Endogeno dihanje

Prikaz 1 prispevka (od skupno 7)
 • Avtor
  Prispevki
 • #5400
  Shiva
  Član

  Pred časom sem si nabavil Frolov dihalnik. Seveda mi je po nekajkratni uporabi obležal v omari. Pa me je zamikalo, da bi spet poizkusil. Zanima me, če ima kdo kakšne izkušnje z endogenim dihanjem. A se splača trudit?

  Lepo je če deliš
  #6196
  Misogi
  Član

  Se splača. Dihalne vaje se vedno splača Smile. Povezuješ se s telesom, ki je nekako pod stresom v danem momentu in začneš nadzorovati situacijo. Torej ohraniš miren um. Sem ga kupil tudi bratu, ki študira petje, ni pa še začel z vajami. Svojega bom pa posodil moji mami, ki ima težave s pljuči. Bomo videli. Sam sem ga začel uporabljati zaradi športa, slabokrvnosti, bronhijev in zaradi same dihalne vaje. Se mi zdi, da mi je koristil, težko bi ti pa razložil v detajle, ker so se istočasno dogajale še druge reči pri meni. Sem pa pri vajah kar konkretno napredoval, kar je verjetno že rezultat sam po sebi.. Delal sem pa skoraj pol leta. Na začetku vsak dan potem malo manj. Imam pa občutek, da mi je nekaj trajno ostalo.

  Lepo je če deliš
  #6212
  Shiva
  Član

  Hvala, Misogi. Bom poskusil. Par stvari mi je še nejasnih. Pri endogenem dihanju brez dihalnika. Ampak do tam je še daleč, pa ti kasneje postavim še kakšno vprašanje.

  Lepo je če deliš
  #6213
  Misogi
  Član

  Hahaha. Sej nisem neki strokovnjak. Sem prvič izvedel na Marjanovi strani pa me je zamikalo, imel sem tudi razloge in sem pač poizkusil. Kakšen pa je tvoj razlog, da si ga kupil?

  Sem pa imel nekaj fajn izkušenj, ko imaš občutek, da ti ni treba dihat in dejansko čutiš kako telo diha navznoter. Mal sem to poznal že od prej, nehote. Big smile

  Morda pa najdeš v tistem trenutku sedanjost. Wink

  Treba je pa ostat na zemlji seveda, hehehe.
  Lepo je če deliš
  #6215
  Shiva
  Član

  Misogi wrote: Hahaha. Sej nisem neki strokovnjak. …

  Samo ljudje z izkušnjami so strokovnjaki. Ostali so naučeni bleferjiWink .
  Zanima me, če bi endogeno dihanje, kaj pripomoglo (izboljšalo) prakse, ki jih izvajam, zato bi poizkusil.
  Lepo je če deliš
  #6222
  Misogi
  Član

  Jaz sem za Smile.

  Lepo je če deliš
  #6227
  Irena
  Član

  Hvala za to debato Thumbs Up

  Moj frolov dihalnik leži že takooo dolgo v omari… nekaj tednov sem ga uporabljala, pa žal opustila. Bom spet začela… kar danes Wink

  Lp, Irena
  Lepo je če deliš
Prikaz 1 prispevka (od skupno 7)
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.