Klepetalnica
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Klepetalnica
- This topic has 1,080 odgovorov, 43 glasov, and was last updated 7 years, 11 months nazaj by
strelka.
-
AvtorPrispevki
-
3. 2. 2015 ob 18:15 #27837
strelka
Participantjaaa, pol sem se pa zmotila …torej si keš bruder
jaz pa na znamko ne dam nič …zadnje čase pa sploh ne več ..ker se večina kupuje samo znamko delajo pa Kitajcioz dela se na Kitajskem
v bistvu kupiš samo blagovno znamko , ki naj bi zagotavljala tud kvaliteto …pa je žal ne…so pa tud izjeme ..zato je pa treba pogledat pa videt pa tko ..( moja miselnost)včasih je za mal dnarja ful dobro …včasih pa za veliko en velik šitpa dober …kaj mava midva ene temeza čvekanje …
samo nekaj pa je …gavrilovičeva pašteta ima še vedno tak okus kot se jo spomnim iz mladosti pa moto piškoti tud …pa kekec paštetka tuddomačica pa ni več domačica …hja zdaj ne boš mel več glihat ….ker bodo davčne blagajne povsod …ne vem pa če bo kdo ceno spustil ….da bo kakal v lastni žep…3. 2. 2015 ob 18:22 #27838ozelot
Participant3. 2. 2015 ob 18:30 #27839strelka
Participanthja to ti pa jaz lih ne verjamem ..
…
si imel že kakšno drugo ugodnost kaj vem kartico ..morda kakšen kuponček al kaj podobnega na izbran izdelek ..hervis in take štacune lih niso tržnica, da bi kar tako spuščali cene…strelka2015-02-03 18:30:57
3. 2. 2015 ob 21:12 #27842ozelot
Participantstrelka wrote: hja to ti pa jaz lih ne verjamem ..
…
si imel že kakšno drugo ugodnost kaj vem kartico ..morda kakšen kuponček al kaj podobnega na izbran izdelek ..hervis in take štacune lih niso tržnica, da bi kar tako spuščali cene…Majke mi lej.
Sem prodajalko tako lepo pogledal da je kar mleko dobila. Pa sem hotu ene soperge ki niso bile v akciji vse ostalo pa ja. In potem ko je rekla da pač ne more pomagat sem bil tako žalosten da tega ni mogla prenest in je rekla da bo naredila tako kot da so med zadnjimi artikli svoje vrste in da na tak artikel lahko da popust in ga je
.
Vedno znova vse po starem
3. 2. 2015 ob 21:50 #27844strelka
Participantozelot wrote:
hja to ti pa jaz lih ne verjamem ..
…
si imel že kakšno drugo ugodnost kaj vem kartico ..morda kakšen kuponček al kaj podobnega na izbran izdelek ..hervis in take štacune lih niso tržnica, da bi kar tako spuščali cene…Majke mi lej.
Sem prodajalko tako lepo pogledal da je kar mleko dobila. Pa sem hotu ene soperge ki niso bile v akciji vse ostalo pa ja. In potem ko je rekla da pač ne more pomagat sem bil tako žalosten da tega ni mogla prenest in je rekla da bo naredila tako kot da so med zadnjimi artikli svoje vrste in da na tak artikel lahko da popust in ga je
.
ah ja ….to je pa to …čustvene finte ..no ampak ti si superge kupil ona jih je pa prodala …oba sta bila zadovoljna …oba sta nekaj pridobila, ona pa sploh ko je nekomu nekaj dobrega nardila..čeprav prav pa ni veš …, da tako čustveno izsiljuješ …
ampak načeloma imajo ženske dojenčke-otroke rade…pogledi ..hja veš kaj kakšno bi lahko še tako gledal ..pa ne bi bilo nič …bi kar polno ceno plačal …si ji bil že simpatičen …strelka2015-02-03 21:53:25
4. 2. 2015 ob 22:54 #27870strelka
Participantne rabim snega ….res ne …
pa upam da so se vremenarji mal zakalkulirali …pa da ga bo manj…11. 2. 2015 ob 16:24 #27965strelka
Participantstrelka wrote: ne rabim snega ….res ne …
pa upam da so se vremenarji mal zakalkulirali …pa da ga bo manj…no pa ga ni bilo …se ni nihče sikiral , da ga ni biloal da ga je kdo celo pogrešal
j -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.