Dogodki za 21.12.'12 in onkraj..

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast Dogodki za 21.12.'12 in onkraj..

Prikaz 8 prispevka (od skupno 28)
  • Avtor
    Prispevki
    Irena
    Član

glas wrote:

Jaz sem ujel prvo četrtino in zadnjo stotino.. Smile

Glede na zgodnjo uro oddaje se resno sprašujem, kakšne energije so pošiljali Approve. Meni se je tudi tam okoli polovice ali še prej (po zavestnem dihanju) noro spalo. Sleepy
    So mi enkrat razložli, že davno nazaj, da se s spancem v takih situacijah umikam pred “too much” …. a včeraj mi je bilo vse, kar so povedali, domače in ljubo… torej Question
    Lepo je če deliš
    glas
    Participant

Če še niste izbrali kje boste za dan, uro in minuto poravnave ste lepo vabljeni tudi na dogodek ob Bohinjskem jezeru, kjer se bomo skupaj povezali z miljoni po vsem Svetu … :

OpisDogodek ki bo od Bohinjskem jezeru od 10:11h – 14:11h:

Odprtje
    kozmičnim prilivom na Zemljo, ki se bodo zgodili točno v določenem
    trenutku za vso Zemljo (in v različnih časovnih pasovih ob različnih
    urah).. Stik z naravo bo kot ojačevalni faktor začutenja energij, ki se
    bodo prevajale, voda pa kot prevodnik in čustveni katalizator vstopa
    energij v nas.. Ker bo ta dan meditiralo in se odpiralo tem prilivu iz
    kozmosa v istem trenutku miljone ljudi, bomo del miljonske meditacije
    vseh časov!

S sabo prineseš kar te v zadnjem času podpira pri duhovnem razvoju (kristal, orgonit, šamansko glasbilo, …)

Vstop prost, prispevaš svojo energijo, ki jo usmeriš skupaj z vsemi Zemljani za svoj in skupen Svet Svetlobe..

Prihod na Bohinj je v lastni režiji ali se povežeš s kom, ki tudi pride.. Večinoma se komunicira na fb:
    http://www.facebook.com/events/135074636647139/

Dobimo se na mostu na začetku jezera.. Na podvprašanja odgovorim lahko še zvečer..

čav

Lepo je če deliš

“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

ozelot
    Participant

Želim vam lep shifting.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem

Irena
    Član

In ? Je kdo danes podprl proces povečanja Svetlobe in Ljubezni na našem dragem planetu?

Jaz sem izvedla pravi obred Wink. Dopoldan opuščanje starega, ob 12.12 pa meditacija za sprejem novega. Po občutenjih bi upala trditi, da se nas je danes našlo kar nekaj na podobni frekvenci…Smile
    Lepo je če deliš
    glas
    Participant

med drugim je Drunvalo Melchizedek danes imel v živo prenos vodeno meditaciji in bo imel še par dni zaporedoma vsak dan, izkoristite te darove.. Wink
    Pred meditacijo je najprej par besed o dogodkih, o času in dogajanjih, nato pa napotki za meditacijo in meditacija..
    Tukaj je link od današnje, lahko jo gledate in doživite.. Heart
    je v angleščini in logiraš se najprej..

http://drunvalo.net/videostore/live/dec-21.php

glas2012-12-21 19:50:01

Lepo je če deliš

glas
    Participant

kmalu pa tudi bo v živo prenos iz Londona, kjer bo uradna proslava Novi Nobi, veliko prisotnih.., glavna oseba verjetno Dolores Cannon, nekje vmes bo tudi vodena meditacija za današnji dan..
    Dogodek je tudi posvečen svsetovni predpremieri metafizičnega filma 3 Magic Words, film ne bo možno gledati tukaj preko, bo pa možno doživeti vse predhodne govorce, predavanje in vodeno meditacijo za današnji dan!
    uživajte Wink

http://www.3magicwordslondonpremiere.com/

Lepo je če deliš

ozelot
    Participant

Včeraj smo imeli ceremonijo s St. Germain pa so ble energije tako močne da sem komaj zdržal. Tresel sem se k šiba na vodi. Bil čist zadet in še celo noč čisto drugačen kot ponavadi. Danes nadaljujemo in še jutr.

Lepo je če deliš

Vedno znova vse po starem

Prikaz 8 prispevka (od skupno 28)
  • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.