komunikacija na forumu

Forum Duhovnost Forumi Novice komunikacija na forumu

Prikaz 1 prispevka (od skupno 1)
 • Avtor
  Prispevki
 • #6145
  tadej pretner
  Moderator

  Ta forum je bil mišljen kot prostor, kjer imajo predvsem tisti, ki hodijo na Šolo za bioterapevte možnost izmenjave mnenj, ki naj bi bila predvsem strokovna. Dejstvo pa je, da je zaradi pristopa nekaterih posameznikov na forumu zaznavnih precej elementov anarhije, ki seveda vpliva na to, v katero smer se forum razvija. In trenutno se razvija v smer, ki mi ni všeč! Zato nameravam v bodoče hitreje odreagirati na poste in njihove avtorje, ki so konstantno nihilistični, anarhistični, nedobronamerni in skratka, škodljivi za forum.

  V “pravilih obnašanja” imamo predvideno opozarjanje avtorjev neprimernih postov, ki pri določeni stopnji “opozorjenosti” privede do začasne/stalne blokade dostopa na forum, ampak pridržujemo si pravico do blokade tudi brez predhodnih opozoril.

  Demokracija je fajn zadeva, ampak če je folk nezrel, zlahka preide v anarhijo. Zato si moderatorji/administratorji pridržujemo pravico, da ocenimo, kateri posti so za na forum primerni in kateri ne in jih, če ocenimo, da je tako prav, iz določene teme tudi umaknemo/zbrišemo. In vsake razprave o načinu našega dela so brezpredmetne.

  Na forumu je nekaj tem za neeprilagodljive (samooklicani gurudži, kakšen bi moral biti Avatar, nebuloze) in prosim, da se greste neprilagodljivi egotripe izključno v teh temah! Moram rečt, da mi je zoprno, da moram pravila igre zaostrovat in jasno mi je, da je to do neke mere tudi antipatično, a ocenjujem, da ta hip potrebno.

  Ponovno torej izpostavljam kakšne poste/avtorje nameravamo v bodoče nekoliko ostreje cenzurirati/izločiti/blokirati.

  Brisali bomo poste, ki bodo:
  – žaljivi in nedobronamerni
  – ne bodo povezani s temo
  – bodo formirani nejasno (žlubodranje brez poante)

  Blokirali bomo avtorje, ki so/ bodo v svojih postih konstantno nihilistični, žaljivi in nedobronamerni.

  Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 1)
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.