Klepetalnica
Forum Duhovnost › Forumi › E-pogovori › Klepetalnica
- This topic has 1,080 odgovorov, 43 glasov, and was last updated 8 years, 11 months nazaj by strelka.
-
AvtorPrispevki
-
30. 7. 2014 ob 10:34 #25590strelkaParticipant
rekla za to ..ker s linki ponavljajo
verjamem pa da komu to lih ni ..da bere linke…oz, da link uide z vidnega polja3. 8. 2014 ob 17:56 #25672strelkaParticipantozelot wrote:
Zasvojenosti kažejo da ima človek občutek da ni dovolj ali sploh ljubljen. Občutek seveda lahko vara a kljub temu ima vpliv na človeka.
Treba najti način ter ga pantentirati, kako prisiliti lepe-seksi bejbe, da bodo ljubile tiste, ki sploh niso ljubljeniJa enostavno. Spremeni se v pekinezerja in boš takoj zraven .
[/QUOTE]
…pekennezer hm ..ima potlačen gobček …hm …boh ve zakajhec ……kaj pa vem …kakšen jake al pa manj jake imajo rade tud boksarje , pa doge , pa kaj vem pitbulemožnosti neskončno …npr ..primerno tud tole je hec …strelka2014-08-03 18:00:47
21. 8. 2014 ob 11:24 #25995strelkaParticipantnekaj mislim prilepit ..pa mi forum sporoča , da smetim temo …
Ok ..ne bom drezala v osje gnezdo …Drugače pa .. ne najdem teme, kjer smo govorili o odnosu..nekaj v zvezi s čebelam, Ozelot je pisal nekaj o tem ..no nič zato .skratka …ja….morda sem imela samo srečo , al sem se pravilno obnašala, reagiralazadnjič grem čez travnik ( že mnogokrat sem šla čez ta travnik …gorski travnik preveliko da bi rekla jasa..)in se ustavim …pogledam v luft kako sonce sveti …pa mal oblake opazujemnato pa ne vem zakaj, pogledam proti mojim nogam ….in zagledam zraven mojih nog kačo, še enkrat pogledam bolj fokusirano in res …kača.Jp …bil je zelo podoben modrasu, skoraj sem prepričana da je bil , čeprav ga nisem tako od blizu odšla gledat..skratka …jaz se kač ne bojim , ampak če ne vem katera je, je strupena ali ne ..pa mi res majčkeno srce zastane a ne…skratka …jaz čist otrpnem …stojim čisto na miru in samo opazujem kaj bo …in po kakšni minutki al manj …kača ugotovi ..da je zrak čist in jo odjuri od mojih nog s tisto vijugasto njeno “hojo”človek ne more verjet …kako zna bit kača hitra…sedaj samo še poslušam ..ko greš obuj gojzarje …letos je že 10 ljudi kača pičala.Me pa zanima odnos …no kača pa jaz ….obe sva otrpnili … po moje …oz čakali kaj bo ..kače se zelo odzivajo na treslaje …če je treslaj ..potem ve da nekaj je …in pa na toploto..Bog vedi kaj bi se zgodilo, če bi jo želela ljubeče pobožat…Pičla bi me ..ker me itak ne bi razumela kaj hočm ..razen ,če bi bila kot Harry Potter, ki obvlada kačjo govoricostrelka2014-08-21 11:29:24
21. 8. 2014 ob 14:10 #25999ozelotParticipant21. 8. 2014 ob 18:21 #26005strelkaParticipantJz bi dala vsakmu eno liziko iz cukra pa je …da se mal sprostite..
Pa pse na miru pustite ..ker vam lahko kaj odgriznejo …Če se pa že o pravih psih pogovarjamo …men so všeč konkretni ..ne kužki za v žep al pa torbico..čeprav znajo tud taki cuceki biti kar napadalni …ne rečejo zaman ..strup je v malih flaškah15. 9. 2014 ob 17:29 #26364strelkaParticipantSte vsi na suhem …?
Ta voda jo je zopet nekaterim kar pošteno zagodla…30. 9. 2014 ob 16:03 #26538strelkaParticipantše ena …
novinarjem ne smeš nikoli reči da postavljajo neumna vprašanja …tudi če je vprašanje še tako neumno , reci da je izredno pametno …imaš potem mir in dobre odnose …rekel en znan hrvaški poznavalec nogometa oz aktiven v nogometu že dolgo let..( žal mi je ime ušlo,nisem fan nogometa in ne nogometaš, vem pa da je možak že kar v letih okoli osemdeset jih šteje)strelka2014-09-30 16:09:45
-
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.