Reply To: Nebuloze 1,618
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Nebuloze 1,618 › Reply To: Nebuloze 1,618
presnet nazaj …jaz sem pa mislila kolko sem kunšt to povedala.
V bistvu sem se spomnila na to .. no mojo in njegovo prerekanje kolko je kdo bolj pameten … sem se spomnila na člana Breza…ko je modroval o glasbi pa mantri ..pa kaj je visoko pa kaj je nizko ..pa kaj je dobro pa kaj je slabo …
potem sem se tudi spomnila na enga forumaša..ne tukaj …ko je, če je le imel čas pljuval po mojem glasbenem okusu …če že ne drugega ..je dobro moja glasba vplivala na jegov0o presnovo …
No potem je bil že toklo obupan da ga je že moje zdravje predvsem moje psihično zdravje zaskrbelo ( vse zarad glasbenega okusa)…pa je že pripisoval mi vse živo ….
No ja zdej se temu smejim …takrat me je pa žalil…v bistvu ne žalil ampak prizadel …pa ne zarad mojega glasbenega okusa ..pa ne zarad mojega kaj vem slovesa …ampak zato ker je to počel iz čiste žlehtnobe …zanalašč , ker je vedel da se sikeram…
Zdaj pravim
na mu bo sreča v življenju čist zares pri vsej zavesti podzavesti nadzavesti , nezavesti …, lepa žena -al partnerka pa kopico otok …psov pa mensezdi ne mara.
Fora je pa bila samo to …da sem se jaz sproščala takrat ob glasbi …jp pa strah me je blo kako bom šla na operacijo , ko so čisto nekaj slučajno najdli zdravniki in pripisali kar hudo diagnozo…pa tko naprej …skratka človk ima čist druge probleme ….ampak potem enga pametnajkoviča bere po forumu…ki mu je mogoče mal dolgčas …pa se on tud sprošča …, pa se tista zajebacija njegova čist drugače dojema ….
No ja vidiš tud men spomin deluje …pa se sproščajo kakšni miselni vzorci pa procesi …tud ko samo kaj v nebuloze napišem al pa kliknem v marjetke ….
Pa najbrž se to vsem dogaja …samo da temu ne dajejo pozornost ….al kako …samo ne vem kako to potem premelejo v sebi …pa rečmo al odpustijo …al preskočjo ….
zato mi marsikaj ni jasno tudi ko kaj tukaj na forumu preberem …npr. ne daješ pozornost strahu potem straha ni ….
ja pa če strah je ….najbrž boš pomislil kaj te je strah …in zakaj te je strah ….
Že ljudje imamo tak čist naraven mehanizem v sebi …al se fajtaš ali pa bežiš… se našopaš z adrenalinom. …
zdaj marsikdaj to ni možno izvest da bi enga na gofljo, al pa da bi zbežal …
kaj potem naredit da ta stres mine …????
al pa kaj vem si jezen …la pa žalosten ….da ne bomo nonstop o temu strahu …
Morem več knjig brati ..moja hiba sem tooolk lena za knjige brat …. Mora bit res zanimiva ….tisto pa tud v enem popoldnevu …no odvisno od obsega
no zdaj sem še jaz po dolgem času nekaj na nebulizirala….pač da se bo saj kej dogajal …vsi zgleda rite v vodi namakajo …
vsak bere na lastno odgovornost …kot tudi pišemo na lastno odgovornost ….
mej se Rezina ….zdaj ni več tko vroče …
strelka2011-07-15 21:21:09