Dogodki za 21.12.'12 in onkraj..
Forum Duhovnost › Forumi › Duhovna rast › Dogodki za 21.12.'12 in onkraj..
- This topic has 27 odgovorov, 5 glasov, and was last updated 11 years, 10 months nazaj by glas.
-
AvtorPrispevki
-
20. 12. 2012 ob 13:16 #18159IrenaČlan
glas wrote:
Jaz sem ujel prvo četrtino in zadnjo stotino..
Glede na zgodnjo uro oddaje se resno sprašujem, kakšne energije so pošiljali . Meni se je tudi tam okoli polovice ali še prej (po zavestnem dihanju) noro spalo.So mi enkrat razložli, že davno nazaj, da se s spancem v takih situacijah umikam pred “too much” …. a včeraj mi je bilo vse, kar so povedali, domače in ljubo… torej20. 12. 2012 ob 13:17 #18160glasParticipantČe še niste izbrali kje boste za dan, uro in minuto poravnave ste lepo vabljeni tudi na dogodek ob Bohinjskem jezeru, kjer se bomo skupaj povezali z miljoni po vsem Svetu … :
Dogodek ki bo od Bohinjskem jezeru od 10:11h – 14:11h:Odprtje
kozmičnim prilivom na Zemljo, ki se bodo zgodili točno v določenem
trenutku za vso Zemljo (in v različnih časovnih pasovih ob različnih
urah).. Stik z naravo bo kot ojačevalni faktor začutenja energij, ki se
bodo prevajale, voda pa kot prevodnik in čustveni katalizator vstopa
energij v nas.. Ker bo ta dan meditiralo in se odpiralo tem prilivu iz
kozmosa v istem trenutku miljone ljudi, bomo del miljonske meditacije
vseh časov!S sabo prineseš kar te v zadnjem času podpira pri duhovnem razvoju (kristal, orgonit, šamansko glasbilo, …)
Vstop prost, prispevaš svojo energijo, ki jo usmeriš skupaj z vsemi Zemljani za svoj in skupen Svet Svetlobe..
Prihod na Bohinj je v lastni režiji ali se povežeš s kom, ki tudi pride.. Večinoma se komunicira na fb:
http://www.facebook.com/events/135074636647139/Dobimo se na mostu na začetku jezera.. Na podvprašanja odgovorim lahko še zvečer..
čav
“Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”
20. 12. 2012 ob 23:06 #18169ozelotParticipant21. 12. 2012 ob 19:21 #18185IrenaČlan21. 12. 2012 ob 19:45 #18187glasParticipantmed drugim je Drunvalo Melchizedek danes imel v živo prenos vodeno meditaciji in bo imel še par dni zaporedoma vsak dan, izkoristite te darove..
Pred meditacijo je najprej par besed o dogodkih, o času in dogajanjih, nato pa napotki za meditacijo in meditacija..
Tukaj je link od današnje, lahko jo gledate in doživite..
je v angleščini in logiraš se najprej..http://drunvalo.net/videostore/live/dec-21.php
glas2012-12-21 19:50:01
21. 12. 2012 ob 20:50 #18188glasParticipantkmalu pa tudi bo v živo prenos iz Londona, kjer bo uradna proslava Novi Nobi, veliko prisotnih.., glavna oseba verjetno Dolores Cannon, nekje vmes bo tudi vodena meditacija za današnji dan..
Dogodek je tudi posvečen svsetovni predpremieri metafizičnega filma 3 Magic Words, film ne bo možno gledati tukaj preko, bo pa možno doživeti vse predhodne govorce, predavanje in vodeno meditacijo za današnji dan!
uživajtehttp://www.3magicwordslondonpremiere.com/
22. 12. 2012 ob 7:56 #18191ozelotParticipant -
AvtorPrispevki
- Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.