Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 848 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

Halooohahahaha…

ejga, ejga, draga strelka…..od foha al pa ne…hahahaha…. malinov sirup nisem še nikol delala, tk, da bom vesela tvojih napotkov…….pa hvala za napotke okol rmanovega oljaThumbs Up…..tut tuki v naravi ne videvam velik malin, na vrtu sem jih pa lansko jesen posadila, pa sem letos dobila marbit ene deset malin in so ble njami…..sem se jih pa bogato najedla, ker majo frendi maline…

hahahaha…..tole moje javljanje se je mal zmanjšalo….hahahaha…hja, tk je to….včasih več, včasih manj, včasih fulll, včasih nič……hahahaha……vas pa berem prou z veseljem in prtisnem na marjeticah na play in si zapojem k ena tavelka….hahahaha…..sem se danes režala, k sem pogledala v marjetice….namreč včeraj sva se s frendico, k tut že leta ni bila v stari ljubljani, sprehajale ob ljubljanici pod vrbami, po trnovem…. in sem si mal prepevala zlato ladjico…no, ja, sva jo tut na kakšen pir zavile, pa mal jest, pa te zadeve….vinček ob hrani je bil fenomenalen, kuker rdeče vino iz gruzije, provzaprou so bla tri različna rdeča vina, eno suho, polsuho in polsladko….na zdravje….hahahaha…. sem hotla rečt, da, k sem danes pogledala v marjetice in zagledala spet zlato ladjico so se mi usta kar razpotegenla v nasmeh in k sem prtisnila na play mi jo je čarunalnik odsviral brez presledkov….maatr, cel čudež…havala…..juhej….ma, ja, tale zlata ladjica me pač spominja na en del mojga cajta, ki sem ga skozi svojo zgodovino nekako hotla pozabiti….bila sem noseča osemnajstletnica in nobeden ni vedel, počutila sem se v bistvu fulll zaskrbljeno, osamljeno, polna nekih skrbi, ki jih prej sploh poznala nisem in razumela sem, da se mi bo lajf z otrokom spremenil, sam nisem lih vedla kako in tega me je bilo strah, občutila sem tut fulll razočaranje nad samim seboj, kuker, da sem izdala sebe ….hahahaha…in v tem cajtu se je na radiu pač veliko vrtela prav tale zlata ladjica in mene je melodija in besedilo čist prevzelo, bila je prouzaprou del moje zgodbe…..hahahaha….in, ko se je vrtela na radiu, sem jst čist not v popevko padla in uživala in to so bili redki trenutki brezkrbnosti in sproščenosti v takratnem cajtu…..hahahaha…seveda sem podobno razočaranje nad sami seboj oziroma še močnejše doživela, ko sem pristala pred leti v priporu, ker je frendica poklicala anonimno številko policije….in vendar nebi danes spremenila niti milimetra svojega lajfa….njet, niti milimetra…hahahaha….sem človek, ki mora dobiti dogodke v meni močni obliki, da sem se lahko začela zavedati, da cel svet le ni takšen, kot ga vidim al pa doživljam jaz, da ga drugi lahko čist drugače doživljajo….tako sem začela spoznavat svoj svet, kaj mislim, kaj čutim… in ga posledično sprejemati,oziroma, kot sama pravim, da sem se šla samospoznavanje, kuker spoznavanje svojega miselnega procesa, svoje manipulacije, kupčkanje, zagovarjanje, obtoževanje in predusem guno kajboče v vsakdanjem dogajanju….juhej juhej……matr je fletkano….spet nakladam, ane…..hahahaha…s tehnikam ni nč narobe, je pa z ljudmi, če mislijo, da jim odpirajo vrata v nek duhovni svet….in seveda, če ljudje delijo sebe na nevemkoliko teles, kuker duhovno, astralno, blablabla…potem se v lajfu, v svojem miselnem procesu ukvarjajo s temi svojimi telesi in se konektajo z nevemčim, eden s torzijskem poljem, drugi z belimi duhci, tretji kanalizirajo svetlobo, četrti so v enosti ….blablabla….da pol na koncu mogoče ugotovijo, da je le samo življenje in da je pomembno kako mi dogajamo, doživljamo odnose in ne kako bi jih radi…..prvo je spoznavanje, kako jih doživljamo….in, če je človek iskren do sebe, bo spoznaval svojo miselno rutino, svoj razum v zvezi z občutki oziroma čustvi in res je dober napotek v lajfu kuker, ne delaj drugemu tistega, kar nebi rad videl, da bi drugi delali tebi ….in mogoče s tem dal možnost drugemu delu razuma, da pride do veljave oziroma do harmonije v možganih….hahahaha……..nevem…..spet mal nakladam…..hahahahaha….

ejga, tele forumske debate okol tele duhovnosti so da best, mene nasmejejo čist iskreno do solz…..hahahaha….duhovnost je dons pač odlično prodajno blago….hahahaha…….se pravi, da se je treba it neke tehnike, da potem mogoče pogruntaš, da je treba tehnike končat, ker se potem lahko začne življenje, pa fajn je tut, da skrivaš pred ljudmi, sej zdej ne vem, kva je za skrivat al to, da se greš tehnike, al to, da se jih ne greš več, pa če bo kdo vrgu kakšno masko stran iz beneškega karnevala bom jst čist srečna, če mi jo podari…..hahahahaha…..sej pravm, da sem jst malo al pa velik zaostala in, če jst nebi zaostala, avto bi me zgazio…..hahahaha….tk pa fletkano sedim zdele na riti v senci s pogledom na zajeten kos vrta na katerem se prepletajo rožce v bolj rumeno oranžnih barvah z zelenjavo,paradajz dobiva že rdečo barvo, kamilice dišijo omamno…..zadovoljna, vesela, srečna.si…..hahahahaha….in nazdravljam ŽivljenjuBeer….aja, mam pa radler za nazdravit, tut oredu, provzaprou lih prov……hahahahaha….aja, pa čist brez vsakih pogojev vas mam preprosto rada in sem rada v naši virtualni družbi, drugače si sploh nebi vzela časa za forum….hahahahaa…………hahahahaha…..

pozdravčke iz sončne, dons mal vetrovne dolenjske riviere……juhuhuhu…..želim vam veselo dopustovanje, pravjo po teveju, da je boljš it na pijačo v senco, kot pa se preveč izpostavljat soncu, al sem pa jst napotke spet čist po svoje razumela….na zdravjeBeer……hahahahaha……bilo kuda želim vam vesele dni svuda….hahahaha…..

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Sem se premislila ….pa sem raje maline zamrznila …Smile.

Da jih bom še pozimi miksala z banano ..njamiBig smile.

Najmanj vitaminčkov uničiš….ne bom nič soka delala ..tko da tud napotkov ne bo.

Oh jaz v marjetke prilepim ..kar mi v tistem momentu na misel pride ..oz. kar mi je v tistem momentu všeč …

In so bolj moji občutki ..kot pa kakšna zdravilna tehnika glasbena za odpirat al pa zapirat čakre…

čeprav se to tud dogaja …Big smile.

In tale zlata ladijca …je lepa pesmica ..čeprav jo šele sedaj zastopim, kot tudi te stare popevke …Big smile, takrat sem bila še mlajša ..pa sploh nisem besedila poslušala…no že ..ampak predstavljaj si kot tisto malo Lino , lanskoletno zmagovalko na talentih …tko poje ful tako pesem za odrasle…..ampak ne zato , da jo gane ampak zato ker ji je všeč…Big smile.

uživaj Rezina …Wink

jp tale instan internet ma svoje prednosti pa tud slabosti …Big smile

strelka2011-07-09 20:03:45

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Haloohahahaha….

ejga, ejga, tole z malinami si za moje pojme da best premislila….si čist predstavljam tale malinin-bananin njami, še posebno ko je zunaj sneg in je temperatura pod ničlo….juhej…

hja….a marjetke pa čakre….hahahahaha….ta je dobra kt svina…..hahahhaha…si me nakrohotala do solz……sej zdele je polna luna pa te zadeve, kuker imam opravičilo, da lohka kej prjavim, pač rečem, da ne vem, kva je blo, ker luna na mene tk vpliva….hahaha…hočem rečt, da so tvoje marjetke men čist zdravilne, sem zdele čist pri kuker zdravi zavesti, no to jst mislem…..ma, sej je itak važen kaj jst mislim o sebi in ne kaj drugi mislijo o meni…hahahaha…hahaha… in še enkrat bi rada rekla, da so tvoje marjetke za prmej zdravilne….hahahaha….namreč, jst jo večina prepevam, če poznam komad, če ga pa ne poznam in mi prekinja, ker mam instant internet, pa kakšno svojo, ki mi pride na misel, lepo zapojčkam….sej poznamo guno, kdor poje, zlo ne misli….hahahaha…..in je čista resnica, takrat, ko poješ, namreč poješ in ne moreš misliti nič drugega….hahahahaha……tk, da muzka je vsa zdravilna….nekatera nam ni všeč, to pa ne pomeni, da ni komu drugemu….in takrat, ko je človek skupaj z muziko, ali poje ali igra, ali pa preprosto posluša in je noter v muzki, takrat ne misle na nič drugega……je en mir v naših glavah…smo čist prisotni in tukaj in sedaj……hahahaha…..tk, da se mi zdi, da temu po tanovem rečejo generiranje torzijskega polja al pa čučanje v praznini…..hahahahaha…..kere hude nebuloze, kuker sem prebrala na forumu, da, če generiraš torzijsko polje, da si izključno v praznini, ampak si z zavestjo iztočasno še drugje, ampak poskušaš drseti globje in globje v zavest samo, ki je ena sama prisotnost in naboj trenutka tukaj in sedaj postaja tako močan, da čas, ki ga lahko čutimo pri brzenju čez življenje izgubi svoj oprijem in globje, ko se potopiš v to prisotnost, dalj časa te drži ta naboj prisotnosti tukaj in sedaj…..no, draga strelka, naš dragi glas je tole lepo opisal….hahahaha….in, ko prtisnem na tvoje marjetke sem čist prrisotna kuker tukaj in sedaj in ko mi zasvira kakšna pesemca, ki mi je všeč, sem po tej glasovi razlagi še bolj prisotna v tukaj in sedaj in naboj postaja tako močan, da čas izgubi svoj oprijem in bolj ko pojem al pa plešem, oziroma globje, ko sem v pesmi, bolj se potopim v prisotnost in dalj časa me drži ta naboj prisotnosti tukaj in sedaj, no, ja vsaj tolk časa, kuker časa se vrti komad..hahahhaha….pol sem pa spet v tukaj in sedaj, tut brez muzke….hahahaha…hvala dragi glas na razlagi, zdej vsaj vem,ko pojem al pa plešem, al pa samo poslušam muzko, da sem skonektana na torzijca in padam v praznino in pol sem tukaj in sedaj….hahahahaha….ampak, jst se lih tk počutm tut ko kuham al pa jem, al pa kakšnega spijem, al pa čvekam z vami, tk, da se mi počasi dozdeva, da je z menoj res marbit marsikaj narobe, ker je mogoče mal čudno, da mene ta naboj prisotnosti tukaj in sedaj nč ne spusti….hahahahaha….ma, ja, včasih so rekli, da se brez ciganke nč ne ve….konec koncev pa zadnje leto živim na dolenjskem, pa bo tut mogoče kakšna ciganka, pardon romkinja mim pršla, pa se bova marbit kej zmenile, pa bom kej zvedla od tukaj in sedaj…hahahahaha…do takrat bom pa nazdravljala Življenju, se ga radostila in bila preprosto hvaležna in srečna da živim…..juhej….. čist po domače povedano jst sem življenje…..hahahahaha…..

iiiiiinnnnnnnnnnnn tttoooooooooooo so še vedno nebuloze, ki jih prebirate na lastno odgovornost, za podrobnejše informacije se obrnite na svoje dohtarje, farmacevte, šamane, bioenergetike, natakarce,prfokse, uradne uslužbence…. pa te stvari…blabla….po domače lokalne dilerje……in, če nobeden od njih ne ve odgovora na vaše vprašanje, je to mogoče samo znak, da odgovor že poznate…..hahahahaha…..

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

presnet nazaj …jaz sem pa mislila kolko sem kunšt to povedalaLOL.
    V bistvu sem se spomnila na to .. no mojo in njegovo prerekanje kolko je kdo bolj pameten … sem se spomnila na člana Breza…ko je modroval o glasbi pa mantri ..pa kaj je visoko pa kaj je nizko ..pa kaj je dobro pa kaj je slabo …
    potem sem se tudi spomnila na enga forumaša..ne tukaj …ko je, če je le imel čas pljuval po mojem glasbenem okusu …če že ne drugega ..je dobro moja glasba vplivala na jegov0o presnovo …LOL
    No potem je bil že toklo obupan da ga je že moje zdravje predvsem moje psihično zdravje zaskrbelo ( vse zarad glasbenega okusa)…pa je že pripisoval mi vse živo …Big smile.
    No ja zdej se temu smejim …takrat me je pa žalil…v bistvu ne žalil ampak prizadel …pa ne zarad mojega glasbenega okusa ..pa ne zarad mojega kaj vem slovesa …ampak zato ker je to počel iz čiste žlehtnobe …zanalašč , ker je vedel da se sikeramSmile

Zdaj pravim
    na mu bo sreča v življenju čist zares pri vsej zavesti podzavesti nadzavesti , nezavesti …Big smile, lepa žena -al partnerka pa kopico otok …psov pa mensezdi ne maraLOL.

Fora je pa bila samo to …da sem se jaz sproščala takrat ob glasbi …jp pa strah me je blo kako bom šla na operacijo , ko so čisto nekaj slučajno najdli zdravniki in pripisali kar hudo diagnozo…pa tko naprej …skratka človk ima čist druge probleme ….ampak potem enga pametnajkoviča bere po forumu…ki mu je mogoče mal dolgčas …pa se on tud sprošča …Confused, pa se tista zajebacija njegova čist drugače dojema ….Smile

No ja vidiš tud men spomin deluje …pa se sproščajo kakšni miselni vzorci pa procesi …tud ko samo kaj v nebuloze napišem al pa kliknem v marjetke …Big smile.

Pa najbrž se to vsem dogaja …samo da temu ne dajejo pozornost ….al kako …samo ne vem kako to potem premelejo v sebi …pa rečmo al odpustijo …al preskočjo ….

zato mi marsikaj ni jasno tudi ko kaj tukaj na forumu preberem …npr. ne daješ pozornost strahu potem straha ni ….
    ja pa če strah je ….najbrž boš pomislil kaj te je strah …in zakaj te je strah …Smile.
    Že ljudje imamo tak čist naraven mehanizem v sebi …al se fajtaš ali pa bežiš… se našopaš z adrenalinom. …
    zdaj marsikdaj to ni možno izvest da bi enga na gofljoBig smile, al pa da bi zbežal …
    kaj potem naredit da ta stres mine …????

al pa kaj vem si jezen …la pa žalosten ….da ne bomo nonstop o temu strahu …

Morem več knjig brati ..moja hiba sem tooolk lena za knjige brat …EmbarrassedTongue. Mora bit res zanimiva ….tisto pa tud v enem popoldnevu …no odvisno od obsegaBig smile

no zdaj sem še jaz po dolgem času nekaj na nebulizirala….pač da se bo saj kej dogajal …vsi zgleda rite v vodi namakajo …LOL

vsak bere na lastno odgovornost …kot tudi pišemo na lastno odgovornost ….Tongue
    mej se Rezina ….zdaj ni več tko vroče …Big smile

strelka2011-07-15 21:21:09

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Halooohahahaha…

juhej draga strelka….bravo…..temu pa jst rečem samospoznavanje….zgleda, da si nebulistka, to v mojmu jeziku pomeni, da si bolj pri norcih…hahahahaha…..se pravi, ko človek v dogajanju razpozna svoje miselne vzorce in jih poveže s podobnimi dogajanji v preteklosti, potem ne more več isto dogajati….. tako se človeku širi razumevanje, s katerim lahko pogleda širše na dogajanje in ne več one way ticket…..sej smo ljudje in imamo razum in lahko razmislimo…..hahahaha…..

hja, tale prizadetost je vsesplošna, pa zdej ni važno zakaj je človek prizadet…..prizadetost je pač prizadetost….in sama sem se pred leti v svoji zgoščenki spreminjanja, al pa sprejemanja sebe, al pa samospoznavanja srečevala s svojo prizadetostjo kot na tekočem traku….hahahaha….tk je blo….hahahaha…in sčasoma sem pogruntala, da, če jst pričakujem, da se bodo drugi obnašali, tako, kot bi se jaz, če bi bila na njihovem mestu, sem bila fejst razočarana in nemalokrat prizadeta….juhej….tako, da sem si pogosto ponavljala v mislih eno tako svojo mantro…..lahko je tako, kot jst mislem, lahko je pa čist nasprotno…sej na momente al pa kar dneve in tedne, mesece sem mislila, da se mi je zmešalo, kuker nč več ni blo tako trdno, kot je bilo prej v mojem miselnem procesu, sčasoma sem pa dobivala na razumevanju in preprosto sem vedela, da čim obtožujem druge al pa samo sebe, da je to moja miselna rutina, tako, da sem jo prekinjala s tem, da sem jo razpoznavala v dogajanju….sej takrat so me frendi mal čuden gledal, kuker kva se dogaja z menoj, ker so ble moje reakcije večkrat lih nasprotne prejšnjim…..hahahahaha…..z mnogimi kuker frendi sem se preprosto razšla….sej pravm, da z mnogimi frendi v resnici nismo niti bili frendi, smo bli bolj nekako navajeni druženja, al pa smo se družili zarad biznisa….res pa je, da sem frendom povedala, da nisem več kanta za smeti in, da tist kar govorijo o drugih al pa o svojih partnerjih nej njim povejo, da mene te stvari nč več ne brigajo, da pa se lahko kej kunstruktivnega pogovarjamo, naprimer o vrtu, zeliščah al pa karkoli drugega, le o tem ne, da kaj jim je pa nevem kdo zdej naredu, da so prizadeti, razočarani al pa privoščljivi, al pa nevoščljivi in, da nej vsak zase prevzame odgovornost in pove drugemu kaj si misle in ne, da se skriva za nekimi izgovori in kupčka sam s seboj in tako posledično z drugimi………hahahaha….no in tako se je seveda tudi prekinilo moje druženje….no, sej ne z vsemi, nekaj frendov je ostalo…..hahahaha….matr, je fletno živet….juhej, juhej, take žemlje sama jej…..

sej, ko sem se z drugimi pogovarjala kako kej oni hendlajo s svojimi miselnimi in vedenjskimi vzorci, sem dobila največkrat odgovor, da jih kuker transformirajo v belo svetlobo ali pa, da čistijo kanale…hahaha….pa sem povprašala eno frendico kva misle s tem, ko pravi, da čisti kanale…..pa pravi, da se uleže in se umiri in potem gre v en kanal in v drug kanal…..pa vprašam kje so ti kanali….pa pravi, ja seveda so to energetski kanali po telesu in, da jih kuker čisti in, da potem včasih ugotovi, da ima že vse čisto….hahahaha…sej, najprej sem mmislila, da se norca dela, ampak ona to čist resno….tk, da evo strelka, tale moja frendica se pač ukvarja s kanalizacijo, sej drugi se pa s transformacijo, al pa generirajo……hahahaha….tale transformacija v belo svetlobo se pa men lih tko zdi, kt guna od gunga šampona loreala, pač kupiš šampon in tvoji lasje bodo transformirani…..tk, da greš na delavnico, kjer te naučijo transformirat vzroce v belo svetlobo in pol jih več nimaš…..al greš pa v praznino in pol jih tut več nimaš, pa te zadeve….matr, na tržišču ni, da ni, da ni za kupit….hahahaha…..juhej potroštništvo….hahahaha….

hmmm knjige praviš….ne morem lih rečt, da sem velik al pa mal kuker duhovnih knjig prebrala…..kuker sem jih, je blo lih prou….res pa je, da tale knjiga ( psi ) ne spada med tiste duhovne knjige, ki govorijo o energiji in frekvencah….blabla…..ampak o miselnih svetovih in vsak ima svoj miselni svet….tk, da je men osebno teorija REI, ki jo knjiga razlaga skozi svetove preprosto genialna…spoštovati svoj svet in druge svetove v mislih, besedah in dejanjih……juhuhuhuhuhu….moram iskreno priznati, da jst tole knjigo prebiram in prebiram in se jo še kar ne naveličam in zmeraj spet kej novega preberem, za kar bi rekla, da pri prejšnjem branju sploh ni obstajalo……hahahahaha….ma, ja, sem pač malo zaostala…..no, ja, al pa velik, al pa nč…..juhej juhej, take žemlje sama jej….hahahahaha….

ma, se je fletkano vreme mal shladilo in včeraj mi je končno vrt zalilo, sej drgač zalivam na roke, kuker v smislu dve kanti po deset litrov in kvihtam, sem dobila ful fajne mišice na rokah, nimam nč mlahavo, pač domači fitnes…hahahahaha…sem slišala, da bo čez kakšen dan marbit spet kej padalao, pa bom dons sejala črno redkev, pa repo, pa tarumeno kolerabo….matr, paradajzi so res njami……jst se kar mal ubijam z njimi, jih namreč obožujem, al v solati, al v zosu….al pa kar tko iz vrta direkt v usta, okus je božanski….kvačm, jst rada kuham in jem….njami….tut tale kruh za lenuhe, ki ga pečem je pravo odkritje, pa tele moje sadne al pa zelenjavne pite…..njami…..pa deci tardečga vinčka zraven hrane, pa je spet lih prou…..hahahaha….na zdravje Beer

hahaha…. tale metalkina mačja družina je da best…..zdej, k pokličem metalka, prletijo še njeni otroci, tk, da sem rekla, da imam pač metalka narod in je vsem ime metalka…hahahahaha….so pa luštni k strela….ne vem al sem vam že povedala, da je metalka prnesla krepko čez pol metra dolgega mrtvega modrasa tamalim, ker jih pač uči jesti tut hrano iz narave, tk, da so se pol kar nekaj časa igrali z modrasom, pol so ga pa pojedli, pa dva polha je prnesla….tk, da pr nas je veselo…..pesjanar je tut mal zagona za sprehod dobil, ker je pač hladnejše…..sej, da bi zdej prou tekal sem in tja, to se mu ne da…..hahahaha…jo pa zjutraj okol šestih, sedmih počasi predelava nekaj kilometrov…..zdele pa drnjoha v krepki senci….juhej….

ejga, strelka, fajn se mej…..tut vsem nam želim fletkane in vesele dneve….in hvala šefu, k me še zmeraj brezpogojno gvera……pa vsem vam hvala, k tole žlobudranje preberate……matr, ste pa vzdržljivi…hahahahaha…..

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    zofija
    Član

[/QUOTE…..juhej potroštništvo….hahahaha….

[/QUOTE]

js bi tlelele sam dodala še eno hiper skromno besedo in sicer, to je hiperpotrošništvo!

Lepo je če deliš
    zofija
    Član

ups…ups….oprostitutek….to je theta potrošništvo z elementi rekonekšna pri katerem je prisotna stalna povezava z virom in močnimi energijami potrošništva………..neka tako bude…neka tako bude……neka tako bude…..hitro….hitro…..hitro……JE ŽE……

Lepo je če deliš
Prikaz 848 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.