Nebuloze 1,618

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Nebuloze 1,618

Prikaz 722 prispevka (od skupno 928)
  • Avtor
    Prispevki
    zlati rez
    Član

Haloohahahaha…..

zadnje dni je bila lunca, seveda, kar jo je še ostal…čist nore rdečkaste-oranžkaste barve… sem mislila na momente, da bo zagorela…res čudovito…mene tele naravne barve čist zmečejo, tk, da , kot en zadet norc strmim kot začarana v luno in zvezde…hja, pa tut v sonce in oblake…hahahaha…hahahaha…velikokrat se mi izoblikuje kuker velik oblak v obliko srčka in pol še fulll malih…hahahaha…hahaha…matr je fletno…lansko leto sem kamnje pobirala ob Nadiži v obliki srčka… jih imam celo kolekcijo, no, ja, sem jih tut že kar nekaj naprej dala…hahahaha…sej, zdej imajo pa oblaki, pa lunca, pa sonce obliko srčka…hahahaha….kva čem…po vsej verjetnosti živim pač v svoji realnosti, v svojmu svetu, kjer so semaforji preprosto v obliki srčka…člouk pač ne more druzga kot se radostno smejat, no, ja učasih se tko režim, da krulim zraven kt dobrodušna svinja…hahahaha….hahahaha…

sem se odločila, da se u tazaresne teme ne bom več umešavala…hahahaha…in svojo odločitev bom pač spoštovala, sej, mogoče se bom kdaj kasneje spet odločila, da se bom spet mal umešala…ne vem…zdaj je pač tako, da se ne bom…hahahaha…hahahaha…lahko pa tukaj nebuliziram kuker mi paše, pa še debiliram lahko, tk, da to je čudovit forumski občutek svobode, za katero sem preprosto hvaležna našemu šefu foruma in seveda tut usej ostali veseli forumski družbi…hahahahaha…hvala, hvala…love you alllll…Heart

no, pa sem tam v tazaresni temi equilibrium, pa te zadeve prebrala fullll luštno zgobico, kot prispodobo, ki jo je napisala Nataša…bravo Nataša…jst mam rada zgodbice…hahahaha…ma, ja jst sem tut člouk, ki si te zgodbice predstavljam v svoji domišljiji oziroma se kar postavm v njo in jo živim…hahahaha…eni pravjo temu marbit tut meditiranje al pa tut ne…hahahaha…hahahaha…pa sem se čist vživela v Natašino zgodbico o travniku in rožicah in plevelu in o hribčku in o hišici, ki je zgleda en cilj iz preteklosti in seveda o potki, ki pelje mimo čudovitega travnika, kjer je čista harmonija rožic in plevela do osamljene hišice na hribčku, ki je njen dom iz preteklosti…in čudoviti travnik sčasoma sploh ni večvabljiv, ker je v tej hiši vse, kar naj bi blo kao svet, kjer sploh ne rabiš nobene harmonije na travniku v bistvu sploh ne rabiš ne rožc, ne plevela, sam, da se drži pač te edine poti, ki jo vodi v to svojo hišo iz preteklosti…verjeten je hiša tut dober izolirana kuker proti vetru, da ne piha iz useh strani, pa tut okna mora imet, pa vrata, da slučajno nebi kakšna čebelica pribrenčala mimo s kakšnim cvetnim prahom in bi bila lahko katastrofa…hahahahaha…matr, to pa je klinika…hahahaha…no, ja, kuker kakšnemu paše…men se zdi, da je ta čudoviti travnik polno rožic in plevela naše življenje in dokler bomo bežali pred njim po neki poti na nek hribček v neko izolirano hišo…hmmm…sicer je pa to za moje pojme preprosto koncept inštitucije, ki se ji reče rimskokatoliška cerkev, sej večkrat se mi res dozdeva, da je večji procent new ageja sfinancirala pač preprosto cerkev…hahahaha…tk, da kar je meni pomembno pri tem čudovitem travniku, ki mu pač jst rečem življenje je vez, ki povezuje cvetlice in plevel…to vez- dogajanje je v bistvu potrebno prepoznavat v vsakdanjem delovanju, vendar pa je zato potrebno imeti železna jajca in ene vrste noro voljo, da se človek začne opazovati brez vnaprej ustvarjenega mišlenja…hahahahaha….ma, sej veste jst sem pač znanstvenik nebulizma in mam čist svoje prjave, kar je posledica znanosti, ki jo spoznavam, jo pa še ne obvladam čist…hahahaha…no, kar a še ni, pa še bo…hahahaha…hahahahaha…

tk, da bi zaklučla s pesemco…brez sonca cvetja ni in roža oveni, brez glasbe prazen je in osamljen svet…tralalalalala…za na konc pa še tale naduse duhovni refren…smisel življenja je ležanje na travi, s cigaro v roki in čivavo na glavi…hahahaahahahaha…in to so še vedno nebuloze, ki jih skupaj soustvarjamo, branje je lastno odgovornost…in še moja mantra…hahahahahaha…

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Rezina draga ..jaz sem pa mislila, da te uzela magla …Embarrassed…ko tolko časa nisi nič napisala …Big smile
    tam na Dolenjskem je namreč rada megla…ampak ti si pa na hribčku …po moje v svetu boga Bakusa …in vinske trteBig smile

Drugač pa …vsak ima svoje asociacija …samo moja je bila pa prva …tista partizanska LOL
    Skozi trnje do svobode…eh na tisto knjižico …kaj pa vem iz mojega otroštva …Big smile

bodimo v cvetju….Approve

strelka2011-02-27 15:04:40

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

hahaha…..jp StrelkaClap sem v carstvu rimskega boga BakusaThumbs Up…hahahaha….tuki tut več al manj nimam megle, jo pa vidim, kuker spodi…hahahaha…

sej se skoz bolj zavedam, da ljudje pač nočjo videt, občutet nobenga trnja in hočejo sam občutet eno svobodo…hahahaha…ampak je pa paradoks življenja, da svobode pač brez trnja sploh ni oziroma jo človek sploh ne more čutiti…sej rodil se je usak svoboden, sam pol je pa potrebno trnje občutit, dogajat in prepoznavat, pol pa tut, če je v vatko zavito, usak ima svoje trnje in svoje vatke, svoj svet… drgač člouk sploh ne more poznati občutka svobode, miru, ljubezni in…sam je pa ena skupna resnica in to je, da prave ljubezni ni brez resnice, ki pa jo usak sam pozna, sam hoteti mora…al pa jst spet čist narobe use vidm in je zdej že kuker ena instant svoboda na pohodu, ki pa sem jo klele v carstvu Bakusa čist zgrešila…mah, ja, bom še enga refelčka si natočila in si ga na vaše in moje zdravje spilaBeer…hahahahahah……

usem želim vesele praznike,vikende, delovne dni, rojstne dneve in srečna nova leta, pa velik pirhov, matr sem se razpričala…nej se vam-nam dogaja večinoma občutek, da smo vedno pravi človek v tapravmu cajtu na tapravmu mestu…hahahahaha…hahahahaha…hk…hk…hk…Cool

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Normal
    0
    21

false
    false
    false

MicrosoftInternetExplorer4

/* Style Definitions */
    table.MsoNormalTable
    {mso-style-name:”Navadna tabela”;
    mso-tstyle-rowband-size:0;
    mso-tstyle-colband-size:0;
    mso-style-noshow:yes;
    mso-style-parent:””;
    mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt;
    mso-para-margin:0cm;
    mso-para-margin-bottom:.0001pt;
    mso-pagination:widow-orphan;
    font-size:10.0pt;
    font-family:”Times New Roman”;
    mso-ansi-language:#0400;
    mso-fareast-language:#0400;
    mso-bidi-language:#0400;}

Misliš ,da nočjo občutit trna …eh ne verjamem…če te zbode
    itak čutiš pa kri priteče…

Pa veš kaj , ko sem na vrtu ..plevem vedno …ko vidim
    ,da plevel zajeda npr vrtnino …in če ga ne odstraniš..s koreninami vred ….nadaljuje
    svoje poslanstvo pa požre vso hrano npr moji rastlini …jo uniči …ker je bolj
    odpren in pač vseh fint poln…Embarrassed

Mah ne vem koliko se tukaj ljudi z vrtom ukvarjajo pa tako
    …samo plevel se mora mehansko odstranit …drugače ni nič…

Če ga samo režeš ..pride prvi dežek ..pa spet veselo raste
    naprej …plevel je zajedalec …in malo jih je da bi živel v simbiozi z rastlino …

Obstaja pa spet npr druga realnost …npr najbolj smešen
    plevel …kurja čevca ..je zdravilna rastlina ..in se jo lahko je …Big smile,
    pa čaje kuha…

Torej , kako že tisto gre …vsaka slaba stvar je za kaj
    dobra..
    menda…Ermm

Pozdrav…Big smile

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

hja, res ne vem kolk je tuki vrtičkarjev…hahahaha…men je fulll u veselje zjutri, k je še rosca, pa zletim na vrtek in veselo meditiram s plevelom pa z rožcami, pa zelenjavco…pa kej za čaj natrgam, pa te stvari…komi čakam, da spet mal roke v zemljo porinem…hahahaha…pa kar se tiče trnov, sem si tut robidovje pa maline posadila, sam to bom verejten še kakšen let počakala, da bom dobila sadeže, ampak me pa trnje nč ne moti…spada zraven…

jp…nobena stvar ne more bit tolk slaba, da nebi bla za neki dobra…tole mi je zmeri stara mama govorila, k sem se k njej mal zatekla, ko sem kot otrok res pizdarijo nardila…pa sem se pol k biku u štali skrila in me fotr ni mogu dobit, ker je bik samo staro mamo in mene pustu k sebi…hahahaha….čez nekaj ur se je pa tut foter že umiru…hahahaha…..jst sem pa ponavadi pri biku zaspala…hahahaha…

Lepo je če deliš
    zlati rez
    Član

Halohahahaha…

sem lihkar zuni opazovala posamezne snežinke, ki plešejo po zraku in nežno pristanejo na tleh in se ne stopijo takoj…očitno je dovolj mraz, tako, da obstanejo v vsej svoji zvedavi nedolžnosti na zemlji…kar nekaj časa sem opazovala ta elegantni izrazni ples snežink in potem pristanek in zvedavost v svoji nedolžnosti…in mi šine ena misel skozi tele moje sive celice…hahahaha…sej tele moje sive celice so tut že čez pol stoletja stare, tk, da učasih lih ne vem kam nej dam kakšne svoje ideje al pa misli…hahahaha…še dober, da se lohka na tole svojo znanost, kuker nebulizem vun ulečem…hahahaha…hahaha…pa tut učasih je usak dvor imel svojga norčka, tk, da ga ima lohka tut tale forum, pa te zadeve…hahahaha…

No, pa men šine ideja oziroma misel skozi moje sive celice…in začnem premišljevati in seveda sem se začela tut režati, pa sem pa tja sem mal zakrulila, kuker skoz nos zajemaš zrak, ker ga skoz usta ne moreš, ker se pač režiš na usa usta…hahahaha…hahahaha…na forumu se velikokrat pogovarjajo o nekem stanju, ki je njim prvinsko in, ki so ga kot otroci doživljali in ga sedaj preko ene ali druge tehnike spet doživljajo oziroma vedo, sl pa se jim zdi in nekako vedo, da je to njihov dom na hribčku…sej jst nč ne rečem, da nimajo prou al pa da majo prou…pač ne sodim, se pa probam vživeti v poste ljudi, če le niso nekako naučeni, kuker v smislu, da podajajo samo informacije, ki so se jih naučili iz knjig…z informacijami se lahko strinjam al pa ne, to je use…če pa nekdo piše iz svojih izkušenj, so pa to za mene čist drugačne informacije, so bolj žive in so v tem primeru pisane iz posamezne zgodovine človeka…ravno tako je z zgodbicami al pa k s prispodobami, ki jih ljudje pišejo…jst jih obožujem…v zgodbicah pač doživljam nekako miselni koncept človeka, pač moj svet dojemanja…seveda pa to ne pomeni, da mora zdej usak isto doživljati, kot jst…to je brez veze…jst podajam samo svoje osebno doživljanje, kuker svoj svet…in nas je šest in pol miljard, tk, da moj svet je samo tolk pomemben, da je pač moj in vaš svet, je vaš svet in s tem pomemben za vas…nč narobe s tem ane…hahahahaha…hahahaha…

no, pa men uleti v misel skupni imenovalec skoraj useh otrok…hahahaha…in ta skupni imenovalec se imenuje radovednost, za katero lahko v nebulizmu trdim, da je kuker en nagon, da bi bil rad priča vsemu, mogoče osnovni nagon…hahahahaha…sej vem, jst sm en norc, ampak pomislite, na use svoje predsodke, prepričanja, ki jih imate…otrok jih nima in ima samo nagon, da bi bil rad priča vsemu…tk, da kakršnekoli predsodke, prepričanja pač že imate…kako ste lahko prepričani, da so identično vaša…oziroma, da niso preprosto posvojena ali vstavljena od ene al pa druge religije, znanosti, duhovnih učiteljev…kako veste, da hodite po svoji poti in, da ne sledite kot ovca drugim ovcam…ali ste dovolj radovedni ali pa se prehitro zadovoljite z informacijami, ker pač pašejo v vašo miselnost…jst pravm, da vas nč ne stane, če takoj nehate verjeti v vse v kar sedaj verjamete in prerešetate vsebino s svojimi izkušnjami, ki jih imate vsak dan v lajfu…prerešetajte svoja prepričanja z vso odkritosrčnostjo brez nekih zvenečih besed v zagovor…ne se zadovoljit z neko duhovno lekarno, ki vam ponuja zdravila za strahove…ker potem itak iščete neko zunanjo pomoč, da bi vas podprla pri vaših strahovih…hahahaha…in to se meni tako sliši, kot, da vas je strah se soočit sami s seboj…kuker s svojimi slabostmi, prepričanji…temu jst po domače rečem strah pred neznanim…hahahahaha…in zakva bi se sebe bali…haahahaha…hja, otrok se sebe ne boji…je pa radoveden kt sneta skira in hoče biti priča vsemu dogajanju…in nima prou nobenih predsodkov, pa tut nč ne zgleda, kt da je padu iz nevem kerga planeta…hahahaha…hahahahaha…uživa v življenju, ga spoznava in je nagonsko radoveden…hahahahaha…in seveda hiter pokaže kaj mu je ušeč in kaj ne in zato ne izbira besed, ker jih preprosto še ne pozna…hahahahaha…hahahahaha…

slišmoWacko

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

Veš meni pa takole na misel pride …ko berem marsikaj ..posebej kakšne take …čutiš skozi srce …..in zanemarjaj razum …npr .pri tebi tudi Rezina ..intelekt je samo za preštevanje stvari ..važno je srce…
    Srce je pač en organ ..ki kri poganja po žilah ..en motor ..vsega skupaj …ajd pač črpalka …
    veš kaj me zanima …kako npr čuti srce , da ga ima rad…al pa da ga nima …
    in kdo to srcu pove…Big smile
    ja kdo pa drug kot pa razum …intelekt …tko da tale prispodoba …glej skozi srce…mi je čudnaBig smile
    Hj mogoče sem narobe tole povedala…in bom zdele nerazumljenaBig smile.
    Ampak resnično …kdo mu npr pove …pa rečmo telesu ..to pa peče…
    In kako bi ti zdej tole otroku razložila…Tongue
    Eto vidiš …tko otrok razmišlja …Wink

Pozdrav …

strelka2011-02-28 16:16:25

Lepo je če deliš
Prikaz 722 prispevka (od skupno 928)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.