Klepetalnica

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Klepetalnica

Prikaz 1,058 prispevka (od skupno 1,081)
  • Avtor
    Prispevki
    strelka
    Participant

kako že pravijo ..

se vidimo v “naslednji vojni” …Smile.
    če bomo “izginili” …se vsi imejte skrajno lepo Handshake.

strelka2015-09-29 22:13:52

Lepo je če deliš
    Fiona Mojca
    Participant

tadej pretner wrote:

Po mojem filingu fizične (programske) napake niti ni.
    Sigurno sem že 5x hotla komentirat to temo pa sem se vsakič ustavla. Tadej, mislim, da maš preveč močno energijo ;) Elektronika je pa ful občutljiva na te zadeve, pol pa crkuje.

Ko je bila moja psička ful bolana in boga, sem se pol leta pripravljala, da jo bom peljala uspavat. Ko sem se končno odločila, da jo peljem, je zadnja dva dneva zgledala čisto zdrava, razigrana. Še zdej ne vem zakaj, ampak mi je bla asociacija s “pridnim” forumom, ko si mu zagrozil.

Na starem računalniku se mi je stalno pojavljala neka napaka in tistega sem res večkrat “namerno” popravil – zdržalo je kak teden, 14 dni, potem pa jovo na novo. Kakorkoli, ponavljam, da so bili vsi teksti preneseni na drug forum, tako da je nek program, ki to počne, zihr v eni od objav. nedvomno se nanj da vplivati, težko pa je njegove aktivnosti povsem izničiti. Danes ponoči recimo forum tudi nio bil dostopen nekaj ur – nič nisem javil administratorju, a je po nekaj ura začel sam spet delovati.

Btw, na temo telih vplivov, o katerih govoriš, pa ena zanimivost – v zadnjem času so se mojemu sinu zamerili trije ljudje. Pri vse je bil po tem, ko je prišlo do crasha z mojim mulcem, odkrit rak. Rak seveda ima določeno fazo razvoja, a je vseeno zanimivo …

OMG! ShockedShocked če se je to zgodilo pri treh ljudeh, potem to nikakor ni naključje.

Lepo je če deliš
    TinaP
    Član

Jaz ne razumem. Ljudje so se skregali s tvojim sinom in kasneje so vsi trije zboleli? Zato, ker so jezili tvojega sina, to se pa ne sme? Bili so tečni, ker so bili že prej bolani, samo niso vedeli, pa so se zato kregali s tvojim sinom?

Question
    Lepo je če deliš
    snowcat :)
    Participant

tadej pretner wrote: ……]Btw, na temo telih vplivov, o katerih govoriš, pa ena zanimivost – v zadnjem času so se mojemu sinu zamerili trije ljudje. Pri vse je bil po tem, ko je prišlo do crasha z mojim mulcem, odkrit rak. Rak seveda ima določeno fazo razvoja, a je vseeno zanimivo …

Tadej, če imaš še več takih izjav v rokavih, potem bi bilo resno bolje, da se forum kar razpade na pracelice in se nikoli več ne pobere.
    Eno je osebna izkušnja vsakega posameznika in njegovo videnje in razumevanje tega.
    Drugo pa je izjava zelo spoštovanega človeka, ki ima okrog sebe ,,oboževalce in učence in tiste, ki mu sledijo in tiste, ki čakajo na vsako kapljico sline, ki pri govoru po zraku leti, ….,, Na kratko – neodgovorno. Do koga ? Do sebe.

snowcat

Lepo je če deliš
    tadej pretner
    Moderator

Tina P wrote: Jaz ne razumem. Ljudje so se skregali s tvojim sinom in kasneje so vsi trije zboleli? Zato, ker so jezili tvojega sina, to se pa ne sme? Bili so tečni, ker so bili že prej bolani, samo niso vedeli, pa so se zato kregali s tvojim sinom?

……]Btw, na temo telih vplivov, o katerih govoriš, pa ena zanimivost – v zadnjem času so se mojemu sinu zamerili trije ljudje. Pri vse je bil po tem, ko je prišlo do crasha z mojim mulcem, odkrit rak. Rak seveda ima določeno fazo razvoja, a je vseeno zanimivo …

Tadej, če imaš še več takih izjav v rokavih, potem bi bilo resno bolje, da se forum kar razpade na pracelice in se nikoli več ne pobere.
    Eno je osebna izkušnja vsakega posameznika in njegovo videnje in razumevanje tega.
    Drugo pa je izjava zelo spoštovanega človeka, ki ima okrog sebe ,,oboževalce in učence in tiste, ki mu sledijo in tiste, ki čakajo na vsako kapljico sline, ki pri govoru po zraku leti, ….,, Na kratko – neodgovorno. Do koga ? Do sebe.

snowcat

Bog se usmili, vsake stvari pa ne gre jemati na smrt resno in delati cirkus. Napisano je bilo kot zanimivost, kot odmev na Mojčino povezovanje moje energije in vedenja foruma. Pa celo napisal sem, da je za rak potreben čas, da se razvije, a da je vseeno zanimivo. ???????

Tele tri poste bom zvečer prenesel v klepetalnico.

Lepo je če deliš
    strelka
    Participant
    No iz tega lahko potegnemo samo to …da globoke zamere ..povzročajo bolezen …
    Lusie Hay pravi takole:
    TUMORJI so umetni izrastki. Ko v ostrigo zaide drobcen delec peska, se školjka zavaruje, tako da okoli njega ustvari trdo in svetlečo lupino. Mi ji rečemo biser in mislimo, da je lep.
    Staro rano negujemo in praskamo krasto z nje, dokler čez čas iz nje ne zraste tumor.

RAK povzroča globoka zamera, ki jo gojimo dolgo časa, dokler nam ne začne dobesedno razjedati telesa. V otroštvu se je pripetilo nekaj, kar nam je uničilo občutek zaupanja. Tega doživetja nismo nikoli pozabili. Smilimo se sebi ter težko razvijemo in obdržimo dolgotrajne in iskrene odnose z ljudmi. Zaradi teh prepričanj se nam zdi, da je naše življenje niz razočaranj. Občutki brezupa, nemoči in izgube prežemajo naše
    mišljenje in za svoje težave začnemo kriviti druge. Rakasti bolniki so poleg tega zelo kritični do sebe. Zdi se mi, da raka lahko ozdravimo, če se naučimo ljubiti in sprejemati sebe.

Lepo je če deliš
    janko
    Član

ma sej ta forum je še dolgo zdržal, kolkor ste hevi metala u marjeticah limal LOL

Lepo je če deliš
Prikaz 1,058 prispevka (od skupno 1,081)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.