr, sj je res že kar dolg, odkar smo se vid’l v živo, ampak sploh te nimam v spominu, da se v živo tud non stop rolaš (o.k., vsaj na ta način neLOL)

zvedavi Pretnerček
    Daigu2010-03-22 19:51:54

Lepo je če deliš
    robi
    Participant

Zlati rez, a misliš da lahk sam eden tak dogodek tolk fejst vpliva al kaj?

Lepo je če deliš
Prikaz 148 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.