delta valovi

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast delta valovi

 • Avtor
  Prispevki
 • #8897
  horus
  Participant

  Zanima me,ali ima kdo izkušnje pri doseganju meditativnega stanja na nivoju delta valov-valovanja možganskih valov na tej frekvenci na podlagi lastnih izkušenj? Imam namreč občutek,da bi si lahko marsikdo,s pravilno tehniko meditacije,ki bi mu omogočala dosegati to stanje,v veliki meri prihranil svojo energijo,čas in denar-ter nepotrebno zadrževanje sebe na vmesnih sferah,ki zna biti zelo moteče in za nekatere celo nelagodno-in bi na ta način lažje napredoval na svoji duhovni poti.Navsezadnje bi se moral vsak,ki se ukvarja z razvojem svoje duhovne poti,vprašati,ali ima ta pot srce? Ljubezen,njena najvišja oblika,ki presega zemeljsko(transcendentna),je namreč najmočnejša energija in je zato tudi med-dimenzionalna(duhovna ljubezen) in kdor zna upravljati s to nevidno energijo(z vidnimi je vsekakor lažje upravljati,recimo z Božansko svetlobo-vse skupaj je le trening za telepatijo),lahko na ta način lažje napreduje.Na koncu pa je pomembnejša od cilja-pot in izkušnje,ki smo si jih na tej poti pridobili(le to se namreč beleži in shrani v našem duhu).Cilj je po mojem mišljenju “zlitje” dimenzij-dimenzije fizičnega stanja in energijskega stanja bivanja v eno,ki vsebuje vse atribute obeh(karakteristike)-vendar le tiste,ki so pozitivne-negativne namreč morajo pri tem procesu brezpogojno odpasti(tu mislim pozitivno recimo Božansko magijo-negativno pa Črno magijo,lahko pa bi podal še kakšno primerjavo:sile Svetlobe – sile Teme).

  Lepo je če deliš
  #8898
  tadej pretner
  Moderator

  horus wrote: .Cilj je po mojem mišljenju “zlitje” dimenzij-dimenzije fizičnega stanja in energijskega stanja bivanja v eno,ki vsebuje vse atribute obeh(karakteristike)-vendar le tiste,ki so pozitivne-negativne namreč morajo pri tem procesu brezpogojno odpasti(tu mislim pozitivno recimo Božansko magijo-negativno pa Črno magijo,lahko pa bi podal še kakšno primerjavo:sile Svetlobe – sile Teme).

  Čim govoriš le o enem polu (pozitivnem, svetlem …), ne gre za zlitje. Usmerjanje k pozitivnemu je značilno za ameriško duhovnost, a kdor pozna zakonitosti identifikacij, mu je jasno, da pozitivni pol brez negativnega ne more obstajati. Pozitivni pol na nek način privlači negativnega – da preko njega osmisli svoj obstoj. Pogosta duhovna identifikacija je npr. “bojevnik svetlobe”. Če se identificiraš z bojevnikom svetlobe, privlačiš temo, da se imaš proti čemu boriti in da s tem osmisliš svoj obstoj.
  Zlitje je popolno sprejemanje vsega, kar je, brez etiketiranja in polariziranja (dobro – slabo, svetlo – temno). Ko si dejansko zlit s celoto, polarnost več ne obstaja.

  Lepo je če deliš
  #8920
  horus
  Participant

  Če se človek današnjega časa vsaj malo ozre naokoli,vidi-še slepec bi to opazil-kakšen kaos vlada vsenaokrog,gonilna sila vsega tega pa je denar in pohlep za njim,kjer se gre celo preko trupel nedolžnih-za dosego cilja,ki je z vidika etike in ostalih pozitivnih človeških vrednot-skrajno pomilovanja vredno.Le kdo si ne bi želel,da vso to negativno navlako odplakne in zavladajo namesto kaosa-pozitivne človeške vrednote?Bojevniki Svetlobe namreč delujejo le tam,kjer je potrebna njihova prisotnost in izžarevanje njihove energije v prostor,čas in med-dimenzionalne relacije z namenom,da opravijo svoje poslanstvo,za kar so dali svojo besedo,da to nalogo izpolnijo.In borili se bodo po poslednjega atoma svoje moči-ker to je njihov namen obstoja.Predpostavimo,da ves ta kaos kar čez noč izgine in zasije na planetu Zemlja nova zlata doba.Bojevniki Svetlobe ne počivajo na lovorikah-ker komaj kdo jih pozna in so zato skoraj nevidni-ker to ni njihov način življenja-brezdelje in lenarjenje,povrhu vsega so šli skozi ustroj,kakršnega ti ne more dati nobena institucija dimenzije fizičnega stanja bivanja,na primer vojska.Za bojevnika Svetlobe ni primeren vsakdo-biti moraš iz pravega testa in za to rojen-pravzaprav,večkrat rojen in vsakič počneš isto-uriš se skozi življenje.In kdo je ustvaril ves ta kaos na Zemlji,če ne človek sam? Izgubil sem ves ponos “belega” človeka,ko opazujem vso to “sranje”-ker ta isti beli človek mi ga je odvzel,na koncu pa še govoriči vse vprek,da je za vse kriva Narava in se zato mora( “za dobrobit človeštva” ) on boriti proti njej.Kakšen absurd! In ljudje,naivni kot so,mu v vsem verjamejo.A upanje ostane in prišli bodo boljši časi za navadne smrtnike,ko bosta red in harmonija zamenjala nered in kaos-bojevniki Svetlobe pa bodo takrat že daleč stran,med zvezdami,v neki drugi dimenziji-na novi misiji-saj to je njihov namen,za kar sploh obstajajo.

  Lepo je če deliš
 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.