Reply To: Klepetalnica

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Klepetalnica Reply To: Klepetalnica

#30344
tadej pretner
Moderator

Tina P wrote: Jaz ne razumem. Ljudje so se skregali s tvojim sinom in kasneje so vsi trije zboleli? Zato, ker so jezili tvojega sina, to se pa ne sme? Bili so tečni, ker so bili že prej bolani, samo niso vedeli, pa so se zato kregali s tvojim sinom?

……]Btw, na temo telih vplivov, o katerih govoriš, pa ena zanimivost – v zadnjem času so se mojemu sinu zamerili trije ljudje. Pri vse je bil po tem, ko je prišlo do crasha z mojim mulcem, odkrit rak. Rak seveda ima določeno fazo razvoja, a je vseeno zanimivo …

Tadej, če imaš še več takih izjav v rokavih, potem bi bilo resno bolje, da se forum kar razpade na pracelice in se nikoli več ne pobere.
Eno je osebna izkušnja vsakega posameznika in njegovo videnje in razumevanje tega.
Drugo pa je izjava zelo spoštovanega človeka, ki ima okrog sebe ,,oboževalce in učence in tiste, ki mu sledijo in tiste, ki čakajo na vsako kapljico sline, ki pri govoru po zraku leti, ….,, Na kratko – neodgovorno. Do koga ? Do sebe.

snowcat

Bog se usmili, vsake stvari pa ne gre jemati na smrt resno in delati cirkus. Napisano je bilo kot zanimivost, kot odmev na Mojčino povezovanje moje energije in vedenja foruma. Pa celo napisal sem, da je za rak potreben čas, da se razvije, a da je vseeno zanimivo. ???????

Tele tri poste bom zvečer prenesel v klepetalnico.

Lepo je če deliš