Klepetalnica

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Klepetalnica

Prikaz 995 prispevka (od skupno 1,081)
  • Avtor
    Prispevki
    strelka
    Participant

led , voda , kristal…al pa vesoljci , ki se jim je vesoljska ladja pokvarla …LOL

možnosti nešteto ….
    če ga nihče ne opazi je treba mal posvetit …Approve
    Lepo je če deliš
    strelka
    Participant

ta film je bil zame dober …

pravljica o čarovniku merlinu in kralju arturju …
    ampak je imel pa eno sporočilo …
    Lepo je če deliš
    Prima
    Član

Danes so imeli v kafetariji na tržnici posebno ponudbo, tj. pepelnik, skozi katerega se je dalo gledati sončni mrk. Thumbs Up

Lepo je če deliš
    ozelot
    Participant

Prima wrote: Danes so imeli v kafetariji na tržnici posebno ponudbo, tj. pepelnik, skozi katerega se je dalo gledati sončni mrk. Thumbs Up

Sungazerji ne rabimo zaščite za gledat mrk Wink.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem

snowcat :)
    Participant

Prima wrote:

……
    Ta tip (McConaughey) se mi je totalno zasral, ko sem prebrala, da služi na gojenju živali za odstrel. Tukaj ni mišljen šnicel, ampak lov na živali v ogradi, za katerega perverzni bogatuni, med katere očitno sodi tudi sam, mastno plačjo. Zaradi mene ima model lahko 5 oskarjev, v nobenem primeru nočem videti nobenega izmed njegovih filmov, ever. Očitno je zašel v črvino že nekoliko pred reševanjem sveta.

Mogoče si prav tud nekje prebrala, da vsaka genialnost ima svojo plat norosti…
    In kdo pa si ti, da lahko veš ?? Respektive – kaj tebi daja tak zagon tako lepo, dinamično in jasno vedeti, kaj je in kaj ni prav ??

snowcat

Ne vem, če razumem, kaj me sprašuješ, ampak bom poskušala odgovoriti. Ni važno ali je tip McConaughey ali kdorkoli drug, v njegovem denjanju – in verjetno ni edini – res ne vidim genialnosti. V bistvu dobim asociacijo na lastnika plantaže in njegovih sužnjev, na katerih se izživlja za zabavo, sledi kontracijsko taborišče, v kateri novo prispele sortirajo levo in desno in kakšnega vmes za zabavo ustrelijo, potem je na vrsti Sarajevo s snajperji na hribu in potem neki bogatun iz Texasa, ki za zabavo strelja na leve, krave, piščance ali kaj jaz vem kaj še. Ne bi bila na nobeni strani, ne lovec, ne plen, še manj investitor in nikakor genijalec s to platjo norosti. Sem samo bitje, ki se zaveda svoje minljivosti in ki mu je hudo, ko gleda tovrstne prizore. Aja. Lahko bi se obrnila tudi stran in se vprašala kdo sem, da sodim; saj bo univerzum pošlihtal, če je kaj narobe.

Drugače pa se počutiš vredu ?

s.

Lepo je če deliš
    ozelot
    Participant

Ničemur kar te vrže iz čustvenega ravnovesja ne posvečaj pozornosti. V takem primeru je bolje tiščat glavo v pesek.

Lepo je če deliš

ozelot
    Participant

Večkrat gledam poročila in ves hudič ki se dogaja. Razne skupine se borijo proti raznim uredbam, režimom, voditeljem,..eni obsojajo to drugi drugo…pa me prav zanima ali se lahko po takih akcijah pričakuje kak koristen razplet oziroma srečen konec?

Lepo je če deliš

Prikaz 995 prispevka (od skupno 1,081)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.