David Wilcock

Forum Duhovnost Forumi Duhovna rast David Wilcock

 • Avtor
  Prispevki
 • #5868
  klemen11
  Član

  V Tadejevi šoli sem od sošolke dobil namig za enega avtorja, ki si po mojem mnenju zasluži posebno temo – David Wilcock. Ne bom ga dal v temo 2012 ker gre za mnogo več. Ne gre za kanaliziranje, Mayevsko prerokbo, špekulacije, religijo ali fiziko. Gre za ekzaktno merjenje znanstvenega razvoja in insiderskih informacij, ki jih jih je objavila NASA in mainstream znanstveniki, ki raziskujejo nastanek življenja, nastanek energije in materije, zakonitosti osončja. Gre za razumavanje kako delujeta energija in materija. Človeštvo doživlja globalne evolucijske spremembe, ki spreminjajo direktno naš DNK in to David lepo dokaže.

  Kolikor sem bral različne znanstvene in ezoterične knjige je David Wilcock oseba, ki ima najboljše razumevanje ustroja človeka in vesolja, človek ne bluzi o nobenih mističnih scenah, angelčkih, duhcih in podobnem sranju ampak ostaja lepo prizemljen – internet in Youtube je res prava revolucija, ker nam taki avtorji lahko naredijo krasne povzetke celotne nove znanosti. Brez take tehnologije bi bila totalna blokada informacij.
  Skratka tole je ‘must see’ – upam da si pogledajo tudi predavatelji na šoli za bioterapevte.
  Za tiste ki ne znajo angleško bo problem – podnapisov zaenkrat še ni. Zadeva je pa kar dolga in zahteva polno pozornost – pa dobro je vsaj trikrat pogledat, ker zadeva ni enostavna.
  Lepo je če deliš
  #5994
  glas
  Participant

  Dober video !!!

  Lepo je če deliš

  “Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

  #12211
  glas
  Participant

  David je na svoji poti naletel na en kup skrivnosti, povezanih z iluminati, delno se gre za kabalistične skrite simbole, predvsem in najbolj pa se gre za lokacijo skritih skladišč zlata, ki si jo je siva elita nakradla v 1.svetovni vojni in s katero vladajo finančnemu trgu in držijo Zemljo v finančni kontroli..
  No David Wilcock je na podlagi objavljanja teh informacij prejel smtne grožnje itd..
  prilagam posnetek iz radijske oddaje, izpred par dni nazaj, ko se je to dogajalo.. Predvidevam, da je David preživel ta tridnevnni rok, ki mu je bil dan..
  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Wcy0X5w3KwU#

  Lepo je če deliš

  “Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

  #24378
  glas
  Participant

  Davidova nova objava o temu kako se da shakati novodobne avtomobile..
  Novodobne avte je namreč zelo lahko shakat.. Torej se pelješ, avto naenkrat navije tja kamor mu nekdo reče od daljave, luči, volan motor, ni več v tvoji oblasti, niti vrat ti morda ni dovoljeno odpreti.. Bo treba iti nazaj na oldtajmerje..
  Tako včasih oblasti odstranijo osebe, ki so jim trn v peti.. prometna nesreča iz neznanega razloga.. In včasih nobeden niti pomislil ni na umor, danes pa se to malo bolj že ve..

  White-hats-car-hacking

  ali dober video, kako se to naredi v praksi..

  How to Hack a Car

  Lepo je če deliš

  “Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

  #25709
  glas
  Participant

  Dacid Wilcock Update 7-31-14… “FULL EPISODE of David on Coast: The Global Initiation”

  V tem linku imaste več intervjujev in tudi mp3 verzije za poslušat.. zelo navdihujoče..
  http://2012thebigpicture.wordpress.com/2014/08/01/dacid-wilcock-update-7-31-14-full-episode-of-david-on-coast-the-global-initiation/

  Tukaj pa je posnetek ta prve oddaje, res zanimive info..
  http://divinecosmos.com/media/files/Wilcock_06-20-14_WITW.mp3

  Lepo je če deliš

  “Synchronicity is God’s way of remaining anonymous.”

  #29587
  glas
  Participant
  #29588
  ozelot
  Participant

  glas wrote: Corey Goode reveals to interviewer David Wilcock the extraordinary details of his 20-year involvement in the Secret Space Program

  To z nezemljani je treba precej filtrirat. Sem gledal dokumentarec ki je govoril kako zemljani hočemo medplanetarno vojno in da napadamo vse nezemljane ki pridejo blizu. Vsi videni NLPji naj bi bili zemelskega izvora in ugrabitve naj bi bile zrežirane zato da bi se nezemljane prikazalo v slabi luči. Plejadejance ponavadi označujejo za parazitska bitja ki lažejo…. Komu verjet?

  ozelot2015-07-25 21:47:06

  Lepo je če deliš

  Vedno znova vse po starem

 • Za objavo odgovora morate biti prijavljeni.