Reply To: Klepetalnica

Forum Duhovnost Forumi E-pogovori Klepetalnica Reply To: Klepetalnica

#28506
snowcat :)
Participant

Prima wrote:

……
Ta tip (McConaughey) se mi je totalno zasral, ko sem prebrala, da služi na gojenju živali za odstrel. Tukaj ni mišljen šnicel, ampak lov na živali v ogradi, za katerega perverzni bogatuni, med katere očitno sodi tudi sam, mastno plačjo. Zaradi mene ima model lahko 5 oskarjev, v nobenem primeru nočem videti nobenega izmed njegovih filmov, ever. Očitno je zašel v črvino že nekoliko pred reševanjem sveta.

Mogoče si prav tud nekje prebrala, da vsaka genialnost ima svojo plat norosti…
In kdo pa si ti, da lahko veš ?? Respektive – kaj tebi daja tak zagon tako lepo, dinamično in jasno vedeti, kaj je in kaj ni prav ??

snowcat

Ne vem, če razumem, kaj me sprašuješ, ampak bom poskušala odgovoriti. Ni važno ali je tip McConaughey ali kdorkoli drug, v njegovem denjanju – in verjetno ni edini – res ne vidim genialnosti. V bistvu dobim asociacijo na lastnika plantaže in njegovih sužnjev, na katerih se izživlja za zabavo, sledi kontracijsko taborišče, v kateri novo prispele sortirajo levo in desno in kakšnega vmes za zabavo ustrelijo, potem je na vrsti Sarajevo s snajperji na hribu in potem neki bogatun iz Texasa, ki za zabavo strelja na leve, krave, piščance ali kaj jaz vem kaj še. Ne bi bila na nobeni strani, ne lovec, ne plen, še manj investitor in nikakor genijalec s to platjo norosti. Sem samo bitje, ki se zaveda svoje minljivosti in ki mu je hudo, ko gleda tovrstne prizore. Aja. Lahko bi se obrnila tudi stran in se vprašala kdo sem, da sodim; saj bo univerzum pošlihtal, če je kaj narobe.

Drugače pa se počutiš vredu ?

s.

Lepo je če deliš