Dvigovanje lesenih predmetov

Forum Duhovnost Forumi Radiestezija Dvigovanje lesenih predmetov

Prikaz 1 prispevka (od skupno 22)
 • Avtor
  Prispevki
 • #13901

  Ker ne vem, pod kam naj to temo dam, odpiram novo temo. Zanima me sicer, če mogoče kaj veste o delu s lesenimi predmeti… (pred leti sem se dve leti ukvarjala s tem, da sem odgovore iskala v lesnih predmetih – natančneje v leseni pručki, na katero sem položila roke, postavila vprašanja, pručka pa se je dvigala in mi tako sproti črko za črko tvorila besede in stavke ter odgovarjala na vprašanja. To sem počela vse dokler me ni uničila psiha (strah, prividi, nenavade situacije…). Kupila sem si nihalo, ampak zanj nimam dovolj potrpljenja, saj je delo z pručko bilo zelo lažje (pri nihalu nikoli nisem prepričana ali se vrti samo, ali ga vrtim jaz), zato me zanima, če imate s tega področja kakšne izkušnje, ali kakšno literaturo s katero bi se lahko bolj premišljeno vrnila k dvigovanju pručke.

  Lep pozdrav
  Lepo je če deliš
  #13903
  glas
  Participant

  Radovednica wrote: Ker ne vem, pod kam naj to temo dam, odpiram novo temo. Zanima me sicer, če mogoče kaj veste o delu s lesenimi predmeti… (pred leti sem se dve leti ukvarjala s tem, da sem odgovore iskala v lesnih predmetih – natančneje v leseni pručki, na katero sem položila roke, postavila vprašanja, pručka pa se je dvigala in mi tako sproti črko za črko tvorila besede in stavke ter odgovarjala na vprašanja. To sem počela vse dokler me ni uničila psiha (strah, prividi, nenavade situacije…). Kupila sem si nihalo, ampak zanj nimam dovolj potrpljenja, saj je delo z pručko bilo zelo lažje (pri nihalu nikoli nisem prepričana ali se vrti samo, ali ga vrtim jaz), zato me zanima, če imate s tega področja kakšne izkušnje, ali kakšno literaturo s katero bi se lahko bolj premišljeno vrnila k dvigovanju pručke.

  Lep pozdrav

  Kako pa si prišla do tega, da si preko stručke začela iskati odgovore?
  Od kod izvorna ideja??

  Kako pa je potem pručka formirala črke in besede?

  Pa recimo, kako to, da se ti ni formiral dvom, da ti dviguješ pručko.. kot se ti je porodil dvom pri nihalu, da ga sama sučeš??

  Lepo je če deliš

  “Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

  #13907

  Ja, v bistvu sem za to izvedela v našem kraju, kjer imajo nekaj podobnega na eni izmed kmetij (in sicer mizo, ki se dviguje- sprejmajo tudi obiskovalce). Kot najstnik sem iz radovednosti to sama preizkusila tudi doma na leseni pručki. Najprej se ni zgodilo nič, po nekaj dni vztrajanja pa se je pručka začela premikati.

  Formiranje odgovorov izgleda tako, da se pručka vzdiguje po številkah oz. po črkah, odvisno od tega kaj sprašuješ. Npr. Dvigne se štirikrat za črko č ali številko 4, potem se dvigne višje kot ponavadi, kar pomeni, da sledi nova črka oz. številka.
  Da tega ne počnem sama, vem zato, ker sem izvedela takšne odgovore, ki jih nisem poznala.. Spraševala sem tudi za druge ljudi o katerih nisem vedela dosti (ampak so bili poleg). Naprimer eden izmed neštetih primerov. Moja mama je bila takrat brezposlena. Pručko sem vprašala, kaj se da za to narediti. Pručka mi je glede na prej opisan postopek črkovala besedo- za katerega sva z mamo ugotovili, da predstavlja ime podjetja. Mamo sem prepričala, da tja pokliče in danes je sedem let odkar je tam zaposlena (takrat je moji teoriji o pručki začela šele res verjeti).. ampak to je res le eden izmed primerov..
  Pručko sem kasneje nehala uporabljati, iz razlogov, ki sem jih že omenila v prvem sporočilu, ampak me še vedno zelo privlači. Za to bi se tega rada spet lotila, a bi rada prej o tem izvedela nekaj več..
  Lepo je če deliš
  #13908
  glas
  Participant

  Psiha te je ”uničila” zato, ker si se ustrašila tega kar se ti je odpiralo. Sedaj pa si v ponovnem prcepu med željo po teh sposobnostih in pred strahom pred sposobnotmi.. Saj uvidi, prividi in nenavadne situacije niso grozne, so le spremljajoči pojav p ri odstiranju k višjim stanjem.. strah le način reakcije, ki se ti je pojavil ob tem, psiha pa se je ob teh količinah strahu se začela sesuvati..

  Si se kdaj vprašala kdo ali kaj daje odgovore na tvoja vprašanja, pri tej tehniki s pručko??

  Lepo je če deliš

  “Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

  #13911

  Nisem o tem kdaj razmišljala na takšen način.. Ja, mogoče je to res..

  Seveda sem se vprašala.. ampak sem mislila, da je bolje da ne vem..
  Lepo je če deliš
  #13912

  Problem je tudi v tem, da niti ne vem, če to še lahko počnem..saj je je od tega minilo že kar nekaj let, mislim da okoli 5,6..

  Lepo je če deliš
  #13914
  glas
  Participant

  Radovednica wrote: Nisem o tem kdaj razmišljala na takšen način.. Ja, mogoče je to res..

  Seveda sem se vprašala.. ampak sem mislila, da je bolje da ne vem..

  Vedno je bolje da VEŠ!
  Ampak pravo znanje, razumevanje okultnega kot tudi pojavnega, pride postopoma. Moraš iti za znanji ki so ti na voljo in hkrati zraven praktično poskušati in experimentirati na področju ki te zanima..

  To kar si se igrala s pručko lahko isto delaš z nihalom, lahko z blinkanjem, lahko neštetimi drugimi metodami.. ampak vsak si izbere tisto, ki mu je pač najbolj pisana na kožo! Ponavadi, ko najdeš eno, ki ti deluje, je ne menjuješ več, razen če si nagnjen k experimentiranju in te zanima pač vse živo..

  Odgovor pa prihaja vedno iz polj, do katerih kot duša segaš! Tako da je skoraj obvezno hkrati delati na sebi, čistiti negativna prepričanja, meditirati ipd.. da ko vstopaš v ta polja, te ne pobašejo neki negativni vplivi in da informacije, ki jih dobivaš tam ven, postajajo bolj in bolj čiste in višjih frekvenc..

  Strah, ki se ti je pa pojavil pri pručki, pa se ti bo pojavil tako pri nihalu, kot pri kateri koli drugi tehniki vstopa v neznano! Ker ta strah je v tebi in na tej poti se ravno spuščaš v polja sebe in nejprej boš vedno butnila ob ta strah.. To je vbistvu strah, ki večini onemogoča, da bi vstopali v področja, kjer bi odkrili pravo veličino sebe in lastno še neznano moč!
  Svetujem ti da pospremiš svoje stopanje v tej smeri še s kakim konkretnim znanjem ali literaturo!
  To ti bo pomagalo da prve korake narediš trdno in varno ter boš kasneje lahko sama zakorakala bolj samozavestno v polje neznanega..
  ..

  Lepo je če deliš

  “Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

Prikaz 1 prispevka (od skupno 22)
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.